ונעבור לנבחרת שלי

ונעבור לנבחרת שלי

הרבה אנשים בוודאי שואלים פה את עצמם,למה נבחרת עם נציגות אדירה כל כך באירופה צריכה ללכת ולחפש את הסגל שלה גם בתוך ברזיל.אז בואו אני יגיד לכם: בתוך ברזיל יש את אחת הליגות הטובות בעולם ואני לא מתבייש להגיד את זה.אלפי קבוצות מספקות מאות אלפי שחקנים,כל אחד מוכשר בוודאות,כל אחד פוטנציאל לקבוצה גדולה במדינה.ומה שהשחקנים שם מוכנים לעשות כדי להגיע לטופ הוא לא יאומן. טוב אז בואו אני יעשה לכם הכרות קצרה איתה,למרות שבטח כבר דובר עליה בעבר(אני אתן לכם אותה מנקודת הראות שלי): שוער:מרקוס. לפי כל הציפיות אמור להיות השוער הראשון של ברזיל בטורניר.בן 24,משחק בפלמיירס,אחת הקבוצות הבכירות בליגת סאו-פאולו. לאחר עידן טאפארל לא נשארו יותר מדי אפשרויות בשער,וחוץ ממנו אפשר להזכיר אולי את דידה,אבל דידה(שהוא השוער השני)לא יציב בגרוש.אני סומך על מרקוס. הגנה:מבחינת מגינים,אני לא צריך להכיר לכם את רוברטו קרלוס האדיר והמנוסה מריאל,וגם את קאפו,השקט והמנוסה מרומא. בעמדת הבלמים,אין ספק שנעשה שינוי לאחרונה,ולאחר פרישתו של אלדאיר וזריקתו מהסגל של ג´וניור ביאנו(פלמגנגו),היה ברור שצריך אנשים צעירים יותר לסגל.לוסיו,אותו זכינו להכיר לעומק השנה עם לוורקוזן בליגת האלופות הולך להיות אחד משחקני ההגנה הטובים בטורניר,אם לא יקרו דברים לא צפויים.בלם אדיר,אחד הטובים שיצאו מברזיל לאחרונה,וגם נוגח מצויין.הבלם השני,רוקה ג´וניור,שלדעתי לא מספיק טוב,אבל אני לא סקולארי.משחק במילאן,ולא מספק את הסחורה בנבחרת עד עתה.אני הייתי מעדיף בהרכב את באלטי מסאו-פאולו(תקליסט מצוין),שאולי עוד יפתח,ובכלל אני הייתי לוקח את זאגו מרומא,כי בכל זאת עדיין צריך בלם עם ניסיון.אבל הוא לא בסגל כלל. קישור:החוליה האהובה עלי,ועל רוב הברזילאים.3 שחקנים שמשחקים בברזיל,נמצאים כאן,ולפחות 2 מועמדים לפתוח-ז´וניניו,שזכור מאתלתיקו מדריד והיום פורח בפלמנגו,,קלברסון הצעיר מאתלתיקו פאראנאנסה שהצעיד את קבוצתו לא מזמן לאליפות ברזיל,וקאקה,עוד נציג מסאו-פאולו שכולם מנבאים לו גדולות ומעריכים אותו בסכומים אדירים. חוץ מהם יש את ריבאלדו(שאתם בוודאי מכירים),ודנילסון(שלא מזמן היה היקר בעולם בבטיס).דנילסון הוסת משום מה להתקפה לאחרונה ואני מקווה שיחזור מהר לקישור לטובת הנבחרת. התקפה:אמרתם התקפה ברזילאית אמרתם רונאלדו,שחוזר לכושר.כשהוא בכושר,הוא החלוץ הטוב בעולם.גם כשלא הוא מסוכן עד מאוד. רונאלדיניו בפ.ס.ז´,בדרך להמשיך בפריצה הגדולה שלו והילד הזה בהחלט יכול להגיע רחוק גם במונדיאל הזה.אני ממליץ לשים לב ללואיזיו מגרמיו שבדרום המדינה.אם הוא יקבל הזדמנות ויפגין את הביטחון מהליגה,הוא יכול לכבוש שערים מכריעים. בהתקפה חסרים לי רומאריו,קודם כל,אבל מלבדו גם ובעיקר ג´ובאני אלבר,ווושינגטון,חלוץ דיי אלמוני מקבוצה דיי אלמונית,שדווקא הרשים במוקדמות ולא זומן לבסוף. אבל הסגל בכללו הוא באמת מצויין ומבטיח המון. אני מקווה שהוא גם יקיים.

למעלה