ונקובר מנצחת בדטרויט!!!

HebrewHockey

New member
ונקובר מנצחת בדטרויט!!!

הפתעה גדולה - אולי לא כל כך בהתחשב בכושר של שתי הקבוצות בסיום העונה. בכל אופן, הקבוצה שדרסה את הליגה במשך רוב העונה מפסידה 4-3 בבית את המשחק הראשון. במשחקים אחרים הלילה - פילדלפיה 1-0 על אוטאווה אחרי הארכה, רומן צ´כמאנק עם 35 הצלות ו-shutout גדול. קרוליינה מנצחת את ניו ג´רזי 2-1 מאחורי הופעה גדולה של השוער הלטבי ארתורס אירבה. סן חוזה מנצחת 2-1 את פניקס. הלילה נפתחות 4 הסדרות האחרות: בוסטון - מונטראול, טורונטו - ניו יורק איילנדרס, קולורדו - לוס אנג´לס, סט. לואיס - שיקגו.

power play

New member
גם אתה טועה

חגי..ככה קוראים לך נכון? כותבים בהארכה.. לא משנה העיקר שהם ניצחו..מגיע להם לעבור שלב יותר מדטרויט.. גם גביע וגם אליפות? פה אולי מכבי חיפה והפועל תל אביב יכולות לעשות דבר כזה עם כל השחיתויות והרמאויות.. אבל שם זה לא כל כך קל ובכלל האדום היחיד שצריך לנצח זה הדוילס. אמרת שאתה משחק אם אני לא טועה..איפה ובאיזו מסגרת?

puckman

New member
אז ככה...

כן. השם שלי זה חגי. אני יודע שכותבים "הארכה" פשוט תקתקתי מהר וה-ע´ החליקה לי... לא נורא העיקר שהבנתם... וכן אני משחק הוקי... בינתיים זה יותר במסגרת לא מאורגנת של כמה ילדים.. (במבשרת ציון, ליד ירושלים) אחד הילדים הצליח להביא איזשהוא מדריך הוקי מקצועי, שקשור לליגה בארץ וכו´, והוא אמר (המדריך) שאם נמשיך לשחק במסגרת החוג הוא יביא אותנו לליגה שנה הבאה... אבל אני לא כלכך בטוח מה יצא מזה בסוף.. לא נורא.

puckman

New member
בדקתי במספר אתרים....

והתוצאה היא 0-1 לוונקובר בהארכה (לא טעיתי) האתרים: www.nhl.com www.msnbc.com

puckman

New member
אוקי אוקי אוקי... טעיתי...

התוצאה הסופית היתה 4-3 לוונקובר. אבל! גול בOT נחשב כ 1-0 (המשחק עושה כזה RESET) תאמינו לי בדקתי בספרי חוקים של הוקי....

puckman

New member
איזה נודניק אני!

אני מצטער להטריד אותכם כלכך. אבל תתעלמו משני ההודעות האחרונות שלי (התוצאות של ונקובר). החבר האידיוט שלי התחיל לזבל על התוצאות של המשחק. אני לא הייתי בהשגחה כי דיברתי בטלפון בחדר השני. כי לא רציתי שישמע.... ואז הוא פתח את הפורום והתחיל לכתוב טונות אבל טונות של זבל... אז סליחה.. ממש סליחה.. ובבקשה אל תתחילו לקטול אותי עכשיו... אני אדאג שיותר לא יכתב זבל בשמי.... ושוב סליחה

puckman

New member
אה ובשביל מר.power play ושאר אוהדי

ושאר אוהדי הדווילס... הדווילס הפסידו אתמול 2-1 לקרולינה. (ובזה אני בטוח) (ולא זה לא החבר האהבל שלי)

royfr

New member
הפסד של הדווילז בסדרה הזאת תהיה

הפתעה גדולה. קרולינה מדורגים שלישית במזרח רק בגלל שהם אלופי בית - כנראה החלש בליגה. בסה"כ המאזן שלהם היה ה-7 במזרח וה-15 מבין אלו שעלו לפליי-אוף - רק מונטרול היה גרועים יותר, ולאדמונטון היה מאזן טוב יותר שלא הספיק לפליי-אוף.

power play

New member
לא ללכלכך על סאקו

הוא לא בדיוק היה עם חבריו בזמן האחרון קרולינה יותר טובים השנה משנה שעברה,והדוילס יותר גרועים השנה משנה שעברה..אבל אני מקווה שלפחות בסדרה הראשונה הם יעברו עם מינימום בעיות. מונטריאול ניצחו וזה העיקר.עכשיו חשבתי על משהו אם מישהו יפצע את סאקו קויאבו, האוהדים של מונטריאול יוציאו על השחקן הזה חוזה.. הורדתי עם הADSL שלי NHL2000 וזה לא עובד על המחשב הזקן שלי..כל פעם הודעה אחרת..שמשהו לא מספיק טוב בשביל המשחק.

royfr

New member
לפי מה שראיתי

קויבו בילה גם קצת על הספסל של בוסטון במהלך המשחק, וגם "לקחו" לו גול - הראשון של אודט. בקשר להערה על ההוריקנז - ציינתי עובדות יבשות של המאזנים, אבל מצד שני, גם דטרויט אמור היתה לטייל בסבוב הראשון ותראו מה קורה להם.

למעלה