ועדות

ועדות

בא לכם להגיד לי איזה ועדות יש אצלכם בקן(למי שיש כמובן)? מי שיש לו את הועדה הכי הזויה מקבל פרס

kogi6

New member
אממ..

אצלנו היה פעם לפני איזה שנה שנתיים וזה פעל לבדיוק שבועיים.. היו לנו דווקא די הרבה ועדות היה ועדת עיתון קיני.. היה ועדת חוץ שהייתה אחראית על החצר של הקן ועל גידולי ירקות וכאלה חחח.. היה ועדת מועצת קן .. כל מיני כאלה.. וואו אני כבר לא זוכר..

זה לא ועדה, זה צוות!

לנו יש את צוות ספ"ם [הקרוי קיום איחוד ספם]. שאחראיים על סיפור מסגרת לפעולות, לחגי פעילות וכו כעיקרון זה לא הזוי, אבל אם תהיו בישיבה אחת תראו שניצחנו בתור ה"הכי הזויי"
[ככה זה שפלגי טל ופרוכטמן יושבים באותו חדר.]

V I X

New member
איחוד ספ"ם!

איחוד ספ"ם זה באמת הועדה, או האיחוד, או הצוות, או איך שתקראו לזה הכי מגניב שיש! וכמו שמיכל אמרה, מספיק להיות בישיבה אחת כדי להבין.

קישוט

יש לה פעילות מרכזית! קישוט התקרה! - רעיון לקוח מהארי פוטר.. אבל אני חשבתי לקיים אותו בקן... לפני כל אירוע שמתקרב תולים דברים שקשורים לו מהתקרה... לקראת החג מעלות לפידים... לקראת החורף פתיתי שלג... כל מיני כאלה!

ionuke5

New member
שמות?

לנו יש את חמסי, שזה בעצם צוות המחסן אבל היי יש לנו שם

MaLi B

New member
ועדותת

משק תרבות תקשורת תיאטרון וזהו נראה לי..

ועדת תקשורת ?

אתם לומדים איך אמצעי תקשורת ההמונים משפיעים על החיים בקן בורכוב ? *יותר מידי חרישות לתקשורת*

MaLi B

New member
לא מפגרת !

ועדת תקשורת זאת הועדה שאחראית על האתר של הקן ועל העלון ובעיקר להודיע ולדאוג שכל הבוגרת יודעת על אירועים שיש בקן.

אגב, גברת תקשורת,

לא יפה לשמור את השיר של פסטיבל חורף רק לעצמך. יאללה, לאתר! ובהזדמנות הקרובה ביותר מגיעה לך נזיפה ממני על הערב חמשושים האדיר שהפסדת!

MaLi B

New member
הדר,

אני לא יודעת עד כמה את יודעת אבל אני כבר לא היו"רית... אבל יש מצב שאחזור. בכל מקרה אני צתטערת שפספסתי אבל שמעתי שהיה ערב לפנים !!

dvir391

New member
אגב פסטיבל חורף

מלי אני דורש שתבואי לכפר תבור ותשמיעי לי את השיר.

MaLi B

New member
השיר החדש ?

נראה לי שהם עדיין לא הקליטו אותו אבל אני אברר.. בכל מקרה השיר החדש פשוט מדהים !!! ואני דורשת שתבוא לגבעתיים לראות את המסכת בוגרת

dvir391

New member
מלי כבר אמרתי לך

שהעולם יתהפך לפני שאני יכנס לקן בורכוב.

לנו היה קן בתוך הקן

רעיון פאשיסטי לחלוטין.... זה היה קן חדרה מחסן, ואחרי כל יום פעילות בקייצת היינו נכנסים למחסן (2.5X1 מ') ומקיימים (או לפחות מנסים לקיים) ישיבות... נהגנו להיכנס לשם בערך 12-15 חבר'ה.... היה כיף...

אנחנו יותר מגניבים

גם לנו היה קן בתוך הקן. זה היה קן בדואה. המוכר בשם "יס בדואה" [יס=קן], שזה גם כמו הוט בומבי [נו לוקח זמן להבין..] וזה היה קן בדואי. והמבנה היה אוהל. וה"קומונר" שם נקרא שחי. ולחווה קוראים בית. אז הוא גר בבית שחי.. וגם היה לנו מחוז חדש של דרוזים [או משהו כזה] נו, ככה זה שטל ופרוכטמן בקן שלך..

למעלה