ונוס וספיריט הסוסות הכי יפות בעולם!

ונוס וספיריט הסוסות הכי יפות בעולם!

היי אנשים!!!!!!!!!!
מה קורה? קוראים לי הגר, אני בת 13 רוכבת אינגליש בחוות הפארק!
ורק רציתי להדגיש: ונוס והסייחה שלה ספיריט, הן הסוסות הההההההההכככככככככככככייייי יפות בעולם!!!!!!!!!!!!! ואני שולחת להן ה-מ-ו-ן
כי אני מתה עליהן ו-
אותן מ-א-ו-ד!!!!!!!!!!!!!!! אה, ועוד משהו: אני מתה על כל החיות (חוץ מחרקים) החיות הן החברות הכי טובות שלי!!!!!!!

הייייייייייי הגר!!!!!!!!

וולקאם! אינ סתיו אני בת 14 וחצי (בספטמבר 15!) ויש לי סוסה בובה של ממש שקוראים לה מיסי ואני חולה עליה אני רוכבת בטאורוות הקיסר שבבית חנניה! ברוכה הבאה אני ממש מקווה ש(ואין סיבה שלא)תשתלבי והתני מהפורום!! תגידי יש לך תמונות של וונוס וספיריט??

שלום

היי אני רעות בת 14. רוכבת שנתיים דרסז'.. אני רוכבת בחוות אביב שבינוב וגם אצל דניאלה גרוס. יש לי סוסה שקוראים לה ביוטי...

Shai Felton

New member
היי../images/Emo175.gif

ברוכה הבאה! אני שי, אני בת 15 וחצי ואני רוכבת אינגליש במשמר העמק.. תהני בפורום.....

הגרררררר בובה שלי!!! נשמתי כנסי!!

מה המצב נשמה?! זאת דרור.... אוייש אנשים אני מתה על הילדה הזאתי!! חחחחח אנחנו גם הולכות מכות בחווה מדי פעם.. חחחח
... חחחחחח טוב אז למרות שאת כבר מכירה אותי אז אני עדיין יספר לך: קוראים לי דרור ואני כמוך רוכבת בחוות הפארק ברמת גן... כבר 6 שנים.. יש לי את אפולו
.. ונוס וספיריט אכן בובות אבל שמעי אין על אפולו...
...
הגרר יש לך אי סי קיו?! והיו את באה לחווה?? בתמונה הגר קופצת עם ונוס בתחרות פנימית שהייתה
... וספיריט זאת הסייחה שהבאתי תמונות שלה פעם...

TauraMan

New member
הדס. יש לך ישיבה ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

מהממת!!!!1 הלוואי עלי!! אני דורון, רוכבת כבר 7 שנים באורוות עין המפרץ(סתיו! אהבתי את הקטע של טאורת.. חח הזכיר לי מישו..
) בפסח באתי לדרור ואני זוכרת שעשו הופעה לילדים של הקיטנה(אליעד היה על בלאק-סטאר , יפתח על אוסטין וכדומה..) והיתה שם מישהי שקפצה עם ונוס והיא מה זה תותחית!!!! איזה יופי היא קפצה! חחחחחח קיצור.. ברוכה הבאה!!!

TauraMan

New member
אופס... הגר סליחה ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

רכבת מהמם!!!!

זאאאת אניייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני הת-ו-ת-ח-י-ת שקפצה עם ונוס בהופעה של הקייטנה!!!!!!!! כל הכבוד לייייייייייייייייי!!!!!!!!!!! ונוס
! תודה רבה על המחמאה!!!!!!!!!

TauraMan

New member
כל הכבוד!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

זה היה ממש יפה לראות את ונוס הקטנה ליד הסוסים האחרים קופצת ממש יפה! סוסים קטנים אימפריה!!

RoNy S

New member
כן זאת הייתה הגר!!!

הגררררררר חולה עלייך!!!! אני הייתי אצלה שהיא כתבה את ההודעה הזאת...

niko girl

New member
שלום!!!!

ברוכה הבאה לפורום!!!!!!!!! אני צאלה אני רוכבת בחוות איתן שבקיבוץ אילות. אני רוכבת 3 וחצי שנים ווסטרן. ואני בת 12 וחצי! תהני בפורום!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

היי אני יערה, ואני בת 13 ורוכבת בהיפודרום... ויש לי סוסה שקוראים לה רמה...
תהני בפורום.

GrEeNwOmAn

New member
שלום שלום, הגר וברוכה הבאה.../images/Emo179.gif

אני אבישג בת 12 ורבע, רוכבת שנתיים וחצי אינגליש, בעמק זוהר, מתחרה 70-80 על פוצ'יני המלך, ובדראסז' על גלי. תשתלבי מהר לפורומנו הקט, רק עכשיו אני טסה לאכול שניצל.
יאמי....

אז את כן מתחרה בדרסז' או לא..?

פליז תבואי יהיה כיף! יש מלא אנשים מהפורום שיתחרו שנה הבאה בדרסז' ויהיה ממש כיף!!!

הייייי ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

אני יאיר, בן 15 וחצי. רוכב שנתיים וחצי ווסטרן בחוות עין רדיאן, יוטבתה. מקווה שתהני בפורום!

למעלה