ונסה הפרחה הצרפתיה-כל הלילה פינטזה על יוני...

balbala5

New member
ונסה הפרחה הצרפתיה-כל הלילה פינטזה על יוני...

פשוט מגעילה את הנשמה . ואיתי הסמרטוט אומר ליוני " כל הלילה היא דיברה עליך". פחחחחחח נכנסה לאמבטיה ושכבה שם שעה וחצי עד שלאיתי נמאס לחכות והוא פשוט הלך לישון. אני לא אתפלא אם העירה אותו כדי שיקום לעשות לה מסג'.

babylon4

New member
באמת מסכן

שמעתי את זה שהיא אמרה עכשיו ווהייתי בשוק

פטרה10

New member
כנראה שטוב לאיתי במצב הזה.

אחרת היה בוחר להתפטר ממנה. הוא בחור יפה ומוצלח, רק יצא מהוילה יתנפלו עליו בחוץ.

זואי35

New member
למרות שאני מאוד אוהבת את איתי

אני מרגישה שאין שום הגיון ל"רחם" עליו. הבחור פשוט מזמין את הזלזול וההשפלות של וונסה כלפיו. ציפיתי ממנו להיות טיפה, רק טיפה עם כבוד אישי, ואין לו את זה בשיט. לא מבינה אותו בכלל..

redflower1

New member
זכותה של ונסה להתאהב במי שהיא רוצה

התאהבות זה לא משהו שבוחרים זה קורה היא מעולפם לא אמרה לאיתי שהם זוג וגם הבהירה לו (לפני שיוני הגיע) שהם לא יהיו זוג אלה ידידים טובים מה אתם רוצים מונסה? ונסה היא הכי פחות רעה שם מכל השפרה צבר ושאר השפוטים שלהם

זואי35

New member
מסכימה חלקית

גם לדעתי אי אפשר להשוות את וונסה לשפרה וצבר, כי לא ניתן להגדיר אותה אדם רע..היא לא רעה.. אבל מצד שני הקלות שבה עברה מידיו של איתי לידיו של יוני לא נראה טוב בעיני אף אחד..ואם היא באמת היתה אוהבת אותו כאדם, היא לא היתה גורמת לו להתאהב בה עוד ועוד.. איך שאני לא מסתכלת על זה, וונסה שיחקה עם רגשותיו של איתי וזה נגע לדיירי הוילה, וגם לחלקנו. אבל לטנגו צריך שניים, ולכן אני לא מאשימה רק אותה במה שקורה לאיתי, לו עצמו יש חלק גדול בזה.

רעפון

New member
בטח לקחה את איתי שלא ידיחו אותה

המוגבלת הזאת חושבת אנשים טיפשים לא רואים מה היא עושה. אבל היא תשלם את שלה עם לא השבוע אז עוד כמה שבועות יבעטו בה.

למעלה