ועדה לגודל רכב

Ilan Lusky

New member
ועדה לגודל רכב

שלום אני נכה 100% ניידות עם הכרה שמרותק לכיסא גלגלים , אני כן מבצע מעבר לכיסא נהג , אני עומד להחליף את הרכב , ורוצה ללכת לועדה לקבלת רכב עם מעלוןאשמח לשמוע מכם
1. מישהו היה לאחרונה בועדה ויכול לתאר את התהליך , אני רוצה רכב סביר מבחינת הגודל כמו קאיה קרניבל ולא מפלצת כמו מרצדס ויטו .
2. האם כל הארגונים כמו יד מכוונת וכדומה יכולים לעזור?
 
ניגשים לוועדה עם כל המסמכים הרפואיים והכי חשוב עם

ממשרד הבריאות/ביטחון שהם אישרו לך כסא גלגלים ותגיע עם הכסא המאושר כי תריך למדוד את הגובה שלך ישוב בכסא. נכנסים לסימולטר, בו בודקים האם אתה צריך אביזרי עזר לנהידה כמו הגה חשמלי מנגנון גז/ברקס מכני או חשמלי ואח"כ נכנסים לוועדה הכוללת רופא וטכנאי רכב. שם אתה מגיש את המסמכים יבדקו אותך באם צריך כולל מעברים. אתה יכול לבקש לנהוג מכסא 6 מצבים. בוועדה אתה יכול לבקש את הרכב שאתה רוצה. כיום לדעתי הם מעדיפים לאשר קיא בגלל המחיר.
 

Ilan Lusky

New member
גודל רכב

ערן תודה קודם כל
אני על כיסא גלגלים פרטי. אין לי כיסא מטעם משרד הבריאות. כן יש לי הכרה מועדת ניידות על כך שאני מרותק לכיסא גלגלים. האם זה משנה משהו.
 
שים לב למכתב מהוועדה, מכתב הזימון, מצוין להביא את אישור

משרד הבריאות לכסא גלגלים.
תביא את האישור מועדת ניידות אבל אם תוכל להשיג אישור ממשרד הבריאות עוד יותר טוב.
ייתכן שכוונתם רק לכסא ממונע.
 
למעלה