וניסוי האנטי פסטי

מסק28

New member
וניסוי האנטי פסטי

אני זוכרת שפעם היתה לי "'ג'ננה" הכנסתי ירקות ממלא סוגים לתנור רק עם שום מלח ושמן זית........ אני זוכרת את ההלם אחרי חצי שעה על חום גבוה...כל הירקות שהכי לא הייתי מאמינה שיש בהם סוכר - השחירו הכי מהר שזה כולל סוכר גזר עגבנייה שום.... מה שלא השחיר ככ היה קישוא חציל וכרובית......
מי שלא בטוח בטבלאות שיעשה את הניסוי הזה ויראה כמה מפוצצים המאכלים "הכי בריאים שלנו"
אני שונאת את המילה ששפים בטלויזיה משתמשים בה "אנחנו מכרמלים את הרוטב/סירופ/מנה" ומה יצא ???? סוכרת ולא מ"סוכר" שחושבים אלא מפרוקטוז וחבריו...
ויש לי מחשבות כמו מה עדיף כבר כי אם אוכלים טרי אז לא יהיה מפוצץ יותר בסוכר...

מהמעט שאני יודע, יש ירקות שמכילים, כמו פרי, 15 גרם פחמימות

(בצל גדול/2 גזרים/סלק אחד), אולם רוב הירקות מכילים הרבה פחות. מנה של כוס ירק טרי או מבושל מהירקות הבאים מכילה כ-5 גרם פחמימות ולכן מהווה מזון חופשי (בכמות של כוס אחת): נבטים, חסה, כרוב, כרוב סיני, כרובית, ברוקולי, כרישה, קולורבי, פטרוזיליה, ריבס, קישואים, שעועית ירוקה או צהובה, צנון, תרד, שומר, מלפפון, סלרי. אם מדובר בסלט, כדאי לגוון בירקות וניתן להוסיף לירקות הדלים בפחמימות גם עגבניה, גזר ופלפל המכילים קצת יותר פחמימות.
ולכן, ביום שלם ניתן לאכול 1 ק"ג מכל הירקות הנ"ל ללא חשש לעליה במשקל או לאיזון הסוכרת
&nbsp
אבל אולי אני טועה ויש לך מידע אחר

אנטי פסטי

אני מכינה הרבה אנטי פסטי מ: כלרבי, שומר, בצל, גמבה אדומה, קישוא, סלק, גזר, כרובית
גם אני מוסיפה שמן זית ומלח גס.
יוצא מצוין.
על כל של כזאת אני מחשבת כחצי מנה פחמימה.
התוצאות אח"כ טובות.
זה לא שאני אוכלת הכל בבת אחת

למעלה