ועדת סדים - איזה בזבוז כסף

נאמי

New member
ועדת סדים - איזה בזבוז כסף

תקנו אותי אם אני טועה. אבל משרד הבריאות אוהב מאוד לבזבז כסף ולטרטר את ההורים. אז הנה שר הבריאות דרך קלילה לחסוך לך המון המון כסף. האורתופד בקופת חולים הגיע למסקנה שיונתן צריך סדים לרגליים. כדי לאשר השתתפות של משרד הבריאות בסדים יש כמובן איך לא צורך בועדה. אצנו רצנו לבי"ח פלימן בחיפה. למי שלא מכירה בי"ח פלימן הוא בית חולים שיקומי לזקנים. כדי להגיע לועדה יש צורך לעבור דרך אחת המחלקות לכל אורכה (ובלי עין הרע יש לה אורך). מזעזע. כמעט הקאתי שם את נשמתי מהריח המצחין ומהמראות הקשים של הזקנים הזרוקים במיטות. שרדתי. חיכיתי חצי שעה בתור. בסופו של דבר רופא הועדה קיבל אותנו, הציץ בדיוק שניה על יונתן ואישר. עכשיו אני צריכה לרוץ למשרד הבריאות כדי להוציא פנקס ורוד. ורק בספטמבר או אחרי החגים (שיהיו להם מספיק ילדים) טכנאית הסדים תגיע לגן של יונתן ותקח מידות. ובנתיים יונתן צריך להסתדר בלי סדים. בקיצור לא בזבוז משווע של כספי משלם המיסים. למה צריך ועדות בכל הארץ כדי לאשר סדים. האם לא כל מי שניגש לועדה מאשרים לו? והזוועה הכי גדולה היא שכל שנה כשהילד מן הסתם גדל וצריך סדים חדשים צריך שוב לעבור ועדה. בשביל מה? האם לא מספיקה המלצה של רופא קופת חולים? האם מישהו מרמה את משרד הבריאות ומבקש סדים סתם? כמה כסף אפשר לחסוך מביטול הועדה המיותרת הזו. תחשבו ועדה פעם בחודש (יום עבודה שלם של רופא, מזכירה וטכנאית הסדים לשווא) ותכפילו בועדות שמתקיימות בכל הארץ (סביר להניח שיש לפחות 10 ועדות כאלו). גם אם 10% מההורים מרמים את משרד הבריאות ועושים לשווא סדים לילדים שלהם (מה שנשמע לא סביר ואפילו מופרע ומופרך) עדיין שווה למשרד הבריאות להסתמך על המלצת רופא קופת חולים ועם מכתב מאורתופד יש לעשות סדים. בקיצור מרגיז מאוד. וזה לפני שדיברתי על מספר ימי העבודה המבוזבזים שאני הולכת להפסיד באופן אישי בשנים הקרובות בגלל הועדה המטופשת הזו ושאר ההורים שהגיעו לשם. והטרטור של הילדים למקום המזעזע הזה. היו שם גם ילדים גדולים יותר. למה הם צריכים לעבור את הסיוט של לעבור דרך מחלקת השיקום של הזקנים. האם אי אפשר למצוא מקום יותר סימפטי לערוך את הועדה?

בדיוק לפני שבוע היינו בוועדה כזו

בבי"ח אסף הרופא, גם לנו אישרו סדים, כבר יש לי את הפנקס הווורוד - אני ביקשתי מאיש הסדים שיעשה לה את הסדים, נתתי לו שיק פיקדון שהוא לא משתמש בו ולסיון יש סדים כבר (עוד מלפני הוועדה), כן זה מטרטר ומעצבן אבל חוסך לך 2500 ש"ח....

עופרי18

New member
אני לא זוכרת שעברנו וועדה כזו

לשי היו סדים כאלה ברגליים עד גיל 7 בערך ואני לא זוכרת שעברנו ועדה, או אולי כן עברנו? וואלה לא יודעת, עברנו מלא גלגולים מאז והזכרון כבר לא משהו..

למעלה