ומומלצי השבוע הנוכחי?

עפטוב

New member
ומומלצי השבוע הנוכחי?

שיהיה לכולן שבוע מקסים, מלא חוויות וריגושים.... שיר טייק דאת השבועי
שיר השבוע בכלליות
משהו שעשה לכם את השבוע
מה יעשה לכם את השבוע הבא
מה אתם חייבים לספר לעולם

עפטוב

New member
עונה לעצמי

שיר טייק דאת השבועי? גנבו לי לפני שבוע תיק עם מלא דיסקים ובתוכו היה הדיסק אוסף של טייק דאת וכשאין לך משהו פתאום אתה נורא צריך אותו - אז אני עכשיו חזק על today i've lost you...אירוני משהו... שיר השבוע? nine million bicycles - katie melua יש לה קול של מלאך - והיא פשוט מדהימה - אבל האלבום שלה אכזבת המאה הכי משעמם בעולם! משהו שעשה לי את השבוע? מצאתי עבודה!!!! את האמת שמצאתי 10 עבודות וזה המסר שלי לעולם דווקא שתתיאשו פתאום כולם ייזכרו בכם אני שונאת את מרפי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה יעשה לי את השבוע הבא? סוף סוף המרכז הארצי ה(@!#%^ יפרסם את תוצאות המבחן שלי ואני אגלה שאני גאונה ולא צריכה להשלים את כל הבגרויות שלי. בנות להתפלל חזק על ה-720 המחורבן. מה אני חייבת לספר לעולם? נשבעת שאני לא חולת נפש, אני פשוט מכורה לעבודה ללא עבודה - קצת עושה אותי מוזרה (טוב לא בדיוק קצת...)

עפטוב

New member
והן עושות זאת שוב...

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה מה שיש לי להגיד - תמונה מדהימה!

Superviv

New member
גם אני עשיתי פסיכומטרי בינואר...

ומחר בטח נקבל את התוצאות... אייייייייייייייככככככככככככסססססססס!!!

נומה נומה ייאאאייי

שיר טייק דאת השבועי
Back For Good שיר השבוע בכלליות
תחת אש של פורטיסחרוף משהו שעשה לכם את השבוע
התמונות שעופרה שמה פה של מרק
מה יעשה לכם את השבוע הבא
התמונות שעופרה תמשיך לשים פה
מה אתם חייבים לספר לעולם
יש לי את נרינה ב DVD

jenngirl

New member
יואו../images/Emo2.gif../images/Emo82.gif

איך אהבתי את ה-big brother!
מאיזה שנה זו? יש לך אולי קטעים מהתוכנית?

מארק השתתף בסדרה בשנת 2001

והנה כמה פרקים מהסדרה, אם תרצי עוד פרקים drop me a line
הפרומו (שמתי רק את הקטע של מארק) פרק ראשון יש כאן עוד מישהי ששנאה את לס הב***** שצחק על ההליכה של מארק

UnderTheRainbow

New member
איזה מתוקקקקק

גם אני שנאתי את לס, את יודעת אולי אם הוא שחקן או משהו כזה? הוא לא מוכר לי בכלל. ותודה על הפרומו

MissPop

New member
עונה

שיר טייק דאת השבועי - EVERY GUY NEEDS A GIRL LIKE YOU... שיר השבוע בכלליות - אביב גפן - עם הזמן משהו שעשה לכם את השבוע - הממ לא יודעת. מה יעשה לכם את השבוע הבא - לא יודעת. מה אתם חייבים לספר לעולם - אין.

jenngirl

New member
[:../images/Emo82.gif

שיר טייק דאת השבועי?Never Forget שיר השבוע בכלליות?Little By Little-Oasis משהו שעשה לכם את השבוע?מחמאה והופעה. מה יעשה לכם את השבוע הבא?לסיים שתי בגרויות שאני מקווה לא לעשות שוב בחיים? מה אתם חייבים לספר לעולם?אני צריכה כסף];

../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

שיר טייק דאת השבועי
a million love songs שיר השבוע בכלליות
Bon jovi-Its my life משהו שעשה לכם את השבוע
כלום, אני תקועה בלמידה לבגרויות, היה לי שבוע מחורבן מה יעשה לכם את השבוע הבא
שהבגרות המסריחה במתמטיקה תעבור!!! מה אתם חייבים לספר לעולם
SCHOOL SUCKS

../images/Emo79.gifנממממ...../images/Emo9.gif

שיר טייק דאת השבועי
Today Iv'e Lost You שיר השבוע בכלליות
Panic! At the Disco - I Write Sins Not Tragedies
משהו שעשה לכם את השבוע:
כלום מה יעשה לכם את השבוע הבא
כלום מה אתם חייבים לספר לעולם
ש...כוסעמק! הייתה לי היום מתכונת בהסיטוריה... ושבוע הבא ישלי בגרות... ושייגעצ ביטלו ת'הופעה בחיפה!
פאקינג שיט

../images/Emo202.gifעונה!../images/Emo202.gif

שיר טייק דאת השבועי: Back For Good (בגלל רובי ומארק) שיר השבוע בכלליות: Tears For Fears - Head Over Heels (סתם, בלי סיבה) משהו שעשה לכם את השבוע: חברה טובה שלי חזרה הביתה אחרי מליון זמן בחו"ל! וכיף לי! מה יעשה לכם את השבוע הבא: אסור לי לגלות... מה אתם חייבים לספר לעולם: דשגחלכידגלחכידגלחכידלחכיןחגד. הייתי צריכה להוציא.

למעלה