ומתנ"א ממשיכה ב"חגיגה"

skiper22

New member
ומתנ"א ממשיכה ב"חגיגה"

למרות כל מה שנאמר בעבר ... ממשיכה לה מתנ"א לעשות חיים קלים ורווחים גדולים!!!! מה יותר קל מלהסתיר ניידת בפינות נידחות ולתפוס את ה"פראיירים" שעדין אינם מכירים את המקומות הקבועים ! (הירידה לחיל הים... מלון אורכידאה.. כביש שחמון.. ועוד.) . בעבר טען רפ"ק עייש שמיקום ניידות המיכמונת ניקבע בהתאם למסוכנות הכביש ואירועי תאונות דרכים שקרו בו , ובכן, יגלה לנו רפ"ק עייש כמה תאונות קרו ב10 השנים האחרונות בקטע של שמורת האלמוגים... קטע הירידה לחיל הים... קטע הירידה בין גשר עליון לתחתון בשחמון. רפ"ק עייש - אין לי ספק שאתה ואנשיך עושים מלאכת קודש , אולם המלצתי היא לבחון מחדש את הנק´ בהן מציבים את הניידות ולשנות מיקומן בהתאם לשעות היום והעומס ולא רק להתנהג כ"מחפשים" את הדו"ח!! בדרך זו גם תהפוך היחידה למקובלת יותר על האזרחים

סקיפר22 שומר חוק../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif

ושוב "האשם"בשומרי החוק-מתנ"א,ולא באזרחים העברינים אשר גורמים למתנ"א להציב את הנידות שלה במקומות רגישים.לכן סקיפר22 אם שומר חוק הינך אין לך בעיה עם מתנ"א יש בעיה לאלה פורעי החוק שבנינו וזאת באמת בעיה. אגב מתנ"א אינה מרוויחה מהדוחות אלא קופת המדינה ואולי זאת שיטה להוריד את מס ההכנסה (לתת יותר דוחות לאלה שעוברים על החוק ומסכנים את חיינו).

skiper22

New member
ארץ ישראלי

ארץ ישראלי , החכמה היא בקריאת כל הכתוב!!! מעולם לא "ניתפסתי" ע"י מתנ"א או כל שומר חוק שהוא !!! טענתי היתה לא לעצם קיומה של מתנ"א חלילה , אשר עושים מלאכתם נאמנה . טענתי היא לאלו המציבים אותם במקומות שאינם בבחינת "כביש אדום" , המקומות בהם הם מוצבים הם כבישים נוחים אשר בחלקם טעה וזאת בלשון המעטה מתכנן הכביש שתיכננו כאוטוסטרדה בתוך העיר !! אני בהחלט בעד הצבת מיכמונות אולם הצבתם במקומות אשר מועדים לפרעונות!!! עובדה - בכבישים בהם מוצבות המכמונות לא היו כלל תאונות דרכים , לעומת זאת הצבת מיכמונת לדוגמא בכביש "ששת הימים" שבו כן היו תאונות ושם גם נוסעים בפרעות כנראה תועיל יותר!!!1

Action force

New member
רעיון למחשבה...

תראו אין לי שום דבר כנגב הרשות שלנו. אבל אם חושבים על בטיחות, ועל מניעת תאונות. במקום שניידת תעמוד במסתור בדרך לאלמוגים, שניידת תעמוד בצומת של הכביש עוקף, (בסוף לוס אנג´לס) צומת שמיום פתיחת הכביש ראה כתריסר תאונות. לפי דעתי אם אפשר למנוע, עדיף מאשר לחפש את העבירה. ותחשבו על זה יונתן שגיא הוכמן

למעלה