וניגון ישן של-
מזמין

וניגון ישן של-../images/Emo72.gif../images/Emo220.gif מזמין ../images/Emo124.gif

כמו שכבר כתבתי כאן לא מזמן - אני מזמין את כולכם לתקליטנות שלי ביום חמישי הקרוב, על טהרת המוסיקה העברית הישנה, בפאב 'רזניק' בירושלים, במעונות רזניק בהר-הצופים (השטח, אומנם, של האוני' העברית, אבל לא חייבים להיות סטודנטים כדי להכנס לפאב). יום חמישי הקרוב, 27/12, מהשעה 22:30 ועד כלות כן, יש שילוב כזה של עברי-ישן ושל פאב, וזה שילוב שרץ כבר כמה שנים בירושלים (גם בת"א וגם במקומות אחרים לפי מיטב ידיעתי) והשבוע זו הפעם הראשונה שזה מתקיים בפאב שאליו אני מזמין אתכם. חשוב לציין: אין במקום עלות כניסה, ואין הזמנת מינימום. לגבי עישון - בעלי המקום הבטיחו לאכוף את חוק העישון ולהשאיר את הפאב פנימה בלי עשן. (למעשנים שבינינו - אפשר לעשן בחוץ ולפי התחזית - מזג-האויר הולך להיות לטובתינו! לחלוטין אפשר להביא עוד חברים אם יש לכם כאלה שהם בעניין (לא מדובר במפגש פורום, והאירוע פתוח לקהל הרחב). אם אתם מגיעים - אנא שרשרו זאת כאן. אם אתם רוצים להגיע וצריכים טרמפ, או לחילופין יכולים לתת טרמפ לאחרים - זה המקום גם לזה. אנא-אנא-אנא - לא להפוך את השרשור הזה לצ'אט ולהדיינויות על עניינים אחרים, ונא לא לנצל"ש אותו. אשמח לראות אתכם!
אז מי מגיע?

moi25

New member
שתי דקות מהבית שלי.

נראה אם תצליח להזיז את התל אביבים...

יקירי, אנחנו כנראה לא נוכל להגיע...

ה
קצת עסוק- ואני כנראה אארח לו חברה בזמן העיסוקים שלו... חבל, הוא דווקא היה נשמע נלהב, כשסיפרת לנו על זה... בקשר לג'ירף- כנראה שגם היא לא תבוא לבדה
מצטערת, ובכל מקרה מקווה שתהנה...

../images/Emo24.gif

זה מעין הימור לעשות את זה מחר - כי זאת הפעם הראשונה שאני מתקלט את זה בפאב הספציפי הזה, ואין לי מושג איך זה יתקבל שם. באופן טבעי התפוסה שם לא תמיד הכי מלאה, בוודאי שלא בסוף השבוע (ויום חמישי הוא כבר די סוף שבוע) ואני מקווה שהקהל ה"נכון" יגיע.

למעלה