ועדת בחירות: מה קורה מאחורי הקלעים

ועדת בחירות: מה קורה מאחורי הקלעים

בועדת בחירות עירונית אין שלטים, אין הפגנות. יש אנשים שיושבים ומדברים ומביעים את עמדותיהם בצורה מסודרת. יש לציין, שרוב ההחלטות הטכניות החיוניות לקיום מערכת בחירות תקינה עוברות פה אחד, גם אם זה לאחר שינויים קטנים שסיעה כלשהי מצליחה להכניס. בישיבה הראשונה הציע יו"ר הועדה, דן יעקבסון (הרצליה שלנו בראשות יעל גרמן), שחברי הועדה יחתמו על אמנה לשמירת מערכת בחירות חוקית ונקיה. נציגי רשימות אחרות התנגדו. בישיבה האחרונה עלה שוב נושא האמנה, בנוסף לפניה של הסיירת הירוקה (גוף אכיפה ממשלתי) שטוענת שהמצב בהרצליה בלתי נסבל והם יתחילו לקנוס מועמדים ורשימות שעוברים על החוק בתליית שלטים פראית וכדומה (כל המבטים הופנו לרגע לנציג של רשפי, כמובן). גם השופטת דורנר מבית-המשפט העליון ביקשה להסב את תשומת הלב לעברות על החוק במהלך הקמפיין. צוינו שם מספרי סעיפים בחוק. נציגת הליכוד בועדה: "...תפרטו בבקשה מה כל סעיף אומר, כדי שכאשר נעבור על החוק נדע בדיוק על מה עברנו". נציג פלטי: "...בכל מקרה אנחנו לא יכולים להשתלט על פעילי השטח שלנו שתולים שלטים לא לפי החוק..." המתנגדת העיקרית לאמנה היתה ורדה מור, מס' 2 של אוריאלי. רק לאחר ויכוח ארוך שונו פרטים קטנים באמנה והוסכם שועדת הבחירות תזמין את המועמדים לחתום עליה. מי שירצה - יחתום. כמעט כל הנציגים, מלבד נציגי הרצליה שלנו בראשות יעל גרמן, התנגדו לסעיפים באמנה שאמרו כי אין להשמיץ מועמד זה או אחר ללא הוכחות וכי אין להשפיל ולבזות מועמדים. מה הפלא? כשיש רק קמפיין נגטיבי שמטרתו היחידה להפיל ראש עיר מכהנת חייבים להשמיץ ללא הוכחות. חשוב מאוד לציין כי נציגי פלטי נבהלו והתרעמו כשהוזכר להם שהפרוטוקולים של הישיבות גלויים לציבור. הם מעדיפים שאף אחד לא ידע מה הם אומרים וכיצד הם מצביעים.

"אין להשמיץ מועמד ללא הוכחות...

"כי אין להשמיץ מועמד זה או אחר ללא הוכחות וכי אין להשפיל ולבזות מועמדים" כך מצוטט מישיבת ועדת הבחירות המקומית, וחברי הועדה סירבו לחתום. רק גרמן הסכימה לחתום - ומיד יצאה להשמיץ את לנדאו (הוא לא מועמד אז על פי ההסכם אפשר להשמיץ אותו) פלטי, הייבלום, ואוריאלי (הם לא חתמו אז אפשר להשמיץ גם אותם). שוב מוכיח לנו המנגנון הנוכחי שהוא מבלבל את היוצרות, עוסק ביחצ"נות ומנסה לערב בה, בחוסר בגרות, ובחוסר הבנה חברתית / אנושית את החוק הפלילי ואת נורמות ההתנהגות של אנשי ציבור. ההוכחות חשובות, זה העיקר - ומי יבחן את ההועחות? אני מניח שהשופט יהיה יריב בן אליעזר. סחורה מונחת לפנינו, יש הרואים את יתרונותיה, ומבליטים אותם ויש הרואים את חסרונותיה ומבליטים אותם, אף אחד לא משקר, אף אחד לא משמיץ, כולם משבחים את הסחורה שלהם, ומפחיתים בערכה של הסחורה של המתחרה. זהו דיון דמוקרטי פורה, הציבור מקשיב לו, הציבור מבין את ההבדל בין מידע לתעמולה - ומערכת מתאזנת. את דמוקרטיה הזו עוד לא למדו במרץ מר"ץ מרצ מרץ (WHATEVER), והתורה הזו גם לא הגיעה למטה של גרמן. היא נעצרה ע"י שומר הגדר הנאמן (הש.ג.) ובמי יתלו בסוף את הכישלון הצפוי? ב ש.ג. שלום ולהתראות למנגנון גרמן, 2 נציגים במועצה - זה די והותר לקדנציה הבאה, חזרה לפינה הראויה, פינת האופוזיציה הלוחמנית כתף אל כתף עם רשפי (נציגה אחת במועצה).

eopeace

New member
השפלה והשמצה

יעל גרמן אינה מפרסמת דברים ללא הוכחות - למעשה, המידע שפורסם באותה מודעה הוא מידע שנמצא בידי הציבור וקל להשיגו - ואתה מוזמן לבדוק זאת בעצמך. לכן, לנציגי הרצליה שלנו בראשות יעל גרמן (ואני ביניהם) לא היתה כל התנגדות לסעיפים הנ"ל ואף ניסינו לקדם אותם - אנו יודעים כי כל התעמולה שלנו מכובדת, חוקית ולגיטימית. חבל שמועמדים אחרים מנסים להסתתר מאחורי נוסחים עמומים ונסיונות להסתרת הפרוטוקולים.

אם אתה לא מסתיר

אז בוא תציג לנו את עשרות המכתבים המאיימים שנשלחו לעיתונות - למה אתה מסתיר אותם, אנא הצג אותם אחד אחד, פרסם אותם על עלוני הבחירות שלך, מעל השלטים הענקיים שלך, הרי אי לך מה להסתיר נכון? "הוכחות" אתה אומר, ומי קבע שההוכחות הן אכן הוכחות, מי קובע אמיתות של מסמך? מי שם צמד יחצ"נים ושוליה לשפוט מהי אמת ומהו שקר?. כאשר ידעו תושבי הרצליה על ה"שלטון הדמוקרטי" בהרצליה הוא ישלח אותו למקומו הראוי. גם אם זה יהיה אחרי הבחירות - ואני מאד מקווה שזה יהיה לפני. חובה על כולנו להאמין שהעיתונות תתבגר, תתבגר ותמלא את תפקידה, ואני מאד מקווה שהמכתבים האלה יעטרו את העיתונים המקומיים על כל עמודיהם הרבים, משם יעברו לעיתונות הארצית - ואז יושם קץ לשלטון האנטי דמוקרטי המנהל את העיר הרצליה.

eopeace

New member
מאיפה אתה ממציא את כל זה?

אני לא מסתיר אף מכתב כלשהו. כשאני משתמש בנתונים אני יודע שיש לי גיבוי - שהם אמיתיים ושאפשר להוכיחם - מה זאת אומרת להוכיחם? - שאם חלילה אני אגיע עם זה לבית משפט, אז אני אדע שהם יהיו קבילים שם - לכן, כשאני מדבר על החינוך, אני משתמש בנתוני משרד החינוך. כשאני מדבר על מנהל תקין, אז יש לי מכתב משרד הפנים שמודיע שעיריית הרצליה מנוהלת בצורה טובה, לכל הפחות.

מה עם המכתבים לעיתונות

אם הם לא אצלך אז תשאל את גרמן עשרות מכתבים, אם אתה אדם ישר אז תשאל, תשאל את גרמן, תשאל את טולקובסקי, תשאל את בן אליעזר, תשאל את רשפי, תשאל את הכתבים, את העורכים - וכל עוד אתה לא שואל ולא בא לכאן עם תשובות - אתה משתף פעולה עם הליכים אנטי דמוקטיים אשר אין להם כל מקום כאן, ולכן העיר תדחה אותה. השתל הזה יידחה, ושום תרופה לא תעזור לקליטתו. להתראות בקלפי.

mbr10

New member
השמצה

שלום ידיד יקר גם אותי לימדו את שיטת ההתקפה כמגננה הטובה ביותר,למה לא לפנות ליו"ר הועדה ולדרוש ממנו לפרסם את הפרוטוקול של הישיבה ואז נופתע עד כמה נציגי המועמדים והם עצמם משטים בנו ומשקרים עלינו צא ולמד ידידי כי זו שמתימרת להיות מהתנועה לאיכות השלטון כבר איננה שם וטוב שכך כיוון שאבוי לאותה איכות, טינופת זוהמה הדבקה אגרסיבית נטולת רסן וחוק זו וחבריה המתהדרים שאינם מסוגלים לשמור ולהנחות את פעילהם לשמור על החוק הם רוצים לנהל???????? טוב ניפגש פעם אחרת כי יש לי חוג בית

חוג בית ב 3:18 לפנות בוקר???../images/Emo160.gif

מה גם באמריקה עושים חוגים לגרמן? לא מספיק בעיתונות הארצית ??? או אולי החוג הזה בארץ, ומדובר בבתים מיוחדים הפעילים בשעות האלה ?? או שזה סתם תירוץ יחצנ"י לאחד שהיה מת ללכת לישון ? דווקא ההסבר האחרון הכי נראה לי.

mbr10

New member
כרגיל

תשובות אין!!!!!!!!! או שמא נבהלת מהן בעצמך כשגילית את האמת

למעלה