ונדליזם באורווה.

ונדליזם באורווה.

מה אתם אומרים על אנשים שמשחיתים רכוש של האורווה? האם יצא לכם פעם להשתתף במעשה שכזה? האם אתם מכירים מישהו שעשה משהו כזה? מה המנהלים של האורווה עשו? האם הם גירשו את הילד/ה/קבוצה? מה הם עשו?

אממ..

זה רע מאד, באים לאורווה כדי לרכב, חטפל ולהנות. לא כדי להשמיד רכוש.. מה פתאום!! שאני ישתתף בהשמדת רכוש של אורווה או תלמיד באורווה- ממש לא! לא!! אני לאדעת על מישו בחווה שעושה/עשה כזה דבר!! בחיים לא! זה האורווה לא קרה כזה דבר אף פעם, ככה שהמנהלים לא עשו כלום.. חהחהחהחה.. חהחה....

צדק8

New member
למה שמישהו יעשה את זה ?

אף פעם לא היה אצלנו בהזורע ( במשמר העמק לויודעת..אני מניחה שלא אבל קצת קשה לי לדעת...) אנשים\ ילדים שהשחיתו רכוש בכוונה...אם היה אחד כזה אז הוא היה עף זה בטוח..אין מקום באורווה לאנשים כאלו. בעצם פעם אחד היה מישהו שלא ממש השחית אבל עשה משהו דומה אחר ואמר לו שאין לו מה לחפש עוד באורווה. בכל מקרה לא נראה לי שיש סיבה שמישהו שבא ורוכב ואוהב סוסים יעשה דבר כזה..

עובדה שעשו את זה, אני לא יודעת מי

אבל שבאתי לאורווה הראו לי שעל כל הארונות היה כתוב משהו. וחרטו על איזו גדר אחת. שברו מלכודות זבובים ושברו כיסאות. שפכו את כל הבקבוקי מים. ו"איבדו" מרטינגל אחד. אני חוזרת ואומרת אני לא אפליל פה אף אחד...כי אני לא ממש יודעת מי עשה את זה יש לי חשדות אבל...אני אשמור את זה לעצמי.

למעלה