ונצואלה ונצואלה - תוצאות הסקר הקודם

rmoses1

New member
ונצואלה ונצואלה - תוצאות הסקר הקודם

טוב, להלן תוצאות הסקר הקודם: במקום הראשון, ובאופן לא מפתיע 8 מצביעים, שהם 29% הצביעו עבור ארגנטינה. את המקום השני עם 6 מצביעים (22%) לקחה ספרד. ההפתעה הגדולה של הסקר (מבחינתי) היא מכסיקו שגם היא במקום השני ביחד עם ספרד. מישהו רוצה לספר לנו מדוע הוא בחר במכסיקו דווקא ?? אח"כ הגיעו צ´ילה (שהיא באמת מדינה מדהימה, ויחסית מתקדמת ויציבה פוליטית וכלכלית) וקובה - שתיהן עם 2 מצביעים כל אחת (7%). קולומביה ופרו ומדינות אחרות זכו למצביע בודד כל אחת. והמפסידה הגדולה של הסקר היא ונצואלה שאף אחד לא רוצה לגור בה. ונשאלת השאלה מדוע ? מישהו היה שם ורוצה לספר לנו על המדינה הזאת ? ועכשיו לסקר החדש : איך למדת ספרדית ? זה סקר שאני מצפה בו למלוא ההשתתפות ואולי נעבור את ה-51 מצביעים מהסקר הלפני אחרון... קדימה לענות. ראובן להלן התוצאות המלאות של הסקר: 6 22% ספרד (כי היא המקור..) 8 29% ארגנטינה (לא צריך סיבה..) 1 3% פרו (תרבות האינקה..) 0 0% ונצואלה ("אין דומה לה"..) 2 7% צ`ילה (האנשים והאגמים..) 6 22% מכסיקו (קרוב לארה"ב..) 2 7% קובה (בגלל הסלסה ופידל..) 1 3% קולומביה (מעניין למה ??
) 1 3% אחר (אורוגוואי, גואטמלה, פנמה, אקוודור בוליביה וכו`) 27 : סה"כ קולות

perrinat

New member
מממממממ....../images/Emo103.gif

בקשר לסקר החדש: יכול להיות שלמידת השפה היא שילוב של כמה אפשרויות ביחד. ושכחת גם את האפשרות של: 6. לימוד עצמי - ספרים/אינטרנט/שירים 8. ההורים דוברי ספרדית.

אילנה42

New member
בוקר טוב ראובן../images/Emo25.gif

למה לא ונצואלה? אישית, אני חושבת שזו מדינה מאוד בעייתית, כמו 90% של המדינות בדרום אמריקה וחלק ממרכז אמריקה. כל הבעיות האפשריות יש שם וכמו שאמרתי בסקר, לדעתי צ´ילה היא היחידה באזור שעדיין מאפשרת חיים יותר נורמליים. מקווה שיחזיקו מעמד
. הספרדית היא שפת האם שלי. שיהיה לכולנו יום טוב וסופשבוע מקסים ושקט. בהזדמנות זאת, רוצה להדליק
לנישמתו של יצחק רבין ז"ל.
אילנה

perrinat

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif

אדווהב

New member
../images/Emo45.gifבקשר לסקר

דווקא אני כן בחרתי במקסיקו קודם כל כי השחקנית האהובה עליי גבריאלה ספניק גרה שם(כרגע היא בקולומביה מצלמת סידרה אבל בכלליות היא כן גרה שם) ודבר שני כי לדעתי הטלנובלות המקסיקניות הכי יפות משום שהם תמיד מזכירות את הדת כדבר ראשון וכחלק מהטלנובלה ולא כמו שאר הטלנובלות שכמעט ולא מזכירות את הדת. ותמיד רציתי לגור במקסיקו ולחבוש סומבררו!!!!

למעלה