ומי מתמנה למנהל מינהל מקרקעי ישראל?

ומי מתמנה למנהל מינהל מקרקעי ישראל?

אולמרט חושף את הציפורנים שהוא מסתיר מאחורי החיוכים עם עבאס, וביחד עם שר השיכון בוים ממנה לתפקיד הרגיש של מנהל מינהל מקרקעי ישראל (זה ששולט על כל מיני דברים שהמדינה אוהבת להפקיע מערבים) לא אחר מאשר יואל לביא. ראש העיר הגזעני של רמלה עלה לכותרות לפני כשנתים בהתבטאויות בסגנון הבהמי היחודי לו: "זה לא מוצא חן בעיניהם [של התושבים הערביים], שילכו לגור בג'לג'וליה, שזה שם ערבי, מה קרה, מה? למה שאני אחליף את השם, בגלל שג'מאל אחד רוצה להחליף את השם או בגלל שאיזה מוחמד אחד, רוצה להחליף את השם? שיחליף את אללה שלו, מה קרה?" [...]שילכו להזדיין . כולם, אתה יכול לרשום ככותרת! אתם גם כן הייתם שפוטים של?? כל מזדיין בתחת ערבי, מה קרה" [?] (המקומון איילון מדצמבר 2006) ועוד פנינה : "קם בחור ערבי ואמר: תגיד, איך אתה רוצה שנצביע עבורך אם יש לך שלט שכתוב עליו העם עם הגולן? לא נתתי לו להמשיך לדבר. אמרתי לו: תקשיב,.... באתי לטפל בזה שאין לכם מים, ביוב, כבישים. אם המגזר הערבי רוצה להתעסק איתי בנושאים לאומיים, אז אני הראשון שאירה בכם. יש לי ניסיון טוב בחיים. כל פעם שיריתי על ערבים אני נשארתי בחיים והם לא. לכו קבינימט." [...]" (מעריב, מאי 2005) כנראה שמדגדג לו עוד כמה אירועים כמו אוקטובר 2000. אולי כי הוא יודע שזאת הדרך הטובה ביותר להסיט את תשומת הלב הציבורית משאר מחדליו.

מוחמד5

New member
בוא אגלה לך סוד עמית

המדינה נמצאת במלכודת קשה, מצד אחד האוכלוסיה הערבית גדלה, מצד שני חוקי הבניה נוקשים ויש מחסור בקרקעות,והרבה בתים עומדים בסכנת הריסה, מצד שני הערבים התחילו להבין שאין להם ברירה ,והתחילו לקנות בתים בערים יהודיות- סכנה ממשית לקיום היהודי-. כנראה בחרו באדם הנכון בכדי לעשות סדר מחדש.

Mishkafofer

New member
אין לי בעיה עם שכנים ערבים

רק תשלם ועד בית ,דיר באלק עם לא

למעלה