ונחיה באושר ובעוני עד עצם היום הזה?

ונחיה באושר ובעוני עד עצם היום הזה?

לפני שעה חזרתי מפגישה עיוורת עם מישהי שהכרתי באחד מאתרי ההכרויות באינטרנט. ראיתי אותה יוצאת מהאוטו ונפעמתי , היא יפה סקסית וחטובה, רזה וגבוהה עם חיוך משגע, מיד הודתי לאלוהים על כך שבחורה כזו מדהימה הסכימה לפגוש אותי... היא גם מאוד נחמדה כך הסתבר בהמשך, וכל רגע שחלף הרגשתי שאני ממש הולך ומתאהב בבחורה האלוהית שאיתי. אפילו התנשקנו, אני כבר לא זוכר מתי התנשקתי בכזו השתוקקות. אמרתי לעצמי, איזה כיף לי, סוף סוף מצאתי את נסיכת החלומות שלי. בהמשך דיברנו כבר על ילדים, ואז היא אמרה שכשהיא תלד חשוב לה להשאר עם הילד בבית בשלושת השנים הראשונות שלו כי זה חשוב להתפתחות שלו וכו' ברור שבתקופה זו היא לא תעבוד .היא מבית די עני ואין לה חסכונות משמעותיים לצורך מחיה עם תינוק, ואז במוחי ראיתי סרט, שיהיו 3 פיות להאכיל והכל מההכנסה הנמוכה שלי שבקושי מספיקה לי לבד עכשיו, ואז ניצטרף למשפחת העוני בישראל, לא יהיה לנו כסף לאוכל ולמשכנתא ויזרקו אותנו מהבית ונתגלגל ברחובות ואז ניתגרש. תמיד חשבתי שאתחתן עם אשת קריירה כך שתהיה לנו הכנסה של שתי משכורות אבל הינה התאהבתי במבט ראשון בבחורה העניה והמדהימה. ואני בדילמה, מה עושים? נישארים עם הבחורה המדהימה בחיי עוני או שמוצאים מישהי עם מקור הכנסה אפקטיבי?

s h i r k u s h

New member
הלווו קצת נסחפנו..

כולה יצאתם לדייט וכבר חושב על חתונה וילדים
ככל שהזמן יעבור תבדוק אם הכימיה באמת נשארת ואז תדע כבר לבד. אני הייתי בוחרת באהבה אמיתית ולא במישהו עם מקור הכנסה אפקטיבי שאני לא אוהב אותו כמו את הראשון....

pain is MY love

New member
אדוני....

תעצור לנשום ינעל רבאק!!!!!!!!!! באיזה סרט אתה חי?! קודם כל למה כזאת פסימיות? אם הקשר ביניכם אמור להחזיק אז דברים יקרו כמו שהם אמורים לקרות... ודבר שני תן לזה זמן! כולה דייט אחד ואתה כבר בקטע של להתגלגל ברחובות ולהתגרש? תרגיע קצת ותראה איך דברים מסתדרים מעצמם....

Stripperella

New member
אנחנו לא קצת גולשים../images/Emo35.gif

באמת.....אתה יצאת איתה רק פעם אחת ואתה מתכננן חתונה הלוווווו?!?!?! קצת הגזמנו.... ובקשר לשאלה שלך...תגיד מה אתה מחפש אהבה או כסף? הא? דע לך שהכסף ללא עושה ת'בן אדם אז אם אתה אוהב אותה הדבר האחרון שאתה צריך לחשוב עליו זה כסף....נו באמת.... טוב אז שיהיה לך בהצלחה בזוגיות...ותחשוב על זה....

Zoharrr

New member
תגיד לי,אתה נורמלי?!?!?!?!?!?!

סכ"ה דייט אחד! א-ח-ד-! תמתין,תחכה אולי בסוף תגלה שהיא גבר??? סתם לא... אבל אולי בסוף תכיר אותה לעומק וזה בכלל לא יהיה זה? חוצמיזה כסף זה לא הכל בחיים אבל זה מניע הרבה... אז כן צריך לשקול אותו שם אבל ההבה תמיד יותר חשובה... בכל אופן בהצלחה. נ.ב אם אני הייתי יוצאת אם מישו לדייט אחד והוא היה מתחיל לדבר ככה הייתי מזה נלחצת... אנחנו לא קצת גולשים באמת?

ChilD SouL

New member
אני עם כולם...

דייט אחד וכבר חתונה, בית, ילדים, גינה וכלב
קצת הגזמה הייתי אומרת. פנטזיות זה נחמד, אבל אצלך זה קצת מוגזם. תצאו לעוד כמה פגישות, תראה איך הולך בניכם ואז תמשיך לחשוב הלאה ולא מפגישה ראשונה.

אני מנסה להקדים רפואה למכה

אם נתעלם לרגע מזה שזה דייט ראשון או עשירי אני רוצה להתייחס להמשכיות בהנחה שהכל יהיה בסדר וכו' והשאלה היא האם עם האהבה נוכל ללכת לבנק ולמכולת?

Kolmus

New member
השאלה שלך לא נכונה

השאלה היא האם בלי אהבה ההליכה לבנק ולמכולת תהיה שווה את זה.

ChilD SouL

New member
כסף בא והולך... אהבה... לא תמיד ../images/Emo4.gif

ואתה מנסה להקדים תרופה למכה מהצד שלך, אבל מה אם היא לא תרצה המשך [חלילה] או משהו
לא חבל על שבירות הראש כעת
חוצמזה, אתה לא יכול לדעת מה היא תחשוב עוד שנה, שנתיים ועוד ואתה שובר לעצמך את הראש עכשיו לחינם. תחייה בהווה ותהנה ממה שיש לך במקום להסתכל לעתיד ולהשתגע מהמחשבה "אם"...

תהיו רגע מציאותיים../images/Emo92.gif

כי כולכם נורא מופתעים שאני חושב על דברים שיטחיים כמו בת זוג להתחתן איתה לקנות דירה להביא ילדים ושגם תהיה לי אפשרות לקנות להם חלב ולחם... ברור לי שאתם בפגישה הראשונה מדברים על דברים ברומו של עולם כמו: מזג האויר, למה המלצרית לא מביאה לעזאזל את הקפה, ובטח איזה סמולטוק על הסרט החדש עם בראד פיט , ולמה לעזאזל כל כך קר בקולנוע... וכל אותו הזמן אתם חושבים:" הממ... איזה יופי של גוף... בטח יהיה כיף יחד במיטה..." מתי נתנשק? מה קורה פה? אנו פוגשים אדם חדש שיושב מולנו, אנו קצת נבוכים ,צריכים למלא את החלל בדיבורים טפלים, בשאלות הזויות ובתשובות עקרות... -"אני מקווה שהיא תחשוב שאני נחמד..." -"אני מקווה שאני לא מדברת שטויות..." האם אני צריך לצאת עם מישהי שלושה חודשים או שנתיים ורק אז להתחבט בדברים משמעותיים על פרשת דרכים שיכולתי אולי לשקול לפני זמן רב? אני לא יודע מה איתכם ואני בטח לא מתייחס כרגע למי שמגיע לבליינדייט בשביל סטוץ, שזה יכול להיות לגטימי מאוד אך לא בכך עסקינן. אין ספק שטענותיכם לעי"ל נישענות על כירעי תרנגולת , והמגיבים לעיל, לא העלו טענה ברורה וריאלית אחת על כך שזה לא לעיניין לחשוב בפגישה הראשונה על העתיד המשמעותי שלשמו היגעתי בכלל לפגישה. למה הדבר דומה? להגיע לראיון לעבודה שאני מאוד רוצה ובמהלך הראיון לגלות שתוך שנה יעבירו אותי לעשות עבודה פי שלוש יותר קשה ובמקביל גם יורידו לי 70% מהמשכורת...ואגב, אם אעזוב את העבודה אחרי שנה אצטרך לשלם למעביד פיצויים בגובה משכורתי במשך 18 שנה. וואו איזו החלטה קשה? להתקבל לעבודה? מה אתם אומרים?

ChilD SouL

New member
תראה....

בגדול
אתה צודק. בקטן
לא כ"כ. אתה חזרת מפגישה ראשונה, חכה לעוד כמה פגישות, תראה אם אתם באמת מתחברים, אם היא רוצה להמשיך, אם אתה מעוניין בהמשך. להתחיל לחשוב על חתונה, ילדים, פרנסה אחרי פגישה ראשונה זה קצת... לא לעניין.

TheWhiteTigris

New member
או בניסוח אחר:

תמיד אפשר להחליף עבודה (ואפילו בקלות). אבל להתחתן, וילדים וכו' זה בלאגן רציני.

TheWhiteTigris

New member
עדיף

לאהוב ולחסוך בכסף... לפחות לא תהיה לך בעיה או יכאב הלב כל פעם שתשבור מחדש את השיא של המינוס...

הזכרת לרגע את הכוסיות ב"הרווק"

רק ראו את החתיך, וכבר מתכננות שמלות לבנות וכלב גדול רצוי להאט את הקצב ו מ ה ר. קרוב לוודאי גם שאם תשתף אותה במחשבות האלה, זה קצת ירתיע אותה ואז תשיג תוצאה הפוכה. בנוגע לשאלה שלך, הכל צריך לבוא באיזון. יש הרבה אנשים עשירים ובודדים, ומאידך הרבה זוגות מאוהבים בלי מה לאכול צריך למצוא את האיזון או לפחות מקום שטוב לשניכם... וכמובן לא להביא ילדים עד שאין לך את הבסיס הכלכלי לגדל אותם כמו שצריך ולא לחסוך מהם כלום. נוסף, ספר למתוקה שמי שאמר לה שצריך שלוש שנים להשאר בבית לטפל בילד עבד עליה מהסיבה הפשוטה שההפוך הוא הנכון. בגילאים האלה הילדים חייבים לטעום גם אווירה אחרת מחוץ לבית על מנת ליצור התפתחות של הילד באינטרקציה עם סביבה. אם באמת התאהבת בה כל כך, תן לדברים לזרום ואני בטוחה שהכל יסתדר! בהצלחה

Cobe1982

New member
טוב,בניגוד לכולם אני באמת הולך לרדת

עליך! תגיד, מה אתה בסדר? עזוב דייט ראשון או לא, אתה לא מתבייש להתחשבן על כסף עם כזאת בחורה מדהימה? אתה לא יכול לשים את זה בצד לרגע? אני לא בטוח אם לבנאדם חומרני כמוך מגיע בכלל להיות עם בחורה מדהימה כמו שאתה מתאר אותה. תתאפס, אח"כ תחשוב אם באמת שווה לך לוותר עליה כדי לגור באיזו וילה מופלצת בקיסריה או הרצליה פיתוח.. זהו.

למעלה