ונועה נעלמה, באותה פתאומיות שבאה

ונועה נעלמה, באותה פתאומיות שבאה

ואני רק מקווה שהיא לקחה משהו מתוך מה שנתנו כאן מקווה שאולי את יום היכפורים היא מבלה עם הוריה, או שלפחות תצליח לעשות זאת בסוכות. מקווה שהיא, ושאר הנשמות התועות, שמרגישות כל כך אבודות בעולם המטורף הזה שבתוכו אנחנו חיים תמצאנה שלווה ופינה נעימה שאפשר לקרוא לה: בית בית זה לא 4 קירות בית זה תחושה של ביטחון, יציבות ואחווה. בית זה כשהאדם אינו בודד בית זה כשנוח ונעים וחמים בלב. שתהיה לכולנו חתימה טובה ולצמים - צום קל! ויש בי סליחה למי שנפגעו ממני מסיבה כלשהי ויש בי מחילה למי שמבקשים את סליחתי. מי ייתן ותהא שנה זו שנת שלום לא רק עם השכנים אלא גם בתוכנו בעם, בחברה, במשפחה ובנשמה. מי ייתן ונחווה בשנה זו שפע בריאות, פרנסה ואהבה. ובקיצור: שנה טובה ומתוקה
למי שרוצה ושניים
למי שצריך

העקשנית

New member
נאווה-מזדהה עם מה שכתבת כאן../images/Emo24.gif

רוצה לברך את כולם בגמר חתימה טובה. למי שפגעתי לבקש סליחה, לסלוח למי שפגעו בי. ולקוות לשנים טובות יפות ומתוקות יותר. קניתי לבת הקטנה אופני שני גלגלים קטנות, ועגלה קטנה לבובה לכבוד יום ההולדת והשנה החדשה. (נוסף על מה שכבר קיבלה....) לפנות ערב-ארוחה מפסקת עם השכנות, ולאחר מכן...... מקווה שיהיה כוח לספר חוויות.

../images/Emo45.gif לקחתי שניים

אבל אחד אני אחלוק עם ג´וניור
, אני לא קמצנית. (כשאני אמצא אותו במוצאי יומכיפור , אני מקווה. כי אין לי מושג איפה הוא עכשיו ). ולי נשאר גמקן קצת עודף אז בחזרה לכל המעוניין
ואחד מיוחד לפורג´

נאוה יקירה,נועה לא נעלמה

רק שיש לה בעיה,אין לה טלפון והאינטרנט רק בעבודה... אני מאמינה כי נועה עוד תגיע ותספר לנו מה קורה בהמשך. ולך אישה יקרה ולכל חברי וחברות הפורום גמר חתימה טובה ולצמים צום קל

העקשנית

New member
מישהו היה בקשר טלפוני איתה?../images/Emo35.gif

יודעים מה החליטה בסוף? או מה בעצם "שבר " אותה?

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

בוקר טוב חבריי היקרים! אז כמו שניצת אמרה, לא נעלמתי.. אבל תודה על הדאגה :) אין לי מחשב בבית (למרבה ההפתעה :)), ואין לי גם טלפון בבית. מה שיש הוא פלאפון, וגם זה זמני (של חברתי). אז עבר עלינו יום כיפור שקט (וטעים). ים קצת התבכיינה, כי היה משעמם והיה המון רעש ברחובות, אז היה לה קשה להרדם. ולגבי הורי, טרם התקשרתי. אין לי אומץ. אתם מכירים את הרגעים שאתם עומדים עם הטלפון ביד, אחרי שחייגתם כבר שש ספרות, ואתם יודעים שאין שום דבר שבעולם שיגרום לכם לסיים את החיוג. ככה אני מרגישה. כל שלושת הימים האלה, הייתי כל כך קרובה להתקשר.. אבל מה לעשות אני לא אדם אמיץ כל כך. לא יודעת איך להתחיל לדבר. ושוב תודה לכל מי שדואג לנו. אני מרגישה אדם רע, במיוחד אחרי הודעתה של סילה, שראיתי אותה הבוקר. רציתי להתנצל שוב, אם פגעתי במישהו בהודעתי. ושוב, אני אוהבת את ים בכל ליבי, באמת. אני לא יכולה לתאר לכם עד כמה. בבקשה, תבינו אותי. אל תכעסו. ותודה תודה תודה על הכל. נועה

אפשר להבין כמה קשה לעשות את הצעד

הראשון. בעיקר אחרי שחלף כל כך הרבה זמן וכל כך הרבה רגשות קשים והותירו משקעים וצלקות שעדיין כואבות (מן הסתם בשני הצדדים). מכיוון שבתבונתך הגעת להחלטה ליצור קשר עם ההורים, אם את לא מצליחה לעשות את זה לבד, אנא קבלי עזרה. יותר ממשתתף אחד כאן הציעו לסייע לך ביצירת הקשר המחודש, בגישוש, בתיווך. למה לא לקבל עזרה? אני יודעת שעד עכשיו הצלחת לעשות הכל לבדך, בשיניים. הגיע הזמן להרפות קצת, ולהשען על האנשים הטובים שכאן, שכל כך רוצים לעזור לך מעומק ליבם. קדימה, נועה, כתבי מסר אישי לאחד מאלה שהציעו לעזור, עם מספר הטלפון שעדיין יש לך. עוד מעט כבר לא תוכלי להתחבר מהעבודה ולא יהיה לך צינור האוויר הזה לפורום..... ומה אז?

נועה קחי ../images/Emo24.gif ענק ועכשיו...

גשי לטלפון וחייגי את כל שבע הספרות, אני בטוחה שאחרי זה,אחרי השיחה,יוקל לך ואת יודעת גם שכל אחד כאן מוכן להרים את הטלפון עבורך אבל...... את יכולה גם לבד, יש בך את הכח,אם לא עבורך למען ים.

למעלה