וסרמיל - מספיק! אתה מגעיל

g i l 1 7 8

New member
וסרמיל - מספיק! אתה מגעיל

ברוכים הבאים לאיצטדיון הכדורגל של הפועל באר-שבע "וסרמיל". זה מה שרואים התל אביבים, החיפאים, הירושלמים, הראשלאצ"ים ובעצם כל אוהד כדורגל שבא מרחוק לבאר שבע. חומות מתפוררות מכוסות בפרסומות מזויעות של טמבור, חורים בקיר לקניית כרטיסים וסורגים לכיוון הבהמות לתוך המחלבה (סליחה המגרש!). מה יהיה איתנו הבארשבעים? עד מתי ניתן שידרכו עלינו? אני מציע מחאה רועשת, בינתיים המחאה האישית שלי זה המכתב הזה וחוץ מזמ אני רק למשחקי חוץ הולך מקווה שתצתרפו אליי שלכם גיל

AK15

New member
אני איתך אבל...

חבל על המאמץ....זה מאבק שאי אפשר לנצח בו

מוצארט

New member
ובכן

יש דרכים להביע מחאה. אז בוא נעשה סדר בדברים. חוץ מכל המגרעות שהזכרת, אפשר להתלונן גם על: ה"מים" שיוצאים מה"ברזים" שתקועים שם, כאילו אנחנו חיות. שיש תא שירותים כימי (כולם ביחד "איכס!") אחד לאלפיים איש, ולכן כולם משתינים על הקירות. שיש רק 2 קופות לאוהדי הקבוצה, ו-2 אחרות לקבוצה האורחת. שיש מחירים מופקעים המזנוני ה"גזלן". שיש המון מושבים שבורים, ויש מקומות שאין בכלל מושבים. שלא בכל חלקי האצטדיון שומעים את הכרוז. שלפעמים כן מקריאים את ההרכב, ולפעמים לא. שהדשא ברמה של ליגה ז'. ועוד מליון ואחד מגרעות שאני יכול לכתוב. אבל הדרך שלך ידידי, היא לא נכונה. אתה חושב שמישו ישים עליך אם לא תגיע למשחקי בית? אתה יכול לכתוב עצומה, ולהחתים את האוהדים לפני משחקים, לכתוב שם (בעצומה) מה אנחנו האוהדים רוצים, בתמורה למחיר הכרטיס, ותביא את זה להנהלת הקבוצה. ההפגנה הקטנה שלך לא תעזור לאף-אחד. נ.ב. אם באמת אכפת לך כ"כ, אתה מוזמן ליצור איתי קשר, ויחד נעבוד על עצומה, ונחתים אנשים. לא יזיק לנסות, נכון?

g i l 1 7 8

New member
אליך מוצארט

אני מסכים איתך מוצארט (זה באמת שימך?) שעליי אף אחד לא שם. אבל תאר לך שמחליטים (האוהדים) שמשחק מסוים פשוט לא נכנסים למגרש (שזה מה שאני האוהד הקטן עושה), נראה לך שעל זה אף אחד לא ישים??? אני נגד עצומה מהסיבה הפשוטה שאין אדם אחד בעיר הזו שלא יודע שהאוהדים מתים לאיצטדיון חדש (ראה מה מבטיחים כבר 20 שנה בכל מערכת בחירות בעיר), הנקודה היא שיש לפעול בצורה שתזיז למישהו אפילו אם זה כרוך בפגיעה בקבוצה - אבל גם לנו לאוהדים מגיע יחס הולם... ד.א: ראה את התגובה הנוספת שקיבלתי "אין מה לעשות..." אומר האוהד, אז אני אומר יש מה לעשות, וצריך לעשות זאת עכשיו ומהר כי נמאס!

מוצארט

New member
אוקיי גיל

(אם זה שמך?
) נגיד שאתה רוצה למחות בצורה הזאת, איך אתה בדיוק מתכוון לעשות את זה? נ.ב. שמי הוא יוסף.

g i l 1 7 8

New member
אליך יוסף

האמת יוסף, אני קורא את התגובות ה"מתוחכמות" של האוהדים שלנו ואני ממש מקבל סלידה מהם, הורידו לי את החשק להתאמץ למענם (אני מודה בעיקר למעני). אני לא רואה באנשים מהסוג הזה כשותפים ל"מרד". אוהדי באר שבע אינם אוהדי מכבי תל אביב, אני לצערי חושש שרובם אפילו ישאלו את עצמם:"מי זה הגיל הזה? מה הוא רוצה מהאיצטדיון? הוא דווקא בסדר!" . מה אתה חושב? גיל

מוצארט

New member
בתקווה שהפורום הזה סופסוף מתעורר??

נכון, התגובות של רוב האוהדים הם יאוש גדול מהמצב. הרי כמה זמן קיים וסרמיל? כמה עשרות שנים אני מניח. ההבדל העיקרי לדעתי הוא, סדר הגודל של האוהדים ה"שרופים", או בשם אחר: הגרעין הקשה של האוהדים. ואת דעתי על האיצט' רשמתי למעלה. מצבו אכן רע. מה אתה מציע לעשות, משהו שבאמת יפתח את העיניים להנהלה?

g i l 1 7 8

New member
אליך יוסף

אז ככה יוסף יש מספר דרכים לפעול ויש לבחור את הנכונה אשר מתאימה לאוהדי הקבוצה: 1) עד אשר לא תונח אבן הפינה לאיצטדיון החדש (ודגש על הנחת אבן ולא הבטחה) לא מעודדים במשחקי הבית 20 דקות ראשונות. 2) משחר אחד מחליטים שאליו לא נכנסים אוהדים כלל! 3) משחק מסוים מחליטים לא לעודד כלל כל המשחק מה דעתך? ד.א: זה שרק אני ואתה משוחחים בנושא זה ממחישה עד כמה אוהדינו היקרים אטומים למצבם כמושפלים מצד איצטדיונם

מוצארט

New member
בקשר לנ.ב.

זה בגלל מס' המשתתפים המועט שיש בפורום זה, וחוצ'מזה, אנשים כבר שנים על גבי שנים, התרגלו להשתין על הקיר, אין להם כח להיאבק בההנהלה. והסעיף הראשון שכתבת נראה לי הכי מציאותי.

למעלה