ומנקודת מבט אחרת...

ומנקודת מבט אחרת...

אני רוצה עוד ילדים . משוועת לעוד ילדים , אבל המערכת הזוגית שלי קרסה לאחרונה . הבנתי שאם יהיה עוד ילד , זה לא יהיה ממנו. אז מה נותר , כשאת מעל 40? תרומה. לא של ביצית , כי אין לי כסף לזה . גם תרומת זרע בשלב זה לא תהיה בזול . העניין הוא , שמשהו בכל העניין הזה כל כך קשה לי . מצד אחד אני טיפוס רומנטי. מצד שני אין לי זמן להשקיע בעוד מערכת יחסים , וגם אין לי סבלנות, אני פגועה מדי.

אז צריך להשלים עם זה , וללכת על זה , ולדעת , שאולי זה לא יצליח בגלל הגיל .

אל תציעו לי לאמץ , כי זה לא אפשרי , לא רק ברמה הכלכלית (לא יכולה לפרט)

שבת שלום , ותודה .

דינהלה1

New member
לא הבנתי משהוא

למה את צריכה לשלם על תרומת זרע זה לא במסגרת שירות טיפולי פוריות?
ועוד שאלה. אני מכירה אימהות שהביאו ילדים עם בני זוג באמצעות "חוזה" אצל עורך דין וטיפולים. בדקת אם דבר כזה יכול להתאים לך?

המדינה שלנו היא מקום מבורך מבחינת הבאת ילדים

אבל מעל גיל מסויים , זה בתשלום , וכך צריך להיות מבחינתי.

כן, בדקתי , בדקתי . יש המון אנשים שמחפשים את עצמם באתרים כאלו , וכנראה שגם זה לא יילך. אצלי בעיקר יש פחד גדול , בעקבות נסיונות העבר.

כתבתי לך מלא ותפוז מחק....

קודם כל רציתי לתת לך חיבוק גדול כי את נשמעת שאת נמצאת במצב מורכב נפשית.
שנית רציתי לכתוב לך שאני מאוד מבינה את בצורך בעוד ילד, תמיד שהילדים קצת גדלים אני מרגישה שקצת מדגדג לי בשחלות והרחם קצת מגרדת. זה צורך חזק מנשוא ובכל אופן אני חושבת שאת צריכה להניח אותו לרגע בצד ולשאול את עצמך המון שאלות.
האם את מוכנה להיו תאם חד הורית למס גדול של ילדים?
אם הילד יוולד לא בריא איך זה ישפיע על המשפחה?
איך יהיה לילד הזה לגדול במשפחה בה לחלק מהילדים יש אבא ולו אין?
איך יהיה לילדים שכבר קיימים לגדול עם אח חדש בלי אותו אבא או בלי אבא בכלל?
יש הרבה משתנים שצריך להביא בחשבון ואני חושבת שאת צריכה לחשוב בלב שלם אם את מוכנה להתמודד עם כל תוצאה. לפעמים הצורך חזק אבל כשחושבים לעומק ורואים את היתרונות והחסרונות של דבר יכול להיות שזה כבר מתגבר על הצורך ונותן את התשובה.
החיים מובילים אותנו למצבים שלא תמיד אנחנו רוצים להיות בהם אבל אפשר גם במקומות האלה למצוא את החיובי.
האם הזוגיות שלך באמת לא יכולה להשתקם?
האם הילדים שכבר יש לך לא יכולים למלא אותך עד אין קץ?
שוב, אני כותבת בלי ביקורת או שיפוטיות, רק מצביעה על נקודות שלא הבאת בחשבון בתוך הצורך החזק.
בכל מקרה שולחת לך אנרגיות טובות וחיבוק גדול

את שואלת שאלות כל כך נכונות.

ותודה על האנרגיה.

על חלק מהן אין לי תשובות ,וזו הסיבה , שאני מתמהמהת.
יש לי ילדה אחת . אחד זה המון לעומת הלא כלום הנוראי , שהיה קודם (קלישאה או לא , לא יודעת , איך שרדתי) אבל לעומת הרצון המקורי - משפחה גדולה - זה גם כאב גדול.

אני בתהליך של השלמה עם זה , שאין זמן לאהבה , לביחד של גבר-אישה - אבל לפחות עוד אחד ...

ושוב תודה על האנרגיה והחיבוק . שככה יהיה לי טוב , הרגשתי איזו תקווה כזו היום

אני רוצה להגיד לך

שלפני כל ילד אני שואלת את עצמי את כל השאלות והתשובות לא תמיד קלות וצריך להיות מאוד אמיצים כדי להחליט את ההחלטות האלה.
לפני ההריון הרביעי שאלה אותי חברה טובה אם אני מוכנה לקחת בחשבון שהילד יהיה לא בריא אם אני אוכל להתמודד עם זה. אם זה לא גרידי מבחינתי כי כבר יש לי 3 ילדים בריאים אז למה להתגרות בגורל. וחשבתי על זה ואמרתי לעצמי שאני מוכנה להתמודד עם הכל.
אני לא מדברת על זה כל כך ואני לא אכנס לפרטים אבל בתי הרביעית היא לא תינוקת רגילה ולא פשוטה בכלל ועולים המון סימני שאלה ואני חייבת לומר שאני לקחתי את זה בחשבון ולמרות זאת זה לא קל אבל אני לא מתחרטת לשניה. זו גם הסיבה שאני מעיזה לשאול אותך את כל השאלות הקשות האלה.
אני חושבת שחייבים לקחת כל דבר אפילו את הלא נודע בחשבון.
החיים מזמנים הפתעות ואת לא יודעת מה העתיד צופן לך.
אני מאמינה שיהיה לך טוב.
שוב חיבוק

קצת כמוך אבל גם לא

הי,
אני קצת פחות מ-40, עם ילד אחד קטן וזוגיות שנגמרה לפני כשנה.
גם לי עולות השאלות האלו, בעיקר בגלל הגיל.
דווקא אצלי אין כרגע איזה צורך פנימי לעוד ילדים, אבל הגיל כן מעלה את השאלות.
מה שכן, די ברור לי שאני לא מעוניינת להיות חד הורית לשני ילדים (אני עושה את זה עם הראשון וזה היה קשה כשהיה תינוק, עד לא מזמן כשהפך לפעוט, ועדיין כל האחריות עליי ואין עם מי לחלוק - חוץ מהבייביסיטר...)

לגבי אהבה - אני מאמינה שתהיה לי, בזמן המתאים ועם הגבר המתאים הפעם. ואם זה יקרה בעודי פוריה, ונרצה להביא ילד משותף לעולם אז נהדר. ואם לא - אני ערוכה ומוכנה להיות אמא אחד לילד אחד הורס :)

בהצלחה

זו נשמעת לי גישה בריאה יותר מהגישה שלי .

רוצה חבורת ילדים , אולי כי ראיתי התנהלות כזאת בבתים של חברים . יש גם המון יתרונות בלגדל ילד אחד , ובטוח שאת יותר שמחה ממני . אני מקווה שהילדה שלי לא מרגישה את העצבות.

sefia

New member
שולחת לך

אני אמא לתאומים מתרומת זרע , ויכולה רק לעזור לך בעצות פרקטיות ובתמיכה אם וכאשר תחליטי ללכת בכיון הזה.

שיהיה בהצלחה בכל מה שתבחרי

למעלה