../images/Emo32.gifמי ראה את הפרסומת לגולדסטאר../images/Emo123.gif
מה זה הזוועה השוביניסטית הזאת? תנועה לשחרור הגבר?! גררררררררררר קודם הורגים יונה עכשיו משחררים את הגבר ושלא נדבר על הפרסומות של אסקייפ בהם גברבר נוחת על מטאטא עם חלק די עדין בגופו...האם אין גבול במדינה הזאת?
מזה שאני לא רואה טלויזיה... פעם אחרונה שראיתי טלוייה היתה פרסומת דבילית של גבר שמגן על שתיל מפני גשם (לא זוכרת למה הפרסומת אבל ככל הידוע לי, אם השתיל לא יקבל גשם הוא לא יהיה לעץ...).
נו מה אתן אומרות על הפרסומות החדשות של גולדסטאר? האם זה אומר שאנחנו הנשים לא שותות גולדסטאר? זה אמור להצחיק אותנו? כאילו מה? פרסומות עם נשיקה וקצת סקס מורידים אבל את הפרסומת הזאת משאירים? מה קורה פה?
שהחיים הרבה יותר שלווים בלי טלויזיה! זה מדהים כמה הטלויזיה לא חסרה לנו! (ורק כשאנחנו אצל ההורים אנחנו יושבים כמו בוקים ובוהים בכל מה שזז). דותן גם ביטל את הפרסומות בתפוז, כך שאני ממש מנותקת מהעולם
ולגבי הטלוויזיה כשעברנו לדירה החדשה ביטלנו את הכבלים ונשארנו רק עם ערוץ 1-2 לטובת החדשות. בזמן חופשת הלידה גם חטאתי ב"אהבה מעבר לפינה" (כן כן אני יודעת אני הולכת להתבייש בחוץ ואני כבר חוזרת) אבל מאז החזרה לעבודה אין יותר טלוויזיה. ממש רק החדשות. לא חבל על הזמן? יש כל כך הרבה דברים אחרים לעשות...
מסכימה שרמת הפרסומות מדרדרת ולא יודעת מה יהיה "הדבר הבא" בפרסומות. רואים הרבה ערוץ 3 ושאר הערוצים נטולי הפרסומות. רוב שעות אחר הצהריים הטלוויזיה על ערוץ הופ (הרע במיעוטו...) ומשמונה בערב מעבירים לדברים אחרים.