ועדו אחת מהשאלות הנצחיות שלי

ToryMaster

New member
ועדו אחת מהשאלות הנצחיות שלי

מה עושים לטיפול בכאבי ראש?

torymaster../images/Emo24.gifשמן לכאבי ראש....

שמן מנתה ושמן אתרי לבנדר. 1 טיפה שמן אתרי מנתה ו-1 טיפה שמן אתרי לבנדר. על 5 סי.סי שמן מוליך שקדים מתוקים.את השמנים האתריים לערבב יחד,ולאחר מכן להוסיף אותם,לשמן בסיס.לעסות את אזור הרקות. ולפני כן רצוי לבדוק ממה נובע כאב-הראש.

bflygirl

New member
קודם כל אני אשמח להבין ת'חתימה שלך

ועכשיו לעניינך... לפני הכל חשוב לדעת ממה נובע הכאב ראש, לחץ? מיגרנה? סינוסים? מהתרופות הבייתיות ביותר ועד לשמנים
הנחת שקית קרח או ירקות קפואים על המצח, תוך טבילת הרגליים במים חמים יכולה ל עצור מיגרנה, אם עושים זאת מייד.
עם הופעת האות הראשון לכאב ראש, רצוי לשתות שלוש כוסות מים קרים ואז לשכב בחדר חשוך ושקט, כאשר רטייה קרה מונחת על המצח שלך, ללא כרית.
לנשום נכון!!! פעולה פשוטה שמקלה המון המון.... אפשר גם מדיטציה...
כדי לעצור כאב ראש שמקורו בלחץ מיד בתחילתו, בישיבה יש לנשום עמוק לחשוב מחשבות רגועות לאט לאט תוך הטיה של הראש לאחור עד אשר העיניים נחות על התקרה(יש להיזהר לא להטות את הראש רחוק מידי לאחור משום שהדבר לוחץ על חלק העורף של עמוד השידרה. כשנושפים את האויר יש להטות את הראש קדימה לאט עד שהסנטר נוגע בחזה.
פעילות גופנית סדירה יכולה לשחרר הורמון שנקרא אנדרופין שהוא המשכך הטבעי של הגוף, כשעושים מסאג' טוב ההורמון הזה משתחרר, כשעושים מסאג' לא טוב ההורמון של האנדרנלין משתחרר ואז המסאג' מזיק(בדר"כ כשכואב מלחיצה או מכה מסויימת של המסאג').
תה של החרצית למיגרנה יכול להועיל.
כאבי ראש שמקורם בלחץ יגיבו היטב לחליטה של וריאן בשילוב עם קעורית ופסיפלורה, שלוש פעמים ביום, מניסיון זה גם מועיל וגם טעים.
שמנים-
להרטיב את האצבעות בטיפה או שתיים של שמן אתרי לבנדר מעורבב בשמן נושא ואז לעסות את הרקות בתנועות מעגליות. יש לחזור על הפעולה בשקעים שבצידי העינים, מאחורי האוזניים ומעל העורף.
לכל סוגי כאב ראש תערובת של לבנדר, רוזמרין ומנטה במבער ולנשום עמוק! רק בריאות קרנוש

bflygirl

New member
עוד מהצמחים שמקל על כאבי ראש

מתוך ספר של צמחי מרפא צעד אחר צעד
על כאב ראש כתוצאה ממתח ניתן להקל ע"י שתייה של תה קמומיל חזק.
תה רוזמרין מתאים במיוחד לכאבי ראש הקשורים בהפרעות קיבה.
קומפרסים על המצח או על העורף עשויים להועיל.
השתמשו בשמני לבנדר או פרחי תפוז מדוללים במים. |הדשג| באהבה קרנוש

ToryMaster

New member
תה רוזמרין?

זה טעים<? מה היחסים בהכנה שלו? ואת מתכוונת לקטע של האגודות בחתימה שלי? אז ככה: חומוס זה פויה, חסה זה פויה, וBitchs For Life

bflygirl

New member
האינטואיציה שלך בחרה ברוזמרין?

מעניין... בבקשה תה רוזמרין לחלוט כפית אחת של עלים מיובשים כתושים לכל ספל מים רותחים במשך 15 דקות. עד שלוש ספלים ביום. לילדים מתחת לגיל שנתים יש לדלל יותר את התה עם מים. ולגבי הטעם הוט טעים בתפוחי אדמה עם רוזמרין בתה לי אישית הוא קצת מוזר.... למרות שאמא שלי מבסוטה מהטעם שלו אז ככה שזה עניין של טעם הוא לא נורא כמו הסירפד זה מה שבטוח רק בריאות ואהבה קרנושית

ToryMaster

New member
חיחלי

יש לנו בגינה שיח עצום בגודלו (ואני מדברת על מטרים של שיח) של רוזמרין, אז מן הסתם בחרתי בו תודה!

bflygirl

New member
אינטואיציה שיח בגינה אותו דבר ../images/Emo6.gif

חיחיח העיקר הכאב ראש יעבור זה מה שחשוב

בקשר ללב הראשון..

"הנחת שקית קרח או ירקות קפואים על המצח, תוך טבילת הרגליים במים חמים יכולה ל עצור מיגרנה, אם עושים זאת מייד" אם היא תעשה את זה.. היא תהיה חולה
על המצח משהו קפוא וברגליים משהו חם
את רוצה להרוג אותה

bflygirl

New member
לא

זו תרופת סבתא מעולה למיגרנה אם עושים זאת מיד היא לא תמות המיים החמים בעצם מזרימים דם חם לכיוון הלב ובראש קר לכיוון הלב זה גורם לאיזו שהם השתחררות הורמונים וחומרים של הגוף שמסייעים מאוד במקרה של מיגרנה

למעלה