ונזכור את כולם....

hrabba

New member
ונזכור את כולם....../images/Emo16.gif

דברים רבים חסרו לי. לא חסרו לי חברים טובים מהם הממשיכים להשמין או להקריח או להכסיף ולהזדקן עמי, מהם קלי רגלים וכבדי שיער, כמו בתמונות, כמו במכתבים. אינני זוכר את כולם ולא תמיד אני חושב עליהם, לפעמים אני שוכח אותם לזמן רב או לזמן מה, אך כאשר אני שב אליהם אני מוצא אותם במקומם. היו לי חברים טובים שאהבו לחיות אך לא תמיד ידעו כיצד, לאלה היה זמן ללמוד ואלה לא הספיקו כמעט. הם רצו ורצו בשדות או בפרדסים או בחורשות. בין השתיקות ובין הרעשים ועד שעמדו רגע לנשום קצת ולנסח בקשות כבר היו נקראים ומתבקשים והסתלקו. הסתלקו כי מיהרו לעזור או להתערב במצבים קשים. היו לי חברים שידעו לבוא ולחייך ולקחת מן הנערות ומן הנשים שבסביבה, לעלות על יצוען ולעשות בהן כטוב בעיניהן. היו לי חברים שלא ידעו, שהתביישו או לא העזו או לא הספיקו ונשארו בחוץ וזרי הפרחים בידיהם, פרחים שהוצאו אט אט מידם הנפתחת והונחו על פניהם. חיים גורי/הספר המשוגע

../images/Emo141.gif על האבן

אילן היה עלם זהוב שיער וכחול עיניים נפגשנו בחלום בשדה בר תחת עץ אנונה מצאנו זה את זו. אילן הוא מיץ ניגר מקצה שפתיים ריח אדמה טחוחה ופריחת ההדרים. עמו פוסעת על העתיד מספרת איך הכל נראה אחרת בלעדיו לעולם לא שואלת: "מה היה אילו?" אילן לא אהב להביט אחורה אל העבר. מה שהחמצנו היום - נעשה מחר ומה שלא נספיק - כאילו לא שלנו. זה אילן.
תלתל

למעלה