ומה ש א נ י רוצה

ומה ש א נ י רוצה ../images/Emo124.gif

גבר נאה ואינטליגנט, רווק, בן 33 מחפש שותפה לבילוים. במפורש המערכת א י נה כ ו ל ל ת ס ק ס. אני מחפש רק פרטנרית ליציאות כמו ביליארד, פאבים וכו' בשלב זה בחיי אני לא מוכן לפתח רגשות , גם לא רוצה לשחק ברגשות של אף אחת. פשוט זקוק לצאת לבלות עם בחורה טובה ולא להרגיש חייב לה. אני אשמח גם לעזור לבחורה המתאימה כלכלית , עבור הזמן ותשומת הלב שהיא תורמת לי. אני אפרט קצת מהי בחורה מתאימה: צורה: הופעה יצוגית מ א ו ד, מעל הממוצע אשר תתפוס את העין וכולם יסתכלו עליה. מעדיף גבוהה (עד 170) , חטובה, חזה מפותח ומעוצב (ללא הגזמה), עדיף שיער ארוך (לא חייב בלונדיני), קווי פנים אצילים ויפים, עד גיל 26 בערך. תבונה: נשית, ראש טוב, שנונה, שובבה ועדינה, יכולת לנהל שיחה עיניינית בנושאים שונים, בעלת טעם טוב ואינטואיציה. אחת שתסביר לי סוף סוף מ ה נ ש י ם ר ו צ ו ת באמת! הערה: אפילו אם כל זה נשמע לך משונה ומשעשע, ההודעה רצינית לחלוטין! גם הדרישות וגם לגבי תמיכה כלכלית. אשמח לקבל תגובה לתא הפרטי שלי.

מה זהההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

Philosopher

New member
בהצלחה

לא נראה לי שקיימת מישהי כמו שתיארת.. זו הבעיה אתכם.. יש לכם את האידיאל בראש של האשה המושלמת וזה ממש לא ככה! זה נראה לי כאילו עיצבת פה איזו בארבי..

bana

New member
למה ברבי?

חוץ מהעובדה שהוא מחפש אישה גבוהה, חטובה ומעוצבת יש הרבה נשים עם שכל, שנונות ויפות! אם הוא יוריד את הסטנדרטים שלו לבנות "נמוכות", ורגילות בואו נקרא לזה, הוא יקבל הרבה הצעות!!

למעלה