ונעבור לשאלת היום שלי

הילית*

New member
ונעבור לשאלת היום שלי

האם קורה לכם שאתם מעירים לבן הזוג על הלבוש או שהוא מעיר לכם? הכוונה לחולצה קצת חשופה, בגדים זרוקים או חוסר התאמת הבגדים וכד´

שירי71

New member
נושא רגיש

ומאד על הפרק אני אוהבת את איך שהוא לבוש בד"כ מאד מאד אבל מפריע לי שהוא לא מוצא זמן להסתפר אז מה אם הוא מסיין לעבוד כל יום לא לפני 8 9 ואפילו יותר מאוחר מזה? זה מטריף לי את הדעת שהשיער שלו לא מסופר. הקיצר בשבועות האחרונים זה יותר עולה ואז בעקבות זה הסתבר לי שהוא היה מעדיף שאני אהיה יותר "מעיזה" בלבוש שלי. שזה מאד בעיה כי אני נורא נורא השמנתי מה שמאד מקטין את כמות הבגדים שעולים עלי... ככה שאין ממש בחירה (BHAAAA). וזהו אין פתרון עדיין.

אתי@

New member
לפעמים אנחנו מעירים אחד לשני

בדרך כלל הוא לא קונה בגדים בלי להתיעץ איתי, הוא מאוד סומך על הטעם שלי... ככה שבד"כ אין לי סיבה להעיר לו, משום שגם ככה אני בחרתי לו את הבגדים
פעם הוא ממש לא אהב את סגנון הלבוש שלי (זרוק נורא!), אבל במהלך השנים הסגנון השתנה והיום אני מתלבשת יותר לטעמו. לפעמים הוא מעיר לי שאני יותר מידי קפדנית לגבי מה שאני לובשת ושפגמים קטנים שאני רואה אף אחד לא רואה (החולצה לא מספיק צמודה במותניים וכיו"ב). אבל לגבי בגד ספציפי, הוא מעיר רק אם הוא ממש ממש שונא אותו, והוא לא יעיר על סתם בגד לעבודה. לא ביקורתי הבחור...

dorlim

New member
מי שמעיר זה יותר הוא

או כמעט רק הוא... בעיקר על דברים שהם חשופים מידי לטעמו. לפעמים אני צוחקת שהתחתנתי עם "כבוד הרב"
אבל באופן כללי, הטעם שלנו די דומה ואנחנו די מתלבשים אחד לטעמו של השני/ה

שירי71

New member
אצלנו בדיוק ההפך - אומר שאני יותר מ

מידי לבושה "שמרני" לטעמו ושאני צריכה להעיז יותר - מה לעשות הבגדים של ההעזה שוכבים להם בעונש בארון איזה באסה.

kisses

New member
אצלי זה אותו הדבר הוא מאוד אוהב

את הטעם שלי בבגדים ולעיתים נדירות מעיר לי וזה רק כשמדובר בחולצה עם מחשוף. לגביו יש לו טעם נורא פשוט בבגדים והוא לא אוהב לשנות סיגנון; אבל אני אוהבת את הדרך שהוא מתלבש כי זה תמיד מחמיא לו.

תוכי

New member
אצלנו......./images/Emo39.gif

הוא בא איתי לקנות בגדים כך שאין לו בעיה עם הבגדים שלי אבל, כשרזיתי כשהכרנו וקניתי לי שמלות מיני או חצאיות מיני או חולצות צמודות, הוא לא היה מעיר אבל היה מפריע לו רק אחרי כמה חודשים סיפר לי כמה זה הפריע לו. והבגדים שלו- אני אוהבת איך שהוא מתלבש אבל כשהכרנו הוא לא היה לובש מכנסיים אלגנטיים אלא רק מכנסי ג´ינס ועם הזמן הסכים להחליף למכנסי סיגר שמאוד יפות עליו

Ronnie*

New member
שנינו לא ממש טיפוסים

שמתעסקים הרבה בלבוש, ואנחנו לא כל כך מעירים... אבל אני יודעת שאורי היה מעדיף שאני אתלבש יותר אלגנטי, ופחות בג´ינס וטי-שרט (שזה מה שאני לובשת כמעט תמיד). אנחנו לא קונים בגדים ביחד כמעט בכלל, כי הוא ממש לא אוהב להסתובב בחנויות בגדים, אם אני מודדת שתי חולצות הוא כבר מטפס על הקירות... בשביל קניית בגדים יש לי את אחותו הקטנה - אני לא זזה בלעדיה

fila

New member
.....הוא מאוד אוהב את הטעם שלי

בבגדים וקונה רק אם אני איתו ולא אף אחד אחר. כשהכרנו הוא היה מתלבש ממש לא לטעמי בבגדים שהיו גדולים עליו לא מדגישים את הגוף שלו ויש לו גוף ממש נהדר, גם התסרוקת שלו היתה שונה ואני ממש שיניתי אותו אני מאוד גאה בהישג שלי הזה כי כל מי שרואה אותו היום ממש מתפעל מהשינוי והוא גם נראה צעיר יותר...(אני מזכירה לכן שהוא בן 36 הילדון) ובקשר אליי, אז הוא אוהב מה שאני לובשת ואני כמעט תמיד לוקחת אותו איתי לקניות ואני חייבת לציין שהוא ממש מלא סבלנות הוא מעיר לי תמיד ש"זה שקוף" "רואים לך את החזיה" "אולי תקני משהו לא בצבע שחור"...

שמופית

New member
ואצלנו...............

לתמיר יש בגדים יפים, אבל לפעמים אני מעירה לו כשהחולצה שמתחת לסוודר לא מתאימה בצבע או מבצבצת או כשהוא מתלבש פשוט מידי למקום שצריך להתלבש יותר יפה. בעיקרון (ואת זה הוא הסביר לי), הוא פשוט שולף מהארון את החולצה העליונה ביותר והמכנסיים... אין אצלו התאמות... לגבי הלבוש שלי - הוא מעיר לי רק כשאני מבקשת את חוות דעתו. (איכשהו, לא נראה לי שהבגדים משחקים אצלו איזה תפקיד...)

יעלי2

New member
ואנחנו

הוא מתלבש מאוד יפה בדר"כ. יש לו טעם בסיסי טוב מאוד בבגדים, ובעידודי הנמרץ הוא קונה ואף נהנה מזה (בדר"כ כפול ממני, פשוט הכל מתאים לו). הוא מוכן להסתובב איתי כדי לקנות לי וגם מפגין סבלנות עד גבול מסוים. הדבר היחיד שלפעמים קצת משנה לי הוא, שהוא מתלבש בד"כ מאוד יפה לעבודה (חולצת כפתורים שהוא מגהץ, מכנס מכובד) כך שבסוף שבוע כשאנחנו יוצאים {בעיקר בשבת}, אני לובשת את מיטב בגדי והוא רץ לג´ינס ולמכנסיים הקצרים. גם מכנס קצר נראה יפה, אבל כאילו יש פער בין הלבוש שלי (נניח שחור) לבין המכנס הקצר. אבל יש לו טעם טוב כך שזה לא מפריע לי.

למעלה