ונצואלה - קצת באיחור

orquidea

New member
ונצואלה - קצת באיחור ../images/Emo6.gif

הרבה זמן לא ביקרתי בפורום, ורק עכשיו ראיתי ואני אספר לכם קצת על וונצואלה "אין דומה לה"... בוונצואלה אתרים נפלאים, חופים נהדרים וקארקס עיר מודרנית עם קניונים יפים, האנשים המקומיים אנשים נחמדים וחביבים. יש המון ישראלים שחיים שם וטוב להם. רק חבל, שאי אפשר להסתובב שם ברחובות בלי לפחד שיתקיפו אותך וירצו לגנוב ממך כל מה שעליך. וכן, כמו בכל מדינות דרום אמריקה אך לדעתי וונצואלה וקולומביה נמצאים במקום הראשון ברשימה. ממש מסוכן. יש לי קצת תמונות אסרוק אותם ואצרף אותם.

rmoses1

New member
כן כן כן, רוצים תמונות

ונצואלה... השאלה שלי היא, האם זה הרבה יותר מסוכן ממדינות דרום אמריקה האחרות, למשל פרו, בוליביה וכו´, או שזה פחות או יותר באותה רמה ? ראובן

orquidea

New member
בוקר....

כן.. אני חושבת שמסוכן יותר מאשר בפרו ובוליביה, למיטב ידיעתי המדינות הכי מסוכנות הן קולומביה, ונצואלה וברזיל. יש מדינות שאתה צריך לדעת איפה להסתובב כדי שלא תותקף ובמדינה כמו בונצואלה זה ל משנה, אתה יכול לצאת מהבית ויתקיפו אותך. צריך להתרגל לחיים האלה, מכירה אנשים שחיים ורגילים לחיות כך ולא מפריע להם. וחבל... כי בסך הכל ונצואלה מדינה מקסימה. תכף אביא מספר תמונות על מקומות מאד מיוחדים

orquidea

New member
תמונה-1

קארקס יושבת בעמק... אתם רואים ההר ומתחתיו העיר הגדולה שם, איפה שהוא בין הבניינים וזיהום האוויר... תקבלו הפתעה

orquidea

New member
תמונה-2

זהו פארק לאומי "LOS CHORROS" כך באמצע העיר מרגישים שמטיילים בג´ונגל טרופי מה זה כייף,,,

orquidea

New member
בעצם למה שלא...

תסתכלו בעצמכם... מצרפת אתר על אתרים בונצואלה, תוכלו לבקר בכל מקום... העמוד הראשון שתיראו זאת עיר גרמנית שנבנתה באמצע שום מקום, רק כעבור שנים גילו המקומיים שהיא קיימת... תקראו פשוט מדהים..

למעלה