ועדיין לא נגמרו הקודים. הימ מסתוריים.

inbal287

New member
ועדיין לא נגמרו הקודים. הימ מסתוריים.

The debut video from HIM's new album Venus Doom (coming September 18th) has a secret. Written as part of the original treatment by Director Meiert Avis, you must watch carefully because things are not what they seem - and just when you though you had it all figured out, there is more to find. Click here to begin your journey, and then go to heartagram.com to solve the mystery. The person who cracks the true code will get to see any HIM show of their choice in 2007 or 2008.​
הממ... אין לי כוח
.

מדHIMה

New member
כתבו שאחד הקודים זה

THE THIRD POLICEMEN השוטר השלישי אינ לא בטוחה שזה נכון אבל שווה לנסות

The Fantasy

New member
אין לנו מושג בעצמנו../images/Emo12.gifהלהקה הזאת התחרפנה פשוט

משחקים אותה מגניבים, כשבעצם לוילה אין אפילו מחשב בבית ואין לו רשיון אז הוא נוסע באוטובוסים

Pink Floyd 117

New member
את שמה לב לטעות?

או שזה טעות בכתיב או שהם כתבו Policeman ברבים... כי E בman זה לרבים... כמו man - איש men - אנשים.

מדHIMה

New member
כה שמתי לב כש עוד זה שלח את ההודעה

טוב לא נורא מילא לא צריך את זה עכשיו

זה לא שווה כלום כשאין את הקליפ יותר ביוטוב

+
ועכשיו חייבם לקנות אותו באייטונס, לא? אני לא רוצה להגיד את זה, אבל -- מסחור, מישהו?

The Fantasy

New member
מה נסגר איתם? וואי הם משועממים ברמות XD

איזה מעצבנים
ובואי נתערב שרק אמריקאים יכולים לזכות בזה או משהו כזה

inbal287

New member
תכלס../images/Emo4.gif

כי הרי אמריקה הרבה יותר חשובה מכל שאר המעריצים, באירופה ואסיה, שמכירים את הלקה קצת [ממש ממש קצת] יותר זמן. נשבר מההתמסחרות הזאת
...

The Fantasy

New member
כל כך...טוב שהאמריקאים הכירו אותם רק השנה,

לפחות רובם, והאירופאים וכל שאר העולם מכירים אותם כבר 10 שנים =/

Bap

New member
הקוד כן עובד, ובכל אופן, מי שלא מצליח להכנס:

ווילה מדבר שם על האינטרנט, זה באותה התפאורה של 120 שניות, הוא אומר שזה דבר מדהים, ולמשל, הוא היה באוסטרליה, ומעריצים קפצו לצלילי שיר שעוד לא יצא. הוא מספר שהדבר הכי מצחיק שקרה לו שם הוא שמעריץ אחד פנה אליו ואמר לו 'קח אחי, 10$' ו-ווילה לא הבין למה, ואז הוא אמר לו 'בגלל שהורדתי את כל החומר שלך באינטנרט', אז ווילה לקח את הכסף ואמר 'טו נו, אני לקנות לעצמי בירה או משהו' (
). הקוד הוא כן The Third Policeman לכל מי ששלל אותו
. הממ, וזייהו
.

Bap

New member
חח, כרגיל, אני אצל שירה והיא מוסרת ד"ש../images/Emo6.gif.

מדHIMה

New member
כבר אין טעם לקוד

מישהו פתר אותו אתמול והוא זכה בכרטיסים להופעה אוף איזה כיף לו =(

למעלה