ועדה רפואית

ועדה רפואית

הייתה לי ועדה רפואית בלשכת גיוס לפני בערך חודש שזה היה ועדה 64 או 34 אני לא בטוחה. הרופא שאל עם הכל בסדר ואמר שהוא מעביר את התיק לתל השומר שאני צריכה לעבור עוד ועדה לאישור של ההתנדבות. מה אני צריכה אז לעשות עכשיו לשבת ולחכות שיזמנו אותי להתקשר שיקבעו לי ועדה? אין לי מושג מה אני אמורה לעשות עכשיו אשמח לתשובה

hillator

New member
תשובה

זה אמור לקחת מספר חודשים. אם את רוצה לבדוק איפה זה עומד תתקשרי למיטב לברר (*גיוס)

תודה

נירא לי אני אותר על להתקשר עליהם לקח לי אתמול 80 דקות להשיג אותם כדי לדעת מה הנתונים שלי. עם זה אמור לקחת כמה חודשים אני אנג'ס להם עוד איזה חודשים

עוד שתי שאלות

איך הולך המיון לתפקידים מציעים תפקידים ומנילה וכל זה כמו שיש לכל משלב? אפשר לעשות גרעין נחל אם מתנדבים?

hillator

New member
תשובות

1. ככה זה באירגונים גדולים. גם שמנסים לתפוס את העיריה יכולים לשבת יומים על הטלפון. 2. מצאים לך תפקידים לפי הנתונים האישים שלך ואתה גם יכול לבוא אם ראיונות משלך ואם אתה מתאים תשלח למיונים. 3. יש מסלולים שסגורים למתנדבים , כל מסלול אחר אפשר בהתאם ליכולות שלך. כלומר אם אתה סובל מבעיות שמיעה סביר להניח לא יאשרו לך להיות פקח טיסה בכלל הרעש. בגדול רופא תא מתנדבים צריך לאשר את זה. גרעין נחל זה קרבי? נידמה לי שיש אפשרות להגיע לקרבי כמתנדב אבל זה לא דורש לא מעט מלחמות. בברכה

זה לא חייב להיות קרבי

בנים הולכים לקרבי אבל בנות לא חיבות יש מורות חיילות והרבה של של מחלקת הוראה.אז בשביל לעשות גרעין נחל אני צריכה אישור של רופא תא מתנדבים? לרוב הם מאשרים או עושים בעיות? יש לי נתונים טובים קבא 56 ודפר 90 והבעיה הרפואית שלי לא משנה לי כלום בחיי היום יום (אני לוקחת כדור פעם ביום) אז אני אוכל לעשות כל תפקיד שהוא לא קרבי כעיקרון ?

MICHELSGIL

New member
אתה מדבר על לעשות שנת שירות?

אם הכוונה היא על שנת שירות (להגיע לקומונה וכו') אז אני די בטוח שזה מיונים ללא קשר לצבא ושאליהם אין מניע בגלל פרופיל

את,אני בת :)

אני יודעת שאין קשר בין הצבא לשנת שירות אני שואלת על גרעין של נחל. שזה כן אמור להיות קשור לצבא לפי מה שהבנתי כיהתוכנית של זה זה שנת שירות לפני הצא שירות בדברים של הוראה וחינוך אבל עושים פחות משנתיים ואז חלק מהשירות בסוף משהו כמו חצי שנה מתנדבים עוד פעם בקהילה מה שעשית בשירות לאומי בערך. בגלל שחלק מההתנדבות היא כן בזמן השירות אז זה כן קשור לצבא.

MICHELSGIL

New member
כנסי ללינק הזה

http://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?artid=550&secid=945 לפי מה שכתוב לא אמורה להיות מניע להגיע לשם גם כאלה ללא פרופיל קרבי יכולים להגיע לשם. וכפי שאמרתי ולפי האתר גם המגעים לא נעשים על ידי הצבא רק מודעים לצבא שעושים את זה ולכן לא אמורה להיות בעיה ברמת העיקרון

hillator

New member
הסבר לגבי רפואי

כל קורס שמתנדב יוצא אליו דורש אישור של הרופא , יכול להיות שלנחל לא . בגדול תוכלי לעשות כל תפקיד כל עוד הרופא לא יחשוב אחרת. אני לא רופא אז אין לי מושג מה התרופה שאתלוקחת אבל נגיד מישהו לוקח תרופה מסויימת שדורשת קרבה למוסד רפואי והוא ירצה לעשות קורס באמצע שום מקום לא יאשרו לו. צריך להבין שצה"ל פשוט לא רוצה לקחת סיכון ואחראיות. בברכה

אוקי תודה

אני מקווה שבאמת יאשרו לי. אם אני שולחת להם אימיל יש מצב שיקדימו לי את הועדה הרפואית כי בהתאם לתפקיד שאני אתקבל עליו אני אדע עם אני עושה שנת שירות קודם

hillator

New member
לא יודעת להגיד לך

אם יקדימו או לא כי באמת אני לא אחראית על הנושא. מאמינה שינסו אבל כי תכלס מה אכפת להם להקדים?

שלחתי להם היום בקשה

אני מקווה שיתיחסו עליה. תודה רבה על כל העזרה עם השאלות

למעלה