ונעבור לאנגלית

ונעבור לאנגלית

גם היום תפזורת מבית היוצר שלי
והפעם תפזורת של פסי קול (Soundtracks) ומה זה אומר בעצם? לפניכם תוצג תפזורת ובה תקבלו שמות של שירים שהיו ועדיין שיר נושא של סרט ידוע כלשהו ומה אתם מתבקשים לעשות? למצוא את השירים ולכל שיר לרשום מי ביצע ומאיזה סרט לקוח קשה? נכון אולי קצת קשה אבל אני סומך עליכם כי אתם הטובים מכולם! בהמשך תקבלו רמזים שיעזרו לכם דברים שמיותר לציין כבר: המילים מופיעות באלכנוס במהופך ובכל דרך אפשרית הגיונית היוצרת רצף מילים לא לרשום בנושא ההודעה תשובות אלא רק בתוכן זה שאחד מצא זה לא אומר שלכם אסור גם זהו עברנו את פרעה תעברו גם את זה
ב-ה-צ-ל-ח-ה!
אל תדאגו התפזורות תגיע בהודעה הבאה...

(ההודעה הבאה)

ושוב בהצלחה לכולם
אגב אני ממליץ להדפיס לגזור ולשחק
אולי תעלו את התפזורות הסרוקות שלכם אחר כך זה יהייה נחמד

קוציני

New member
ממבט חטוף

אני רואה בשורה הראשונה את The time of my life - אני חושב שזה מאיזה סרט עם פטריק סוויזי שהוא מורה לריקוד ,לא בטוח.

אושר מ

New member
נכון.

לסרט קוראים ריקוד מושחט. ומצאתי גם את השיר מהטיטניק. אבל אין לי כוח לעבור לאנגלית.

אושר מ

New member
אני מנסה..

אבל אני מוצאת כל מיני דברים ימוזרים. כמו cant fight the noon light, אבל הוא לא מושלם. אין את המילה הראושנה ו T אחת מחוברת.... ומצאתי משהו כזה: the rewill אבל לא נראה ליש יש משהו כזה. וגם cant get you/ שוב אני לא מכירה. ואת there will be trnil, הא? ויש את i am your koin שגם את זה אני לא מזהה... אני לא ידועת אם יש בכלל דבר כזה.... אח"כ אני אמשיך לחפש.... חסרים לי שם כמה שפשוט חייבים להיות שם:)

אושר מ

New member
ומצאתי את (לא זוכרת מי שר)

kiss me מהסרט הזה עם רייצ´ל לי קוק והחמוד הזה... יש לה את זה. ואני לא זוכרת מי שר.

naps

New member
את

kiss me שרים sixpence none the reacher או משהו כזה. אני אוריד את התפזורת יותר מאוחר ואנסה לפתור. צריך בשביל זה קצת סבלנות שאין לי כרגע...

d.r.-rock

New member
יש לכם עוד הרבה ../images/Emo13.gif

אין אפילו חצי
שמתי איזה 14 נראה לי... אם עד היום ב 22:00 לא ימצאו את הכל אני יתן את שמות הסרטים של פסי הקול

זיגוטה1

New member
ההמ

טוב, באמת שניסיתי.. תמשיכו מכאן ויש שטויות שלא הייתי בטוחה בהן

d.r.-rock

New member
פששש כל הכבוד מצאת 8

שתיים לא היו נכונים והגיע הזמן לכוון אותםכ קצת אז איי אמ יור קוין זה לא שם של שיר זה סתם משהו שהכנסתי כדי להקשות עליכם (אמרתי שזה קשה הפעם
) ןגם זה שלידו אני יבדוק ויגיד מה רשום שם ואגב יש טעות שלי You cant fight the moon light זה מה שמצאתם סליחה מתנצל טעות טועים טעיתי סליחה
חוץ מזה אחלה

t@li

New member
מצאתי את

She שהיה בפסקול של נוטינג היל לדעתי.. וחוצמזה - מוזיק, אתה יכול להגיד איזה מהתשובות לא היו נכונות? <בתפזורות שמישהו העלה לכאן?>

למעלה