ומנגד למיטל,

אושר מ

New member
ומנגד למיטל,

איך הייתם רוצים שיתחילו איתכם/ן? מה הדרך שאתם הכי אוהבים/מעריכים?

erezbearez

New member
בעצם

מה זה משנה? אם זו מישהי שמוצאת חן בעיניי, היא יכולה לזרוק לי חצי מבט או לקפוץ ישר אל הידיים שלי: זה לא ישנה את מה שאני חושב עליה.

NBGirl

New member
בעיה.

אבל מה שאני שומעת הכי הרבה מהבנים הביישנים הצפונים זה (נגיד במסיבה) "ראיתי אותך רוקדת ואני חייב לדעת איך קוראים לך!". חנוני, אך אופנתי (מסתבר)

מבחינתי-

בחורה שתבוא אלי ותהיה כנה, אני הכי אעריך אותה. כשאני רוצה להתחיל עם מישהי, אני בא ואומר לה בדיוק מה אני חושב ומה אני רוצה...

הדרך הנחמדה והפשוטה , לא אוהבת

יותר מידי פוזות ופלאוורות. "היי , מה שלומך"? - התחלה מצויינת בשבילי.

Anna Karenina

New member
או למשל,

"תגידי, היית נותנת צ'אנס לבחור כמוני"?
בהחלט משפט עדין וקולע, בעיני.

אושר מ

New member
זה ממש מוזר

רובכם כותבים שאתם מעדיפים את הדרך הכנה, אני מוסיפה הישירה. אז למה לרוב נתקלים בסתם משפטים מפגרים במקום? פעם הייתי ביוון, ומישהו התחיל עם אחותי בקטע של "אני מקווה שאת מדברת עברית, כי ממש הייתי רוצה להכיר אותך". אני חושבת שזה נחמד.

jessy19

New member
בטבעיות...

הייתי רוצה לא לשמוע את המשפטים המפגרים של "אבא שלך זגג?" ודומיו אלא פשוט להיות ישר, טבעי ולהיות הוא עצמו.

SwEEt T

New member
אני מניחה שגם בטבעיות

אין לי ממש ניסיון בזה אני מניחה שאני אשמח אם הוא פשוט יבוא ויציג את עצמו ולא ישאל משפטים מפגרים

לא משו

New member
אגב משפטים מפגרים...שמעתם פעם את

המשפט הבא: את כ"כ יפה שאם היית סולם הייתי יכול להדליק את הסיגריה מהשמש"... אני מעדיפה שידבר בכנות ושלא יביא לי משפט שרק ה' יודע מיפה הוא המציא אותו....

SwEEt T

New member
ממממ

משפט סיני עתיק אומר שאם אין לך מה להגיד תגיד משפט סיני עתיק מזכיר לי את הx שלי בעעעעעעע אבל זה משפט מגניב!!!

yarivos

New member
זה מוזר.

אבל כמה שערסים הם עם נאלח, ויסלחו לי כל אותם ערסים ששוכנים בפורום הזה, הם הכי וירטואוזים בכל מה שקשור להתחלות.. בכל ימי חיי לא הצלחתי להיסגר על משפט אחד נורמלי להשתמש בו ולעומת זאת חמש דקות ליד ערס חרמן מספיקות לי בשביל לשמוע ארבעים גרסאות שונות ל - "אבא שלך גנן\זגג\כנר\פנצ'ר מאכר וכו' "

למעלה