ועדת הביקורת - האם יש לה שיניים

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
ועדת הביקורת - האם יש לה שיניים

שמעתי את חבר מועצת העיר, מאיר יצחק הלוי מספר על ועדת הביקורת בה הוא חבר. רק חבל מאוד שועדת הביקורת שמונתה וחברים בה חברי מועצה - אין לה שיניים, ומעולם לא היו לה. בסופו של דבר כל אחד עושה מה שהוא רוצה, גם חברי המועצה. הייתי שמחה לשמוע על משהו שהועדה עשתה שהביא לשיפור או למנהל תקין, תיקון עוולת, או חשיפה של פרשה. אולי נקים ועדת ביקורת של פורום "עצם העניין" - זה יכול להיות ממש מעניין

pilovich shahaf

New member
רק לגבי קדוש יש שיניים...../images/Emo106.gif

מינויו של מר מר דקס כיועץ בכיר לראש העיר לעינייני תיירות....על זה נאמר: "האיש הנכון במקום הנכון ובזמן הנכון..."
מעניין לבחון זאת במבחן התוצאה בכלל ובאירגון וניהול הדוכנים בטיילת בפרט......

פ ו פ א י

New member
מה עם היועץ לעניני תעשייה .....

מרוב יועצים לא רואים את יער, יועצים באים ויועצים הולכים ורק דבר אחד נשאר ... פופאי הוא רק מלח

poza

New member
ומה מוריס גנון אומר על זה

תפסו לו את התפקיד? גבי קדוש פתר לעצמו בעייה מעיקה ובצדק ובחוכמה. כך הוא נמנע למנות חבר מועצה (מי כבר נשאר) לתפקיד חשוב בעיר תיירות דוגמת אילת. ממילא אהרון דקל עושה הכל במסגרת תפקידו שיושב ראש ההתאחדות באילת. ועל הצד הטוב ביותר. חכם ראש העיר שלנו, חכם.

פ ו פ א י

New member
חברה, מי היה היועץ לעניני תעשייה ..

הרי אם במינויים אנו עוסקים ועוד ביועצים מי היה יועץ ראש העיר לעניני תעשייה ומה בדיוק עשה ראש העיר עם המינוי, בדרך אגב לא גב´ פסיה ארוך קיבלה את המינוי לנושא התרבות, אירועי תיירות זה לא תרבות... מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן... פופאי הוא רק מלח

poza

New member
תשאל את פילוביץ´

הוא זה שמציג לנו מכתבים מגבי קדוש ומתחזה לכתב קטן. ומה לא שמעת על פסטיבל הגאז בים האדום/הריווירה האדומה או על התמניאדה. או על המרוקיאדה. הכל עבודה של פסיה ארוך. אבל מה שכחו לספר לה. שהלך לה קלף.

pilovich shahaf

New member
הבוקר: דרעי יוצא לחופשי...../images/Emo124.gif

הבוקר (ב´), לאחר 680 ימי מאסר, ישוחרר אסיר מספר 1111387 אריה דרעי מכלא "מעשיהו"...

pilovich shahaf

New member
כד קטן...כתב קטן...כד קטן..../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אני דוקא מכיר כתב/ת גדול/ה, ענק/ית, שקיבלה מידע ציבורי ברמה מקומית וארצית כמו המכתב המצ"ב בנושא ה-"גוררת", ועד להיום לא כתבה על זה לא במישור המקומי ולא בארצי, ואם תשימו לב לתאריך כתיבת המכתב, הנימען ותאריך שליחתו, תבחינו בעין בלתי מזויינת שאותו כתב/ת גדול/ה, ענק/ית עשתה שימוש במידע לטובתה האישית, כמו: הון פוליטי, הון-"אתנן", ואולי גם הון "מיני", כמובן שכל זה על גדר שלל כל ההסתברויות, אבל אם נעקוב בקרוב ובהמשך נבין עד כמה אנחנו קרובים למציאות...
כד קטן...כתב קטן....כד קטן
המשך יבוא ובגדול...

פ ו פ א י

New member
טוב, מה קורה עם תשובת היועץ ...

באמתצ חברה, לא יכול להיות שאף אחד לא זוכר את יועף ראש העיר לתעשייה, שברך אגב קיבל מכתב בדיוק כמו המכתב של מר דקס המכובד... מדובר באישיות מאוד מיוחדת וחשובה לעיר והחזיק בידיו הלכה למעשה או עדין מחזיק במקום תעשייה בין החשובים בעולם, או ליתר דיוק 35% מהמוצרים הקיימים בארצות הברית... ומה בדיוק עשה איתו מר טץ´ מי הולי ובכן בטח כבר כולם יודעים את התשובה... לשאלה הבנליטית הזאת אותה הציג לראווה מר איבגי... פופאי הוא רק מלח

poza

New member
אתה בטח מתכוון ליועצים

גדי כץ - ראש עירנו לשעבר העוסק בברזל כיאה לאיש ברזל. גם רפי הוכמן התמנה, אם אני לא טועה, ליועץ לעינייני סחר חופשי. והיה גם יועץ נוער ויועץ לעיניני התחרדות

פ ו פ א י

New member
שוב, מי היה היועץ לעניני תעשייה ...

מדובר ביועץ שאם כולנו היינו מקשיבים לו במיוחד מר טץ´ מי הולי אולי היום היינו רואים פריחה בתעשייה במקום ..... טוב המצב כיום ברור, התעשייה שלנו פשוט הלכה אחורה...

poza

New member
היועץ לענייני תעשיה שמינה גבי קדוש

אם אני זוכרת נכון, ומה שביררתי אכן אותנטי, היה אמנון שפר. אילתי ותיק ומנהל מפעל חוטי הנגב באילת. רק שמאז עברו הרבה מים בנהר ולא שמענו דבר וחצי דבר בנושא זה. השאלה היא של מי הפשלה. של אמנון או של גבי קדוש.
מספרים שאמנון שפר היה רוצה לרוץ למועצה. מה אתה אומר על זה פופאי? אגב, מה קורה עם פרוייקט ביג הגדול. נשאר קטן?
יש פרסים לטריוויה הזו.

pilovich shahaf

New member
פופאי אתה מתכוון לתושב אילת..../images/Emo163.gif

או שאתה מתכוון לרכש צפוני, אחד מהחברה...

למעלה