ועדת טקסים

קוסמה

New member
ועדת טקסים../images/Emo104.gif

אני כל כך נהנית מזה שהתחלנו לעבוד. זה מרגש אותי, אני אחראית ועדת טקסים ואני כל כך שמחה שהתחלנו להזיז דברים. לבנתיים אנחנו בשלבי הרעיונות ואסיפת חומרים. אני רוצה שהטקסים שלנו יהיו מרגשים במיוחד, ולכן אני פונה אליכם, חברי פורום יקרים, אילו קטעים ריגשו אתכם במיוחד בטקסים במסע, או בכלל, אילו שירים או סיפורים נשמרו אצלכם בלב? מה היה מיוחד אצלכם שלא תשכחו?

Pukipsey007

New member
השיר של מוישל'ה

ששואל את אביו האם יהיו בליל הסדר הבא עוד יהודים שיחגגו אותו, מאוד מרגש.

יש שיר מ"ילדי הצל"

זה שיר שקוראים אותו. כשלמדתי ספרות, שנאתי אותו רצח ולא הבנתי מה הוא לעזעזאל אומר, אבל אחרי שחזרתי מפולין וקראתי אותו בחוברת סיכום שלנו, פתאום הוא נראה לי פשוט כ"כ וחשבתי כמה אהבלה הייתי
אז הנה הוא: על הדרך עץ עמד, שרשרין ברוח. עץ בלי יער הוא עמד, ראשו לבן, פרוע. מאות שנים עמד העץ שרשיו במים. אומרים: עפר היה ליבו, עפר מירושלים. בעפר הזה, כך אומרים, עוף שכן שם, פלא. שהמוות לא יכול לו, עוף החול, עוף הפלא. יום אחד נשחט העוף, אש עלתה שמימה, שרפה כסאו של אלוהים והעץ עלה שמימה. רק העלים, שרידי העץ, כצפרים ברוח, עפים לארץ ישראל, על אדמתה לנוח.

Lp Fairy

New member
אמממ

השיר שאותי הכי ריגש זה אפר ואבק...(נראה לי שקוראים לו ככה..) עם השורה "ואם את נוסעת..לאן את נוסעת.." לא יודעת זה ממש ממש ריגש אותי.. אממ אצלנו גם הקריאו אל מלא רחמים (אם את רוצה אני יכולה להביא לך את המילים...) ואחרי כול קטע שהבנות קראו הבנים אמרו אל מלא רחמים אל מלא רחמים אל מלא רחמים.. יענו בקול מתגבר כזה... אממממ אולי זה לא קשור לטקסים אבל ביקשת משו שאני לא ישכח..חחח הפעם הראשונה עם הדגלים שלנו..שהלכנו בחלמנו וכששומעים את שמע ישראל באוויר...זה גרם למלא אנשים לבכות...ואותי זה פשוט מילא בגאווה עם הדגל...

קוסמה

New member
שיר חזק מאוד!

השם שלו הוא באמת אפר ואבק ואני נזכרת עכשיו ששרו אותו בבית הספר שלי באחד הטקסים של יום הזכרון... מדהים...

lihi r

New member
אצלי...

זה היה השיר "עלה קטן שלי" שי יהודה פריד שהפך גם לשיר המסע שלנו גם היה שיר אחד באנגלית שכרגע אני לא זוכרת את השם שלו אבל אם את רוצה תשלחי לי מסר ואני אשלח לך אותו במשך כל המסע אני לא בכיתי והשיר הזה היה מה שגרם לי לבכות ביום האחרון

mayamoreno2001

New member
טוב אז ככה,

1. מוישלה באמת שיר מצמרר עד מעוד.. זה עושה לי צמרמורת כל פעם מחדש... 2.בדמיך חיי של נעמי שמר- שיר שאני חיה איתו באמת אני שומעת אותו כל פעם שאני יכולה.. 3.ונתני תוקף- זה בעצם תפילה אבל זה ממש מדהים להקשיב לזה... אלו הם הטופ שבטופ יש כמובן עוד הרבה..

trigotrigo

New member
אני שוב מציע את מה שמזמן הצעתי

יש תווים של קטע יזכור, ואם את משיגה מישהו שמנגן בכינור, והוא ינגן את זה, זה מאוד עצוב ומרגש.

למעלה