וספור מרגיז על סוכן ספרים

וספור מרגיז על סוכן ספרים ../images/Emo46.gif

אני עוד בשוק מן ההודעה והתגובות של אותו סוכן ספרים.... לאן התדרדרנו שספר ישן הופך להיות מיושן הרי הקלסיקות שלנו הם דווקא הספרים הישנים....

הספר לא ישן , והבחור ידע את זה ללא

ספק , אלא מה, הוא משתמש בשיטת מכירה גרועה, שקופה לחלוטין בדרך ההבעה שלה - מה הוא בסה"כ ניסה?? למכור !! ועשה את זה בדרכו ,המעידה על רמה אישית נמוכה, ויותר מכך -על רמה של "הוצאה" ירודה - כי מי שמעסיק "סוכן" שכזה...נו...אבוי לו.. - וישנם סוכני מכירות לטעמי , גרועים ממש, והוא אחד מהם... את מזכירה לי את אותה "אשת מכירות" , שרצתה למכור לי "חינוך" , מכירים ? אולי יש למישהו "חינוך" למכירה ?? ואני , לשיטתי התמימה - חשבתי כי חינוך - מקנים, ביזע, בהטמעה, באיטיות, במסורת של שנים רבות, בהורות מבורכת , בסביבה מתאימה..והנה באה אותה "תפלצ..בת עשרה וקצת יותר..ורוצה ב"אינסטנט" --למכור לי חינוך..אחח..איזה כייף ..נכון ..????

איך הופך ספר טוב להיות ספר אופנתי

ספר נמדד רק לפי מספר הקוראים שלו? רק לפי מספר הקונים שלו? לפי מספר הפעמים שקוראים בו שוב? לפי הדמיון המתעורר כאשר מזכירים את שם הספר? ספר נמדד רק לפי המצלצלים / מרשרשים שמקבלים המולים. זהו.

lady_anne

New member
תלוי מי/מה מהווה את המדד

אם המדד הוא רשימת רבי-המכר שמופיעה במוספי הספרות אזי אין ספק שהמדד הוא ה"מרשרשים", דהיינו המכירות. יש מי שיעדיף את הרשימות הללו כמדד, יש מי שיעדיף את הביקורות ויש מי שיתעניין, יבדוק ולבסוף יחליט בעצמו ללא כל קשר למדדים לעיל.

למעלה