ומה שלומכם היום ?

Anabel74

New member
ומה שלומכם היום ?../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif

אתם יודעים כבר למה תתחפשו בפורים?

ofirush 14

New member
אז ככה:

אני ועוד שתי חברות שלי היינו אמורות להתחפש חצרפתיות עם כובע בארט וחצאית מניפה (מיני) וכל מיני דברים חמודים אבל בסוף זה לא יצא לפועל ואני וחברה שלי מתחפשות לשטן ומלאך (לא מקורי כל כך אבל לא משנה) אני השטן (מואהאהאהאהא-צחוק מרושע) והיא המלאך..=]

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo149.gif../images/Emo4.gif

קיבלתי 2 מבחנים (ערבית, מדעים) בשניהם קיבלתי 72
ועשיתי מבחן אחד (גמרא) והיה ממש קשה...ניסיתי לעבוד על המורה שכואב לי הראש אבל היא לא שמה על זה, אז באמת התחיל לכאוב לי הראש
ואני ממש לא יודעת מה יהיה עם התחפושת שלי...בהתחלה לא רציתי להתחפש אבל אז פתאום רציתי פאה כחולה
והיום חיפשתי ולא מצאתי כלום
אז באמת אין לי מושג מה אני אעשה בפורים
לפחות הענקית שלי לא יודעת מי אני...מה אני אכין לה למחר
, אוף, ארוחה בוקר זה כ"כ לא מקורי ואין לי רעיונות...מישי ששיתפתי איתה רעיון גנבה לי אותו

Anabel74

New member
לא יודעת מאיזה אזור את בארץ

אבל ראית בדיזינגוף סנטר פאות כחולות -ובכלל בכל מיני צבעים מגניבים. אני בטוחה שגם כמעט בכל קניון יש חנות או שתים שמביאות את כל האביזרים המיוחדים שמתאימים לפורום -כולל פאות , אז לא להתייאש ולא לוותר אם זה משהו שאת באמת רוצה. לגבי הענקית קשה לי לעזור כי לא מכירה אותה ולא יודעת מה הבאת לה עד עכשיו ועד כמה אתם משקיעים במשחק. קחי את זה בקלות כדי שגם תהני בסופו של דבר ... ואגב 72 זה לא ציון כזה נורא! אני בטוחה שהרבה היו מתחלפים איתך.. אולי רייקי לפני המבחנים יעזור קצת לריכוז ולרגיעה. שווה לנסות בפעם הבאה. פורים שמח!!

פגית

New member
פורום שמח.......

אני מתרגלת רייקי לפני מבחנים ואני כבר לא מריגישה בטוחה בעצמי בלי הרייקי לפני חח,אני מתרגלת טיפול חצי טיפול ככה בלילה שלפני....

פגית

New member
אני מתחפשת למשו מגניב

אין לי כוח להסביר כי ה ארוך אני אשרשר תמונה ביום שישי בצהרים...........

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo149.gifהשיגו לי פאה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

קצת נכנסו לי שיערות לעיניים אבל ho well...
ואני מי-ם
מאיפה אתם

Anabel74

New member
אני במקור

מרעננה ובשנה האחרונה בגני אביב. ואתם שם????

למעלה