ומלבי טעיםםם של אהרוני
טעיםםםם ברמות אסורות....ראו הוזהרתם. מלבי של אהרוני להכנה 3 כוסות חלב 1 כוס שמנת מתוקה 3/4 כוס סוכר 60 גר' (3 כפות גדושות) קורנפלור מעט זעפרן מושרה במעט מים חמים(לא שמתי) להגשה: תרכיז רימונים עשוי בית (יש לקנות סירופ מוכן למלבי) גרגירי רימון פיסטוקים קצוצים גס (שמתי אגוזי מלך קצוצים ופיזרתי מעט קוקוס) הכנה: שמים בסיר את החלב, שמנת, סוכר וזעפרן. מבשלים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקורנפלור מדולל במעט חלב קר ומבשלים עד שהתערובת סמיכה לגמרי. יוצקי לכוסות זכוכית. מכסים ומקררים היטב. יוצקים מעל סירופ רימונים, גרגירי רימון ופיסטוקים קצוצים
טעיםםםם ברמות אסורות....ראו הוזהרתם. מלבי של אהרוני להכנה 3 כוסות חלב 1 כוס שמנת מתוקה 3/4 כוס סוכר 60 גר' (3 כפות גדושות) קורנפלור מעט זעפרן מושרה במעט מים חמים(לא שמתי) להגשה: תרכיז רימונים עשוי בית (יש לקנות סירופ מוכן למלבי) גרגירי רימון פיסטוקים קצוצים גס (שמתי אגוזי מלך קצוצים ופיזרתי מעט קוקוס) הכנה: שמים בסיר את החלב, שמנת, סוכר וזעפרן. מבשלים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקורנפלור מדולל במעט חלב קר ומבשלים עד שהתערובת סמיכה לגמרי. יוצקי לכוסות זכוכית. מכסים ומקררים היטב. יוצקים מעל סירופ רימונים, גרגירי רימון ופיסטוקים קצוצים