ועדה רפואית

flying zebra

New member
ועדה רפואית

אולי מישהו יכול לספר לי מה בדיוק קורה בועדה הרפואית עם תום התקופה הראשונה והאם הם עורכים בדיקה גופנית או רק שואלים שאלות?

lital_helmer

New member
ועדה רפואית.

למעשה אפשר לדעתי לקרוא לזה "ועדה רפואית". הייתי בטוחה שיבדקו אותי או משהו אבל הם איבדו את כל המסמכים הרפואיים ששלחתי להם לפי בקשתם, הרופא שישב בחדר העיף בי חצי מבט ושאל כמה שאלות..קישקש משהו בדף ואמר שהתשובה תגיע אלי בדואר. הייתי די בשוק. חוץ מזה, אמרו לי עוד לפני (מישהי עם נסיון בועדות כאלה) שהם פשוט מורידים את אחוזי הנכות ל50 למשך שנה, אם הכל בסדר ואין מחלה פעילה כמובן. כבעלת 50% נכות כל שאני יכולה להגיד שאין בכך שום תועלת. רק מספר על נייר. מה שכן, יש אפשרות להיעזר במחלקת שיקום של ביטוח לאומי (לי הם לא עזרו בכלל) מקווה שעזרתי במשהו. ליטל

rubber duck

New member
וועדתה כשמה כן היא

היא מורכבת ממספר אנשים מתחומים שונים וכל אחד מהם מביע את דעתו בנידון כפי שליטל אמרה הרבה הם לא עושים פשוט תני להם לקבוע אחוזי נכות וזהו ונסי לנצל את שיש להם לתת שרון
שמאוהב

נאן

New member
לועדה.

והביאי איתך כל מסמך מהשנה הזו לא תמיד יש להם בתיק הכי חשוב מסמכים מרופאים מיקצועים אונקולוג וכדומה.סמוך לזמן הועדה. ותהיי עצמך עם יש מיגבלות או לא. הם לא מתוכחים עם המציאות וגם לא עם הנירת רק לוקח להם הרבה זמן עד שהם זזים. אני עברתי 2 ועדות כאלה בועדה הראשונה בשנה הראשונה היה לי 3 ועדות. שלושה סוגי רופאים. בשנה השניה שבה חליתי בסרטן. הספיק האורטופד לתת את כל האחוזים שצריך. ( אני חולה בעוד מחלות חוץ מהסרטן). בהצלחה נאנוש

למעלה