ועדה רפואית די דחוף

ועדה רפואית די דחוף

היי הייתה לי ועדה רפואית של הפרופיל באוגוסט ומאז קיבלתי מכתב עם הבדיקות שהייתי צריכה לשלוח להם ושלחתי היום התקשרו ולא יכלתי לענות אז התקשרו לאמא שלי ואמרו לה שאני יכולה או להגיע מחר לועדה רפואית או ביום ראשון ויום ראשון ממש לא טוב לי אז אני רוצה מחר. אבל אין לי מושג איפה הועדה הרפואית אם בלשכת גיוס שלי או במתל השמור (לפי מה שהבנתי מפה שם יש את הועדות הרפואיות) ובמיטב התקשרתי לפני כמה דקות והיא לא ידע כלום היא בכלל לא ידע למה התקשרו זה היה לפני שהצלחתי לדבר עם אמא ולהבין ממנה מה רצו. מישהו יכול לעזור לי?

hillator

New member
מדובר על ועדה רפואית לאישור התנדבות

מול רופא תא מתנדבים? אם כן זה בתל השומר במפקדת קצין רפואה ראשי בענף רותם

אין לי מושג איזה סוג של ועדה רפואית

הייתה לי אחת באוגוסט לקביע של הפרופיל ומאז לא הייתה לי עוד אחת. התקשרתי שוב למיטב ואחד אחר ענה לי ואמר לי שאני לא צריכה להביא כלום ושלא כתוב לא איפה אז שאני אגיע ללשכה בעיר שלי אז כנריא שזה לא זה... יש לך אולי אז למה הועדה הזו?עוד כמה ועדות רפואיות אני אצטרך לעשות?

hillator

New member
ככה

אל תתפסי אותי במילה כי אני לא רוצה להטעות ממה שאני מבינה באוגוסט קבעו לך פרופיל 21 כלומר אי כשירות לשרת בצהל? הועדות של המתנדבים (כלומר שמעלים לך לפרופיל 25 או 30 ומאשרים לך התנדבות) יושבות בתל השומר. אני מציאה ליתר ביטחון להרים טלפון מחר למיטב בבקום על הבוקר

ואחרי ועדה שקובעת לפרופיל 21

צריכה להיות הועדה לקביה של כשירות כמתנדב היא היחידה שבא אחרי הועדה של האי כשירות או שיש מצב שיש לי פשוט ועדה אחרת בין שתי הועדות... סליחה על כל הבילבול עם הועדות באמת שאין לי מושג וגם מוזר לי שהם פשוט התקשרו ואמרו לי לבחור מתי להגיע

hillator

New member
ממה שידוע לי לא

אבל תתקשר אליהם בבוקר על מנת למנוע אי וודאויות שונות

MICHELSGIL

New member
קיבלת זימון מהם?

אם זאת הועדה במקרפר שמאשרים אותך התנדבותית לפי מה שאני יודע אתה חייב לקבל זימון כי בזימון יש אישור כניסה חד פעמי לתל השומר עצמו ולא ללישכת גיוס. ותמיד יכולה להיות ועדה רפואית בין הועדה שקבע 21 לועדה שמאשרת התנדבות לי היו 4-5 ועדות שמתוכם ביקשתי 2-3

אז מסתבר שיש

זה היהועדה 61 שאלו אם משהו ישתנ מאז הצו ראשון,ואז הוא אמר שמעבירים את התיק לתל השומר בגלל שזה משהו נדיר,ושאם זה היה משהו כמו סוכרת מאוזנת הוא היה יכול לאשר לי התנדבות

hillator

New member
כי צריך אישור

של רופא תא מתנדבים וזה רק בבקום כנראה שזה השלב הבא בברכה ובהצלחה

תודה רבה

אני אמשיך להיות פה ולשאול מלא שאלות בטח כי אין לי שום מושג ממה אני אמורה לעשות או איך הדברים הולכים

hillator

New member
בכיף ותתחילי

להתעניין בתפקידים. כי לצערי מתנדבים לא מקבלים מנילה ואין איזה כנס מאורגן שמציגים לכם תפקידים

למעלה