ומפרנס-ישראל פרנס...

ומפרנס-ישראל פרנס...

על הפירסום בעיתון קול העיר אז ישראל פרנס סוף סוף מוציא את הדיסק החדש שלו שכל כך דיברו עליו והוא יופץ בגל פז, כמובן שהשיר תפילת הילדה בלחנו של ישי לפידות יהיה שם ועוד ועוד שירים מובחרים ויפים.

את מי הוא מעניין הפרנס?

סתם זמר עם קול נכאים שאפשר לומר עליו הכל חוץ מזה שהוא יפה. סתם יחצניסט כדאיניק שמוזיקליותו שואפת לאפס. תגידו, יש מישהו כאן שבאמת אוהב את הקול המפחיד הזה של י. פרנס???

לא יפה קומבינטור...

פרנס זמר חביב עם קול יפה אולי תפרגן פעם למישהו, ונזכרתי באיזה סיפור הוא שסיפר הוא קם יום אחד בבוקר אז אשתו אמרה לו ישראל לך פרנס.

קצת הגזמת קומבינטור

לא הייתי אומר שפרנס הוא הזמר הטוב ביותר, אבל אל תגזים. הוא לא כל כך גרוע.

הסניגור הראשי...

חתמת חוזה עם כל הזמרים הדלוחים שברגע שהם מותקפים כאן אתה יוצא להגנתם?

קומבינטור

אני לא יודע למה יש לך כל כך הרבה טרוניות. אולי אם הייתי יודע מי אתה הייתי יכול לנחש למה יש לך כל כך הרבה "קומבינות אנטי". אבל אני לא מכיר אותך ולא יודע את סיבותיך. לי בכל אופן אין כל סיבות ואינני מגן על כולם. הנה , אני אפילו תוקף ללא הרף את אהוב הקהל אהרן רזאל. אז מה ? רד מזה. אתה סתם אנטי.

בעיה שולית

מה שאתה נגד רזאל העלוב זה בגלל שיש לך בעיה עם ההגיה שלו. זוהי ממש בעיה שולית. הבעיה זה הסגנון. זה לא פרשת זכור שצריך לקרוא בדקדוק.

על סמך מה החלטת

שאהרן רזאל הוא אהוב הקהל? עלי הוא לא אהוב בכלל ולא מהסיבה המשונה שאתה מציין, שלדעתי אין לו בכלל את הבעיה שציינת 200 פעם, אני פשוט לא אוהב את הסגנון האלטרנטיבי והזרוק שלו.

צודק...

אני לא יודע איזה קהל אוהב אותו, אולי יש לו כמה אוהדים אבל קהל ודאי שאין לו.

אני בטוח שאם

רזאל יעשה הופעה בבנייני האומה בירושלים אפילו עם כרטיסים בחינם לא יבואו יותר מאלף איש וגם במספר הזה הייתי נדיב.

אני חותם על מילה

שקומבינטור כתב על פרנס, ויותר מזה לא צריך להוסיף מילה. רק דבר קטן לא הצלחתי להתאפק מלכתוב, כאשר אני שומע את קולו האסוציאציה הראשונית שחולפת בראשי, היא נהג מונית עצבני סמוק פנים ווכחן, שמתווכח עם נוסע צנום בקול בס צורמני ועמוק.

אתה יודע מה...

תיתן לי שתי אופציות של שתי זמרים, אחד יש לו קול יפה אבל הוא אדם מושחת ורשע והשני יש לו קול פחות יפה אבל הוא אדם עם סבר פנים יפות שפשוט עושה טוב לאנשים, אני בוחר באופציה השניה.

אז הוא לא זמר! הבנת?

הוא גומל חסדים ומשופע באהבת ישראל וברוך וסבר פנים אין קץ אבל זמר הוא לא! עירוב רשויות זה הרעה החולה ביותר היום בדבר שנקרא מוסיקה חסידית.

שיהיה באבא!

שיקבל קהל, יכתוב קמיעות, יוציא עין הרע על ידי עופרת, ויעשה הרבה יותר כסף מאשר היותו זמר, אבל למה לו להיות זמר? רק שיזהר שלא יעשו עליו כתבה בתוכנית "כלבוטק" של רפי גינת.

למעלה