וספרתם לכם ממחרת

yaely12

New member
וספרתם לכם ממחרת../images/Emo63.gif../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

שלום לכם חברים טובים שלי,
מצורף חומר לחג שבועות שהכנתי במיוחד לנו. מקווה שתהנו. יעלי

offe

New member
סבא אורי ../images/Emo24.gif

תמיד תמיד נהנית מהתמונות שאתה מנפיק לנו מתוך יצירותיך. בוא אלינו לעתים קורובות. offe

shaiv

New member
מנגינה נחמדה לשבועות ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

מצורפת מנגינה נחמדה לשבועות שיבולת בשדה ושוב - חג שמח לכולם שי

emmy5

New member
shaiv HAPPY BIRTHDAY../images/Emo65.gif

חג שמח ומזל טוב ליום הולדתך

סבאאורי

New member
offe לבקשתך, ולמעונינים -

להלן עוד אתרים בהם נמצאות יצירות שלי ברכות וחג שמח לכולם

ora11

New member
חג שבועות שמח לכם חברי הפורום../images/Emo171.gif

אנחנו עוד לא חזרנו לשיגרה אחרי השיפוץ אבל חג זה חג ומחר טכס הבאת הביכורים אצלנו. מאחלת חג שמח לכווווווווווולם.

rinatsc

New member
ג שמח ו......

בשקט בשקט, לא רחוק ממרכז הארץ יש עיר קטנה ושמה אשדוד. ושם מתפתחים בי"ס ולהקה לבלט הנקראים "תיאטרון בלט פאנוב אשדוד" כן, שמעתם טוב. וולארי פאנוב הרקדן המהולל חי ופועל בארץ. אתמול בערב הייתי בהופעה של הלהקה בהיכל האומניות בהרצליה והיה ממש יפה. הרקדן ולדימיר קוקלצ'וב הוא בכלל מליגה אחרת ורק בגללו כדאי לראות את המופע ולקוות שהוא לא יברח לנו לחו"ל. יש להם כשרונות אדירים. מר פאנוב ערך כמה כוריאוגרפיות מדהימות!!! כן, יש מה לראות גם בארץ. חובבי המחול - ךכו ותהינו. ןכמובן חג שמח לכל מי שטרח לקרוא עד כאן.

emmy5

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

נֵנָה

New member
לרינת תודה על המידע ../images/Emo140.gif אני רק

מקווה שיהיה להם סיבוב הופעות בכל הארץ ושלא נצטרך לנסוע עד אשדוד כדי לראות אותם
חג שמח

yaely12

New member
תוספת לכתוב בראש השרשור../images/Emo173.gif../images/Emo174.gif

שלום לכולם
כולם יודעים שאוכלים מאכלי חלב בשבועות ולכן לא הוספתי בהסבר הקודם. הנה קיבלתי מסר שביקש ממני להסביר מהיכן המנהג לאכול מאכלי חלב בחג השבועות.. אז ככה... כמו הירק (בבתים החרדיים. יש ענפי שיחים ופרחים מלוא הבית), כמו תיקון ליל שבועות הנמשך כל הלילה, גם בנושא החלב אין יודעים את המקור ויש הרבה הסברים. שמעתי לפחות 4 הסברים. ואני מביאה את ההגיוני ביותר. לפני מתן תורה כבר ידעו עם ישראל שיש בתורה כל מנהגי כשרות, יש בהמות טהורות שמותר לאכול ויש שאסור. מאחר והם לא ידעו פרטים מדוייקים העדיפו לאכול רק דברי חלב עד שיקבלו את התורה וילמדו מה מותר ומה אסור. חג שבועות לבן ושמח יעלי

יעלי ../images/Emo51.gif../images/Emo172.gifשבועות קסום לכולם

המידע היה מענין למדתי ממנו המון מזל טוב לכל אלה החוגגים ממולדת , וכלום שבועות נפלא אצלנו החליטו לחדש את המסורת הקיבוצית איזה כיף.

emmy5

New member
יעלי , תודה , זה מעניין מאוד ..

לפחות לא מגילה ארוכה ...פשות וברור ..תודה

למעלה