וסקר מהיר

Lifes Music

New member
וסקר מהיר ../images/Emo168.gif

איזה דיסק:
ניו יורק רפיח סמנו-
משקאות חריפים סמנו-

The Juck

New member
../images/Emo19.gif|1|- ניו יורק רפיח בענק!!

עם השירים שהפכו ללהיטים הכי גדולים ומוכרים שלהם.

Lifes Music

New member
דווקא הלהיטים המוכרים הם הרוב

ממשקאות חריפים לצערי.ניו יורק רפיח דיסק מצוין ביותר....יש בו את השייגעצ המקורי ולא אחרי העיבוד של שחר אבן צור אין לי שום דבר נגדו רק שישמור את העניינים שלו לעצמו...בניו יורק רפיח יש את כל השירים המרגשים ומראה מה באמת שייגעצ.....ולא מראה את שייגעצ בשילוב עם מוניקה סקס שהתערבו להם בחיים במשקאות חריפים אני מקווה שבדיסק הבא מוניקה סקס ישמרו את העניינים לעצמם ויתנו לשייגעצ להיות שייגעצ!
ואין לי גם בעיה עם מוניקה הלהקה האהובה עלי אחרי שייגעצ....

Kinky DeviL1

New member
אחרי דילמות קשות מאוד החלטתי../images/Emo70.gif

ניו יורד רפיח יותר טוב!

Lifes Music

New member
מה?!

זה היסוד של שייגעצ איך אפשר להכיר את שייגעצ בלי להכיר את ניו יורק רפיח..........ילדה דבר אחד רוצי לחנות תקליטים ותקני מהר את ניו יורק רפיח

קודם כל למי יש כסף לזה?!

אני רוצה שנים את הדיסק של יוני אבל לא
למי זה איכפת מה ילדה קטנה ותמימה רוצה בעולם הזה.. ודבר שני... שייגעצ' זאת לא ה-להקה שאני צריכה להיות מכורה אלייה.. סורי. אני מעדיפה את רד הוט צ'ילי פפרס שאין לי דיסק אחד שלהם ואת יוני בלוך.. לפי דעתי לא צריך שיהיו לך את הדיסקים אם אתה אוהב את השירים שלהם אפשר לצרוב

Lifes Music

New member
לצרוב מוזיקה ישראלית../images/Emo128.gif ממש ל../images/Emo128.gif!

את יודעת מה המצב בארץ....תפתחי את העיניים זה גורם סבל מהאמנים הישראלים.....כולם גונבים מהם וזה ממש לא צודק אני קונה מוזיקה ישראלית...על תחשבי שהאמנים בארץ טחונים ויש להם הרבה כסף ממש ל
מספיק המצב הכלכלי של כל הארץ גרוע רק מה שחסר זה לגרום למי שמרומם את המצב רוח של העם וכורם לנו לשכוח מהכל יסבול גם מבעיות כאלה ופסק לו החק לעבוד על מוזיקה מכיוון הוא כבר יודע שמילא כולם יצרבו ממנו וכל ההשקע שלו הלכה לפח אז את וכולם תחשובו פעמיים לפני שאתם מורידים/צורבים מוזיקה ישראלית....לועזי מותר למי אכפ ת מהם הם טחונים
זאת הייתה חומר למחשבה......

פעם חשבתי כמוך... ^^ ../images/Emo108.gif|בזזז|

אבל הבנתי מהר מאוד שזה לא ככה, מצטערת. יש כאלה שמגעילים וצורבים כשיש להם כסף, פשוט קמצנים אבל יש כאלה (כמוני אהמ אהמ) שאין להם כסף.. אז יש שתי אופציות: או שאני אצרוב ואהנה מהאמן אשמע את השירים שלו אוהב אותו ופשוט הכל יהיה כרגיל רק צרוב או לשמוע אותו בכלל.. אני מעדיפה את ההצעה הראשונה. אם הייתה לי אפשור ברור שהייתי קונה דיסקים. מה את/ה חושב/ת? ברור שהדיסק של יוני המקורי הרבה יותר שווה
ואני גם נורא אוהבת את האמן הזה, מה את/ה חושב/ת? שאני רוצה להביא להתמוטטות שלו?! יש לי מודעות בעניין, זה לא חדש לי מה שאת/ה אומר/ת... אבל זה המצב. ^^ כאלה שצורבים שיש להם כסף אז זה באמת לא נחמד.. למרות שזה שיקול שלהם.. ולא.. אין לי איך לקנות כי אין לי דמי כיס לא עובדת (למרות שאני רוצה
) וכל הזבלה הזאת.. אני באמת בסוף אסתובב עם שלט של "אני ענייה תנו לי כסף
" (לא
) סתם.. בדיחה אישית

למעלה