ומי לא בא לחתונה?

ronnieyuval

New member
ומי לא בא לחתונה? ../images/Emo14.gif../images/Emo4.gif

סה"כ היחסים בין ההורים שלי בעלי לביני הם בסדר גמור! אבל יש דבר אחד שאני לא שוכחת... אנחנו גרים בחו"ל וכאן גם התחתנו. במיוחד ארגנו את החתונה שתהיה בקיץ, מתי שלכל בני המשפחה היה חופש. התאריך נקבע וכולם אמרו מזל טוב... רק שהתחלנו לשים לב שכל שיחה עם ההורים שלו הסתיימה ב"אולי תשקלו להעביר את החתונה לאוגוסט?" וככה זה המשיך לו... עד שהם הבינו שהחתונה נשארת ביולי, והודיעו לנו שזה לא מסתדר להם עם ה-SCHEDULE ושהם יבואו אח"כ. וכך היה... החתונה נערכה ב-23 ליולי, וב-8 לאוגוסט הם באו. מיותר לציין שהם הפסידו את החופה!

inventor

New member
ואולי היתה להם סיבה טובה

אולי היה כבר טיול ששילמו עליו? אולי לא נתנו להם חופש ? אולי משהו רפואי? מה הסיבה ? למה אתם לא יכלתם לדחות לאוגוסט?

amitmom

New member
אינונטור..אני חייבת לחלוק על דעתך

הזוג קובע יום ושעה והמשפחה צריכה להיות שם בלי שום תרוצים. אני אספר לך שילדתי את בכורתי בחו"ל ואמא שלי עזבה הכל..עבודה, משפחה, התחיבויות ואפילו את אביה הגוסס (שנפטר חודש אחרי הלידה) ובאה אלי. אני ידעתי שאמא שלי קרועה ביני ובין סבא שלי אבל נתתי לה את ההרגשה שמה שהיא לא תבחר זה בסדר מבחינתי. אמא שלי בחרה לבוא אלי כי לפעמים אי אפשר לעצור את החיים וצריך לזרום עם דברים. כמו שאי אפשר לדחות לידה אז אי אפשר לדחות חתונה. יש תאריך, יש מקום ושעה וההורים צריכים להגיע. אין דבר יותר חשוב מנקודות אור (חתונה, לידה, בר/בת-מצווה) כאלו בחיים. לא נראה לי שבמקרה הזה היתה סיבה בהולה והם היו צריכים להגיע לחתונה. אני הייתי דווקא שמחה שהם לא באו ורואה את זה בתור הפסד שלהם.

עציון

New member
הורים לא באים לחתונה???

חוץ מסיבות: מחלה ו או אבל אני לא רואה שום סיבה לא לבא. הורים? אם לא הם, מי כן? שמעתי על הורים שלא הגיעו לחתונה משום שהתנגדו לחתן או לכלה(מחוק המיותר) . מילא. גם זה היה קשה. (מה עוד שאחרי שנים התפייסו...) אבל, ככה סתם לא לבא? בזיון. ולא מדברים על כך שכן או לא הפסידו, כי הרי הם לא היו אז אי אפשר לדעת (מנקודת מבט עיניהם!)

למעלה