וסת או הריון

Jen74

New member
וסת או הריון../images/Emo35.gif

כל פעם שאני "מקבלת" והוסת מגיעה אני יודעת שאני הולכת שוב לסבול כמה ימים. בשנים האחרונות סובלת מאוד מכאבי בטן וגב איומים בימים השני והשלישי של הוסת וזה נמשך בין 4 ל- 7 ימים. ביומיים האלה שהם הכי קשים, אני כמעט מנוטרלת לגמרי מכל דבר ואני חייבת לקחת איזה כדור נגד כאבים אחרת זה סבל נוראי. בימים האלה אני לפעמים נזכרת כמה טוב היה בהריונות, 8-9 חודשים בלי כאבי מחזור, הכאבים והעצבים של שבוע לפני, הכאבים של השבוע של הוסת... אני מברות המזל שההריונות שלי היו קלים יחסית, בלי הקאות, קצת צרבות ובחילות, בלי בעיות מיוחדות. להריון יש גם את היתרונות בכך שבמהלכו מרגישים את ההתפתחות של העובר, את התזוזות ומבחינתי זאת החוויה הכי מדהימה של החיים, תרתי משמע
בסוף ההריון מגיעה הלידה ואיתה התינוק/ת ויש למה לצפות, בעצם כבר לכל החיים
בסוף הוסת מגיעה הרגיעה, עד לפעם הבאה

Jen74

New member
לא, לא!!! ממש לא../images/Emo31.gif זה כבר לא בשבילי.

קשה לי להאמין שיהיו לי עוד ילדים גם אם אני אכנס לזוגיות חדשה. אני גרושה שנתיים וחצי. היו לי שני בני זוג מאז הגירושים, אף אחד מהם לא היה רציני בקשר איתי. שניהם מחפשים מישהי לזוגיות ומשפחה, אני עוד לא מוכנה לעניין המשפחה. יש לי עדיין ארבע בנות צעירות לטפח ולגדל. אולי כשהקטנה תהיה בת 12, זה עוד חמש שנים בערך, אוכל לחשוב בכיוון ועדיין אהיה צעירה מספיק בשביל פרק ב' של משפחה ולא רק זוגיות. אין לי מושג איך אני ארגיש לגבי הקמת משפחה - פרק ב' בעוד חמש שנים. נכון לעכשיו ממש לא מוכנה לזה. אני תמיד אהבתי את הרעיון של ההריון עצמו, הלידה והגידול זה כבר סיפור אחר, אין לי את הכוחות הנפשיים הדרושים לזה, לא בתקופה הקרובה. ובכל זאת, כשאני ביומיים הקשים של הוסת, אני חושבת לעצמי שהיה נחמד לא להיות עם וסת איזה שנה.

סימה 4

New member
גם אני סובלת מאוד בתקופה הזאת

למזלי זה רק ביומיים הראשונים ואח"כ אני יכולה לתפקד. ההריונות שלי לא היו קלים ולא היו קשים , אבל עדיין אני מעדיפה את התקופה שאחרי

פלגיה

New member
שמעת על שיטת שרמן?

אולי כדאי לך לפנות לסדנה שלה. הטיעון הוא שהשיטה הזאת גם מקלה על כאבי הווסת. (ולשאלתך - אני מעדיפה לא זה ולא זה. לא הריון ולא ווסת. בתקופות שאני מניקה יש לי את הפריווילגיה הזאת)

Jen74

New member
אני זוכרת ששמעתי על השיטה הזאת

הביאו פעם בתוכנית בוקר כלשהי. אשמח לחקור את השיטה.

למעלה