ועדת המעקב - רעה לערבים

shm490

New member
ועדת המעקב - רעה לערבים

האם באמת הציבור הערבי מקצין דתית ?

THE WIZARD 55

New member
זה מה שתמיד טענתי

מאוד רעה לערבים, ולא מייצגת את מרבית האוכ'. צריך מנהיג חדש. תנועה חדשה.

shm490

New member
נו וייז , אולי מקימים יחד מפלגה ?

מפלגה ערבית יהודית שמצעה יהיה הכרה במדינת ישראל ושיוויון זכויות וחובות לכל הדתות וניתוק הדת מהמדינה . אם את תעמדי בראש אני אתמוך בך .

Mishkafofer

New member
חס וכרפס שירות לאומי

מצחיקים אותי חברי כנסת ערבים שהם נגד שירות לאומי, שחס ושלום צעירים יתחילו להתנדב בקהילות שלהם ולקבל זכויות כחיילים משוחררים.

הוא טוען שהוועדה לא קיצונית מספיק נגד היהוד

ושבגלל החולשה שלה "ייפתחו הדלתות בפני הממסד הישראלי לממש בנקל את תוכניותיו כמו זו שתחייב שירות אזרחי או שירות לאומי. למעשה מדובר בהכנסת הצעירים הערבים למעגל הישראליזציה, דבר מסוכן ביותר בטווח הקרוב וגם בטווח הרחוק." מצד שני לעומת חולשת ועדת המעקב הוא מלא התפעלות מהתנועה האיסלאמית המצליחה לגייס המונים. אנדראוס כמו בשארה הוא איסלאמו-פאשיסט למרות שהוא נוצרי. כמו שקורה לעיתים קרובות עם ערבים נוצרים 'אינטלקטואלים' בגרוש, הם מצחצחי הנעליים הנאמנים ביותר של האיסלאמים.

headsmacker

New member
Another Item of Hate preaching

forget the nonsense and Sing: http://www.youtube.com/watch?v=H0QR9TOpLBQ

במבחן התוצאה - רעה והרסנית, אירגון שיכול

להביא על ערביי ישראל, אם לא יקום אירגון מתחרה שיפעל מולו ונגדו של ערביי ישראל, לנכבה ונאקסה נוספת וחבל. אני אישית לא סבור שיש איזשהו שינוי מרחיק לכת אצל ערביי ישראל, פשוט היום אנחנו מדווחים יותר, ערביי ישראל מיוצגים יותר, מספרם רב יותר ובניגוד לעבר, הם משמיעים את קולם ומבטאים את לאומיותם כפי שהיא, אז זה נראה, על פי מראית עין לפחות, כאילו יש הקצנה.

המממממממממממ... מישהו ראה את זה?

"אם מצב ההנהגה הערבית ימשיך להידרדר והקשר עם האזרח הערבי הממוצע יימשך כמות שהוא, ייפתחו הדלתות בפני הממסד הישראלי לממש בנקל את תוכניותיו כמו זו שתחייב שירות אזרחי או שירות לאומי. למעשה מדובר בהכנסת הצעירים הערבים למעגל הישראליזציה, דבר מסוכן ביותר בטווח הקרוב וגם בטווח הרחוק." הכותב לא מסביר את הכוונה מאחורי המשפט הזה, כאילו לא ברור לו איזה מטען נפץ הוא השליך כאן. הדבר מוזר מאד בעיני, ואני נשאר עם שתי אופציות עיקריות שיכולות להסביר מדוע הוא בחר שלא להסביר: 1. הוא מניח שבקהל היעד שלו, כלומר ל"אוזניים הנכונות", התשובה ברורה מאליה ואין צורך בהסברים. במילים אחרות, הוא מניח שרוב הערבים סבורים שהכנסת הצעירים למעגל הישראליזציה היא "דבר מסוכן ביותר" בכל קנה מידה. 2. מאחר שהמאמר מתפרסם בעברית ובעיתון "ציוני", הוא חושש לגעת יותר מדי בנושא, פן הדבר ימשוך את רוב האש ויסיט את אור הזרקורים מהמטרה האמיתית - ביקורת עצמית על ועדת המערב הערבית. את המשפט הזה הוא מוסיף כמבחן עבור החברה הישראלית-יהודית, לבדוק האם היא מסוגלת להפנים את העובדה שבניגוד לסטראוטיפ הידוע, קיימת ביקורת עצמית בחברה הערבית - אבל לא זה מה שיעזור ל"ציונים", כי הביקורת העצמית היא בסה"כ כלי שנועד לשפר את היכולת הערבית להיאבק בהם.. (ומכאן גם המילים "יוצאים למלחמה"). ולערביי הפורום - מישהו יכול אולי להסביר מהי ה"סכנה" שעליה הכותב מדבר, באם ייכנסו הצעירים הערבים למעגל הישראליזציה?

THE WIZARD 55

New member
לא שמתי לב, קראתי ברפרוף..

מתברר שהוא מבקר אותם מהסיבות שלו כמו שאמר תמוז... הסכנה היחידה עו]פר, שהם ימשיכו להסית נגד ההתערות בחברה.

זה ברור, אבל אני רוצה לנסות להבין את הדברים

מנק' המבט שלו, קשה להבנה ככל שתהיה.... אולי מבחינתו הסכנה היא שהחברה הערבית בישראל תסלח חס וחלילה לציונים על פשעיהם, עוד לפני שכל העולם הערבי האציל יסכים לכך? יכול להיות שזו הכוונה שלו?

THE WIZARD 55

New member
האמת שאין לי מושג עופר

למה המשורר מתכוון וממה הוא כל כך פוחד יכול להיות שגם מהסיבה הזאת.. ובכלל השעה דפקה לי את המח...כל מה שאני אומרת בערבון מוגבל

כנראה שצריך להפעיל את העמיל הסהיוני ../images/Emo11.gif

לילה טוב יא ויייייייייזי
ודרך אגב, מה קורה עם Nelly? long time...

THE WIZARD 55

New member
אחלה לילה../images/Emo20.gif

נלי מתאוששת אחרי הניתוח... אני אשוחח איתה מחר ונראה מה קורה איתה... תשמור על עצמך, לא הרבה עבודה..תנוח:) להתראות מחר...

מוחמד5

New member
../images/Emo24.gif זוהיר הגדול מכולם

מתי נאכל יחד שוב קובניה ובשר טלה נא

mike00

New member
עושה רושם שהאיש הוא שונא ישראל לא קטן....

אני חושב שצריך להגלות אותו לצ'צ'ניה על צורת הדיבור שלו,שם הוא יקבל את הכבוד הראוי לו....

למעלה