ועדות הרפורטואר של סל תרבות ארצי

ועדות הרפורטואר של סל תרבות ארצי

יש לבטל את ועדות הרפורטואר של סל תרבות ארצי שריד של מדינות פשיסטיות שהושוו על ידי מבינים לתקופת ז'דאנוב ברוסי, הצורה בה הן מתנהלות היא כתם על מדינת ישראל ובכיה לדורות . כפי שבוטלה ע"י בג"ץ הצנזורה על סרטים ומחזות, סייגים כמובן אבל צנזדורה טוטאליטארית בחסות חוסר שקיפות על ידי אנשים בודדים היא סקנדל מתמשך גם כספי גם אירגוני וגם נוהלי. שקרים זיופי מכתבים תאריכים חתימות הפכו נורמה.בהעדר פרוטוקולים. מעוות לא יתקוןן. משרד החינוך שמינה את חיים הלפרין לנושא הפיקוח מתעלם מהעיוותים באופן עקבי, תוך כדי נסיון לטייח בשקט את הדברים.

דברים קשים לנושא טעון ../images/Emo59.gif

שלום לכותב\ת ההודעה מתוך הכרות עם התחום והעוסקים בו אז ע"פ השם אני מתאר לעצמי שאתה אבנר שטראוס או מישהו מצוות המשרד שלו
כולנו נשמח לשמוע מה הטענות והתהליכים שגרמו לך להגיע לתחושה, מילים והכרזות כאלה מתוך ניסיונך עימם
כמי שעוסק בתחום הצגות הילדים במשך שנים רבות חוויתי לא מעט קשיים בהתנהלות שלי מול אנשים מסויימים באומנות לעם ז"ל ולכן אני יכול להבין את התיסכול והזעם שלך בהתנלות שלך מול גורמים כאלה. יחד עם זאת אי אפשר להתעלם גם מהפלוסים וההצלחות של גופים אלה בתחומים מסויימים. לצערנו הרב מנגנונים כאלו עלולים להסתאב לעיתים ולשכוח מה מטרתם האמיתית כפי שלצערנו קורה בכל תחום,עיריות, מועצות ועסקים ציבוריים ובראשם הפוליטיקאים והפוליטיקה שמלמדים את כולם שככה זה בסדר וראויי לנהוג, לא סתם קמה מחאה גדולה בימים אלה... את מה שאתה\אתם מרגיש\ים חשים אנשים בכל תחום!!!!! כאמור לאחר שנשמע ממך קצת יותר אשמח לפתח איתך דיון זה בהרחבה ואני מקווה שגם אחרים יצטרפו אלינו
עד אז, קח אוויר לא שווה להתעצבן עד כדי כך ולאבד בגלל זה בריאות ( מניסיון!!!!!! ) חוץ מזה למרות הנסיבות, ברוכים הבאים לפורום שלנו

גם אני אשמח מאד לשמוע יותר פרטים...

אני לא מאוהדי המוסד ובהחלט נפגעתי מהתנהלותו והחלטותיו . ובכל זאת, לא אמהר להשמיצו ברמה כזו לפני שאדע את כל הפרטים ואבדוק אותם. מאידך, אם הדברים יתבררו ככאלה המצדיקים קול צעקה ומחאה- אני אהיה מהתומכים בה!

למעלה