ומה שלומכם היום????? התגעגעתם אלי?

ומה שלומכם היום????? התגעגעתם אלי?

אני מאוד ורוצה לספר לכם שאתמול סוף סוף עשיתי הדבקת מפיות ויצא חבל"ז אבל תמונות כמו תמיד אחרי הפתוח.
פנינה

bali

New member
מנהל
פנינוש ../images/Emo24.gif

איך היתה הבת מצווה? איך היתה העוגה שלי? נהניתם? ראית את הפתק על הקופסה?

r66

New member
באלבאלללללללל miss u../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

bali

New member
מנהל
גמאני התגעגעתיייייייייי

ואני עדיין מתגעגעת כי כשדאחזור הביתה שוב לא יהיה מחשב לכמה ימים...

bali

New member
מנהל
../images/Emo51.gif רנה'לה ../images/Emo13.gif

קשקשי, קשקשי גם בשבילי

bali

New member
מנהל
את מזכירה לי את סבתא פולה שלי

(וזו מחמאה אז לא להתנפל כי את מזכירה לי את סבתא שלי) היא הייתה אומרת (במבטא רוסי כבד של אשה בת 99) "לֶיי רוצה, לֶיי צריך" בדיוק במובן של "לא".

bali

New member
מנהל
../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif

אני כל כך מתגעגעת אליה עכשיו... אבל מה, היא נפטרה בשיבה טובה מאד וכבר הגיע לה לנוח אחרי כמעט 100 שנה של חיים... היא נפטרה בשנתה המאה...

באלי תודה רבה

הבת מצווה היתה חגיגה נהדרת רק שמאז כל יום גונבים לנו משהו ואנחנו קצת טרודים , אבל העוגה שלך היתה כמובן נהדרת וכן ראיתי את הפתק והראיתי, ומקווה להכין עוגה כלה ביום הנישואין שלך... נשיקות פנינה

bali

New member
מנהל
../images/Emo25.gif הלוואי! שמחה שנהניתם

ומצטערת לשמוע על גל הגניבות... אני משתגעת בלי מחשב (אני בעבודה ויש יל אולי 10 דקות לבדוק מייל ולהתעדכן) מקווה לחזור בקרוב.

הי פנינה

יקירתי, את יודעת אם מתכננים סדנאת המשך בזמן הקרוב ? אם לא יהיה ניתן לקבוע איתך סדנאת המשך ? לא איכפת לי שעוד בנות מהפורום יבואו אלי, הבעיה שיש לי מקום לבערך 8 איש בשולחן בסלון. אני רוצה את הסדנא עבורי ועבור חברה (אולי 2) שמגיע מחו"ל ואני רוצה להפתיע אותה. היא תיהיה בארץ בין ה-10 ליולי עד ה- 13 לאוגוסט. חוץ מזה שלבת שלי יש יום הולדת ב-8.8 כך שהייתי מעדיפה לעשות את זה לפני. אופיר (הבת הגדולה שלי בת 5) הזמינה עוגה של בת הים הקטנה רק שהילדה לא פריירית ציור לא מספק אותה (את זה אמא כבר עשתה לה הרבה...) היא רוצה את בת הים מפוסלת כמו באתר של "אחת אחת". אבל כל מה שתלמדי אותנו יהיה טוב. עוד שאלה: אני זוכרת שהעלית בפורום פעם את התנור שלך, אנחנו עוברים דירה ותיכננו במטבח החדש מקום לתנור של 90 ם"מ שאמור להיות מרכז המטבח (בקיצור צריך להיות גם חתיך) איזה תנור יש לך ? את מרוצה ? תודה ויום נעים לילך

טוב אגלה לך סוד אבל רק חצי ממנו

אתה תראה אותי יותר מהר ממה שתכננת, והאם אתה רוצה ללמוד להכין קובה? אשמח ללמד אותך. (זה רמז אפוא תראה אותי - ולא על צלחת הקובה) פנינה

למעלה