וסתם מזכיר לי שמזמן לא נפגשנו |חיזר
M maysabel New member 6/4/07 #11 פעם שעברה אצל אליה הגענו בעצם אליך.. עד שהבנו את הטעות חח אם נקבע אצלך הפעם נגיע לאליה? תחליטו כבר!! )
פעם שעברה אצל אליה הגענו בעצם אליך.. עד שהבנו את הטעות חח אם נקבע אצלך הפעם נגיע לאליה? תחליטו כבר!! )
E eliya-l New member 7/4/07 #12 מקסימום תגענה אלי ונסע ביחד ואחר כך בשביל לא להתבלבל תחזרנה אותי הביתה וכך תוכלנה להמשיך בביטחה מרובה בדרך היורדת דרומה. איך זה נשמע???
מקסימום תגענה אלי ונסע ביחד ואחר כך בשביל לא להתבלבל תחזרנה אותי הביתה וכך תוכלנה להמשיך בביטחה מרובה בדרך היורדת דרומה. איך זה נשמע???
ד דוד גילאור1 המקורי New member 7/4/07 #13 נשמע מתאים באופן ספונטני כמובן חושבים שכדאי להביא גם את הכושי?
M maysabel New member 7/4/07 #14 זה לא יתאים למסלול שלי אני צריכה לנסוע להרצליה מגדרה בדרך אחרת: מערבה ודרומית טיפה יותר ולא מזרחה וצפונית דרכך עליי לעבור בברזיל לנשום קצת ולהמשיך בדרכי.. אז פעם אחרת מי יודע דרך מסלולך.. שבת שלום ומחייך )
זה לא יתאים למסלול שלי אני צריכה לנסוע להרצליה מגדרה בדרך אחרת: מערבה ודרומית טיפה יותר ולא מזרחה וצפונית דרכך עליי לעבור בברזיל לנשום קצת ולהמשיך בדרכי.. אז פעם אחרת מי יודע דרך מסלולך.. שבת שלום ומחייך )
א אורלי_ל New member 7/4/07 #16 ספווקי משהו ../images/Emo153.gif../images/Emo186.gif אבל אבוא בכל זאת