וניסוי האנטי פסטי
אני זוכרת שפעם היתה לי "'ג'ננה" הכנסתי ירקות ממלא סוגים לתנור רק עם שום מלח ושמן זית........ אני זוכרת את ההלם אחרי חצי שעה על חום גבוה...כל הירקות שהכי לא הייתי מאמינה שיש בהם סוכר - השחירו הכי מהר שזה כולל סוכר גזר עגבנייה שום.... מה שלא השחיר ככ היה קישוא חציל וכרובית......
מי שלא בטוח בטבלאות שיעשה את הניסוי הזה ויראה כמה מפוצצים המאכלים "הכי בריאים שלנו"
אני שונאת את המילה ששפים בטלויזיה משתמשים בה "אנחנו מכרמלים את הרוטב/סירופ/מנה" ומה יצא ???? סוכרת ולא מ"סוכר" שחושבים אלא מפרוקטוז וחבריו...
ויש לי מחשבות כמו מה עדיף כבר כי אם אוכלים טרי אז לא יהיה מפוצץ יותר בסוכר...
אני זוכרת שפעם היתה לי "'ג'ננה" הכנסתי ירקות ממלא סוגים לתנור רק עם שום מלח ושמן זית........ אני זוכרת את ההלם אחרי חצי שעה על חום גבוה...כל הירקות שהכי לא הייתי מאמינה שיש בהם סוכר - השחירו הכי מהר שזה כולל סוכר גזר עגבנייה שום.... מה שלא השחיר ככ היה קישוא חציל וכרובית......
מי שלא בטוח בטבלאות שיעשה את הניסוי הזה ויראה כמה מפוצצים המאכלים "הכי בריאים שלנו"
אני שונאת את המילה ששפים בטלויזיה משתמשים בה "אנחנו מכרמלים את הרוטב/סירופ/מנה" ומה יצא ???? סוכרת ולא מ"סוכר" שחושבים אלא מפרוקטוז וחבריו...
ויש לי מחשבות כמו מה עדיף כבר כי אם אוכלים טרי אז לא יהיה מפוצץ יותר בסוכר...