ועדת האירועים של הפורום

שחף -בת

New member
ועדת האירועים של הפורום ../images/Emo124.gif

גאה להציג: המפגש הבא!!!!!! אנשים יקרים, נא להתחיל לכתוב מה מי למה כמה ואיפה אתם רוצים להפגש. כל האופציות פתוחות. תודה.
אלי ומיכל-עכשיו אפשר להרגע??

sharkyM

New member
אדם קשישוני

אין טעם לנפנף במופגן בל"שיותך . שלא אחשוב בטעות שעשית טעות . btw , אפשר גם לבוא ?

adam222

New member
מוזמן גם מוזמן

וככל הנראה זה יהיה במוצ"ש... מכיוון שישנם כאן גם כאלה השומרים שבת... ומעונינים להצטרף...

לא חשוב איפה - העיקר שיהיה בירושלים

ושלא יהיה ביום שני או חמישי (אלא אם כן לא כפת לכם שיסתובבו לכם 2 ילדים קטנים בין הרגלים). >ספל חמאה תארגן אוטו גם אם תדרש חזרה בתשובה<

adam222

New member
י-ם? מכל הערים?? ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אני מתפלא. יותר נכון כולי פליאה והשתוממות...

בשום אופן

בשום אופן לא מאוחר מדי בערב, בשום אופן לא בשבת, ובשום אופן לא במוצאיה. אלא אם כן מסתדרים בלעדיי
(רוב הסיכויים...) יונה

adam222

New member
בעיה...

הייתי מתפשר על יום ה´ אך ספל החמאה לא תגיע...

תגיע, בטח תגיע

לא סתם תגיע - בתוספת שני גמדים (אלוהים כ"א מהם). >ספל, הכף והכפית. כלי הגשה בע"מ<

sharkyM

New member
ווי פיל

פרובליימען הוסט דער רוסישער , ? חאפ דא תפיעילין אנ טלויף (???)

מער

וי די העראלאך אויף דיין קאפ. שטימט דיר ניט- קענסט מיך פשוט איגנארירן. און ואס האט דא די תפילין צו טאהן?

ערשטנ´ס-

כ´וועל טאקע ניט קומען אויב איר וועט דאס ארגאניזירן אין אן אומבאקוועמטע דאטע. צווייטנ´ס- איך האב א בעסערע געדאנק: אפשר ועסט דו ניט קומען? ביסט במילא ניט געווען אויפן ערשטן באגעגנונג... און יידיש קענסט אינגאנצן ניט שרייבן.

adam222

New member
OKOKOKOKOK

1. אין לי שום בעיה שתבוא... ולא איכפת לי מתי זה יהיה... 2. פעם קודמת לא הגעתי מפאת אילוצים (יש לי פטור מאלי...) 3. מעולם לא למדתי, כמוך מסתבר! אבל סחטיין!

איז אזוי:

1- נחמד שאישרת
. עוד יותר נחמד שלא אכפת לך מתי זה יהיה. 2- חבל שלא היית (ולא מפסיק להיות חבל גם אחרי הפטור
) 3- אחי, קשה לומר שלמדתי... ס´טייטש אז יעדער קענט שרייבן אויף א ריכטיקן יידיש. יונה

sharkyM

New member
דיר ברודר

די עם האידיש או שאני מתחיל לכתוב ב-ostereische deutsch . דו קנסט פרייג אדם

אוי גמני

מבלבל אנגלית ויידיש בזמן האחרון. לא דיר אלא געטרייער. אתה אוסטרי? שפרעכען זי דויטש ביטע?Schprechen sie deutsch bitte יוינע

למעלה