ועדת חקירה

dudu1

New member
ועדת חקירה

יש להקים מיד ועדת חקירה לבדיקת תמיכת חברי כנסת ערבים ויהודים כולל שרים כמו בילין שריד ופרס בעראפת

חומל

New member
``אוהבים ערבים``

אני מזהה ממבט ראשון שאתה אחד מחסרי השכל שקוראים לאנשי השמאל ``אוהבי ערבים`` בכל פעם שהויכוחים מתעלים מעבר לבינתך. אתה באמת מעלה בדעתך שפרס, ביילין או כל איש שמאל אחר תומכים בערפאת?! בזמן שאזרחים נהרגים?! אתה צריך להבין שאני, כאיש שמאל, לא רוצה את הפלשתינים בקרבתי (ולא כי אני שונא ערבים), ועל כן אני תומך במפלגות שחותרות להפרדה מסודרת במסגרת הסכם ולא להמשך הכיבוש והמשך החיים כעם כובש ועם כבוש. עם זאת, יש לדעתי להפריד בין מלחמה לשלום. בשלום (``שגרה``) צריך לחתור להסכמים שישאירו את הצד השני עם תנאי-מחיה מינימליים (דבר שאין להם כבר שנים), ובמצב מלחמה כמו זה שעכשיו יש להגן על חיי האזרחים בעדיפות ראשונה, ולחתור לחזרת המצב לשגרה במהירות האפשרית - אך לא במחיר הריגת כפרים שלמים בהפגזות וכד`, כמו שאני שומע הרבה לאחרונה. חוצמזה - אם לא בדקו למה לכל הרוחות היינו בלבנון עד השנה (ע``ע ``אריאל שרון``) הוח``ק הטיפשית שאתה מציע נשמעת מגוחכת. לא?

dudu1

New member
תגובה לחומל

אוהב שלום...תמיד שומעים שכל המצב קיים עקב הכיבוש. ב48 הערבים לא קיבלו תוכנית חלוקה ויצאו נגדינו במלחמה זה נכון או לא. ב56 לא הינו כובשים גם אז הערבים יצאו למלחמה נגדינו נכון או לא. ב67 כל השטחים שהיום אתה קורה להם כבושים היו בידי הערבים והם הרגו בנו נכון או לא. עד מלחמת לבנון כול יום היו פגועים בצפון שבהם נירצחו ילדים קטנים והרוצח ערפאת הקים בלבנון פתחלאנד נכון או שגם זה לא נכון.דבר אחד הם רוצים זה להשמיד אותנו.

למעלה