ונעבור רגע לציצים

קארין29

New member
ונעבור רגע לציצים

בנות יקרות, שתפו אותי בנסיונכן לגבי החזה לאחר לידה: האם גם עור החזה, כמו עור הבטן, חוזר לגמישותו ומתכווץ עם הזמן? בעצם שאלתי היא - האם יש לציצים סיכוי עוד קצת להתמלא מחדש ועוד קצת להזדקף? (אני 4 ח ודשים לאחר לידה)

0382

New member
למה למה למה

למה לא חוזר? מה חסר הכוסיות הללו שיש להם שישים ילדים והם נראות כאילו לא יודעת מאיפו יצאו הילדים המקסימים? לא בטן לא תחת הכל מושלם... חייב להיות פתרון כלשהו

Bcoolהיחיד

New member
אני חדשה שלום לכולן

שלום לכולן אני חצי שנה אחרי לידה(3) ותקועה עם 10 ק"ג מיותרים רשומה למכון כושר אבל המשקל לא זז האם מישהי יכולה לתת עצה אשמח לשמוע

anatina

New member
רשומה או מתאמנת?

מלהרשם לא מרזים...
ממליצה על אשטנגה יוגה- יוגה דינאמית שמוציאים בה הרבה קלוריות (בין השאר)

בטח, לא ידעת כולם מאומצים

וברצינות, כמו שהסבירו לי לנשים אמיתיות (כלומר לא אלה שנראות כמו גבעול) הרצועות האלסטיות שמחזיקות הן יותר חלשות אחרי לידה ולכן זה נראה כמו שזה נראה. אין ולא קמה עוד הדרך להחזיר לרצועות האלה את מה שהן צריכות לעשות ללא ניתוח. ולגבי הגבעוליות והכוסיות - מאחר ובפועל יש להן ציצי קטן יותר אז הרצועות כנראה מסוגלות לעשות את העבודה שלהן. צ'טערת אבל זה מה יש. ורק בסוד שאחרי שקראתי את כל הכתבות האחרונות בנושא הניתוחים באזור הזה, בחיים לא אלך לעשות אלא אם כן כאבי הגב יכריעו אותי משהו נורא.

חן123

New member
לא

העור שנמתח לא הולך לשום מקום, גם ככה ציצי (בעיקר מידה גדולה) מחבב את כח הגרביטציה

אירישה

New member
להתמלא?כן!!! להזדקף?!?!

זה התמלא לי יופי, מ- 75C ל- 85F. רק שעכשיו אחת הבנות שלי טוענת שזה נראה כמו חדק של פיל.

למעלה