ועדיין מחפשים ניצולים

Sודית

New member
ועדיין מחפשים ניצולים

איזה פאר, איזה גודל של ספינה....4000 איש, 1000 אנשי צוות ואיזה אסון..... מספרים שאחד הראשונים שעזב את הספינה היה הקפיטאן....בושה וחרפה.

לא רק זה....

"מוקדם יותר היום, הודיע מנכ"ל חברת הספנות שהפעילה את האונייה כי "טעות אנוש" של הקפטן היא שגרמה לתאונה הקטלנית ביום שישי. לדבריו, רב החובל, פרנצ'סקו סקטינו, סטה ללא רשות מהמסלול המתוכנן של הספינה. לעומתו, דיווחו כלי תקשורת באיטליה כי נבדק החשד שסקטינו ביצע תרגיל כדי להרשים את התיירים, והוא שגרם לספינה לעלות על השרטון." מתוך ynet. האם גם שם יאשימו את הש.ג?

EK55

New member
זה בהחלט מחדל של הקפטן שבילה עם בחורה יפה

היה שיכור מרוב אושר ושתיה חריפה. שכח שהוא הקפטן האחרי על שלומם של אלפי נופשים. אסור היה לו לשוט קרוב מאד לחוף. זה לא היה אסון גדול,כי הספינה היתה קרובה לחוף. יכול להיות שיש עוד ניצולים שברחו מהספינה ולא הודיעו על העדרות שלהם. כאשר יצופו היום הגופות ,אז נדע טוב יותר כמה הרוגים היו. אם הקפטן לא היה בורח מהר,אז היו יותר ניצולים, כי ברגע שהקפטן ברח מהר,אז היה בלבול שלם בהוראות לאנשים ששהו בספינה הטובעת. זה מה שקורה כאשר שוהים בחברת בחורה יפיפיה,מאבדים את הראש ושוכחיעם מהעולם.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אהבתי את המסקנה הסופית שלך

מהיום, בכל פעם שאני מוביל הפלגה אני אשהה רק בחברת כונפות.

Sודית

New member
אהלן מריומה.....אוכל? כבר היום?

אנחנו בדרך כלל אוכלים בימי שישבת
סתאאאם.....כמעט בכל יום שישי יש לנו כאן פינה קולינארית. כאילו שכל השבוע אנחנו לא אוכלים....חחחחחחחח ואז החברה משוויצים במטעמים שהם מכינים לשבת.....חוץ ממני
אני לא בקטע של הבישולים - רק לפעמים כשהחברה שלי מגיעים.

קדאיף זה מן קינוח כזה, שאיני מבינה איך אפשר

לאכול אותו. עשוי מ"שערות" וכל מיני חמרים מתוקים לאללה.
יש כל מיני מתכונים, למשל זה. גגלי קדאיף ומצאי שפע מתכונים......................

Sודית

New member
מתאים לי ביותר - גם הטעים וגם קלות ההכנה

אני רק לא יודעת אם אמצא כאן את הקאדיף הזה. אולי אנסה להכין את זה מאיטריות..... תודה סופי......מי צריך את גוגל אם יש לנו אותך ?

miriam19

New member
את האטריות האלה קונים

ב"לוינסקי "ב"תל-אביב " והיום דומני ניתן למצוא בהרבה מרכולים. אני מאד מאד ממליצה על זה זה קל להכנה והבה יותר קל לאכילההההה

miriam19

New member
תיקון-והרבה

פשוט אני מקלידה ביד אחת והשניה אוחזת בסנדוויץ' שניים אוחזים

miriam19

New member
שיח סלימאן

האם בחיפה יש כנאפה
מזמן לא הייתי שם ולא זכור לי שראיתי שיש שם, נדמה לי שביפו יש. החשק התעורר שו אעמל

miriam19

New member
שו הדא

אנטה מטג'וואז כיפ בטחכי הייכ
שו בטעמל אנטה? יענו אש בטשטרל? אנה אחב אתכלם בלערבי פהMMMMMMMMM

למעלה