ונדב אלביס שלי כמעט 3

רוית ב

New member
ונדב אלביס שלי כמעט 3../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יום הולדת בגן שבוע שלם הילד מחכה, והכל מתוכנן מראש כמבן, "גברת כל טוב" חמושת האקודאון כמובן תגיע, הצלם מהשנה שעברה (וידאו וסטילס מוכן) יש מי שמכין לי את העוגה "בצורת לב בבקשה" ביקש האפרוח, כי לאמא יוצאות עוגות בעובי ג'חנון שרוף.. ועוד התעלתי על עצמי ובערב ניסיתי להכין עוגיות שוקולד צ'יפס, שיצאו אכילות אם כי לא מסורקות בעליל.. מה לא עושים בשביל הילד... בלילה לפני השינה הוא הודיע לי שהוא מבקש שנביא לגן במקום העוגיות של אמא "לא טעים"... שיפודים מהתקווה כי זה מה שהוא אוהב
בלילה אני מטעינה את מצלמת הוידאו, מכינה זר שיתאים לראש... ומתרגשת עד קצות האצבעות... הבגדים מוכנים על השידה, (שמונים פעם החלפתי חולצות) והדמעות בעיניים נדבי בן 3 בשבת.. מחר יום הולדת בגן.... ואני בכלל זוכרת אותו באינקובאטור.... כמה מהר עובר הזמן... בבוקר טסנו לגן לבושים מדהים... דלת הגן מקושטת כראוי לכבודו, הילדים נרגשים ואמא יותר... הצלפ האומלל כבר בשבע וחצי התיצב (פחדתי שיאחר...) ושרה הגננת המופלאה הזו סידרה לאמא מקום בחלון של הגן כי אם נדבי יראה את אמא כמו בשנה שעברה הוא יבכה כל היומהולדת שלו... אז היה לי מקום מסתור מושלם עם קפה מוכן וערימת טישו (מכירה אותי הגננת...) גברת כל טוב פרצה בשירה, אמא פרצה בדמעות בחלון, נדבי בריקודים סוערים, שיתף פעולה עם הצלם ועם גברת "כול טוב" השמנמנה, מוחה כפיים, היה "מלך החיות" קיבל מתנות מופלאות וזרח כולו. ברגע מסויים הוא תפס אותי מציצה עליו מהחלון ומלבד נפנופי ידיים סוערים של "הלווו ראיתי אותך" החגיגה המשיכה (תודה לאל). ואמא יושבת ליד החלון , הדמעות זולגות משמחה, ולא מאמינה כמה גדל האפרוח הקטן שלי האור של חיי. אפרוח קטן שלי תהיה בריא תהיה מאושר ותודה שהגענו עד הלום ונתראה בשמחות תמיד.. אוהבת עד אין קץ אמא. שלעולם תודה לך שנשארת בחיים, שנשארת איתי להאיר את ימיי באור גדול וחמים.

תהיי לי בריאה איך ריגשת אותי עכשיו ../images/Emo24.gif

מזל טוב לנדבי, הוא לגמרי מלך האריות. ומזל טוב לאמא שלו, שהכי הכי לגמרי מלכת הלביאות

אלה 2

New member
מזל טוב נדבי! ../images/Emo213.gif../images/Emo39.gif

ולך רוית- מאחלת לך רק דמעות של שמחה והתרגשות ממלך האריות הקטן- גדול שלך!

רויתוש תביאי טישו

מה עשית לי? עכשיו אני עם דמעות. זוכרת את החששות שלך לפני ההפרייה ורק בזכות הכתיבה הנפלאה שלך קיבלתי את האומץ ללכת להפרייה שבוע אחרייך. זוכרת את המחול המטורף בו היית ואיך את ורק את אמא יקרה האמנת בעובר שהיום הוא נדבי המתוק. אז מזל טוב נדבי כשתגדל אני אספר לך על שיגועי אמא ואיזו אמא מגניבה יש לך ואיך צעקה על הרופא ואיך לא ויתרה על ההחזרה שלך. יום הולדת שמח מתוק, שיהיו לך חיים הכי מאושרים שיכולים להיות ובריאים. תמשיך לרקוד ולשמוח ולהנות מכל רגע ולהיות הילד הנפלא של האמא הגי פייטרית שפגשתי. והלו אמא של נדבי איפה תמונות?

זהב33

New member
איזו מרגשת את

קוראת אותך ומתארת אותך יושבת בצד מציצה ובוכה.. את אמא נפלאה ממוש' ונדבי מקסים מקסים .. המון מזל טוב נדבוש' ליום הולדת 3 המון בריאות ואושר ושתמיד תעשה את אמא שלך שמחה ומחייכת אוהבת מאוד זהבה ורוני שהיום יש לה יום הולדת שנה. נשיקות

אפרסקה

New member
איפה איפואפואפואפו התמונה? ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

רויתו יקרה, התרגשתי עד דמעות, כתמיד. וגם צחקתי, כי אצלך הכל תמיד מעורב בהרבה הומור טוב
לא יאמן שנדבי כבר בן שלוש, אני זוכרת אותו בתור עובר עקשן שעשה צרות והתקפי לב על ימין ועל שמאל, כולל ניתוח בטן באמצע ההריון...שיהיה בריא
מיסרי נא הרבה נשיקות לאפרוחון שלך שגדל והיה לגבר, אבל בשבילי הוא תמיד אלביסון האפרוחון ומחכה כמובן לתמונות!! אוהבת, אפרסקה.

מ י כ

New member
אח איזו אימא יש לנדב הזה

הרסת אותי עכשיו מהתרגשות! מה נגיד? שתמיד תכתבי הודעות מוצפות באושר כמו זו(רק תצרפי תמונה-בחייאת..)שיהיה לכם רק בריאות וששנה הבאה יהיה לך בידיים עוד משהו חוץ מטישו... ואיזה מזל שלא ילדת בינואר בחורף...

מזל טוב לנדבי האלביס! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

איזה מחזה זה לראות אותך שם מעבר לחלון... מזל שהצוות של הגן משתף איתך פעולה
שיהיה רק שמח ונהדר תמיד!!!!!!!!!!!!!!

osi28

New member
מזל טוב אלביסון-נדב../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

אחחחח, איך אמא שלך יודעת לכתוב תמיד מצחיק ומרגש עד דמעות כאחד. אין ספק שכל יומולדת שלך מזכיר לי את אמא הלביאה נאבקת בציפורניים ובשיניים לשמור על ההריון היקר מפז, ובזכותה אתה כאן היום חוגג יום הולדת. ולך רוית, נשיקות וחיבוקים והמון מזל טוב על שלוש שנות אימהות, והלוואי שתבשרי לנו בקרוב על אח/ות לנדבי.

יופיופ6

New member
מזל טוב לנדב ולאמא שלו שמצחיקה ומרגשת כל הזמן

הרגתותי מצחוק עם השיפודים, עם הצלם ועם החלון...
יום הולדת שמח. ותמיד תמיד רק שמחות!

רוויתוש.... איך ריגשת אותי...../images/Emo99.gif

אני רוצה לאחל לנדבי את כל הטוב שניתן . בריאות ואושר כמובן, ועוד המון המון ימי הולדת כאלו מרגשים. ממני, אמא של רעותי ורביד.

לבנה123

New member
YYY - שתהיי לי בריאה. איזו התרגשות.

מזל טוב שוב ושוב ושוב. רק בריאות.

מירל36

New member
איזה תיזמון להיכנס עכשיו לפורום../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה, כמה כיף להיכנס ולראות את ההודעה שלך. מזל טוב נדבי, הגבר שבגברים!!!!! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ויודעת שעם אמא כמו שלך החיים שלך יהיו רק דבש וקינמונים. . ולאימך, רווית, האישה שבנשים!!!!לעולם אני לא אשכח את ההריון של נדבי, כמה נלחמת למענו, מאחלת לך שתמיד תרווי נחת ממנו...אמן! התגעגעתי......

יואאאאאו רוית אילו ריגושים

עשית לי כאן על הבוקר. רוב אושר ונחת! נשיקות וחיבוקים שרון

למעלה